Vikarstilling: Marketingassistent søges til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Randers SV

Til vores marketingafdeling søger vi, til et barselsvikariat, en dygtig og dedikeret marketing konsulent med erfaring indenfor e-handel løsninger. Opstart 1. september 2021 og garanteret 9 måneders periode med efterfølgende mulighed for fastansættelse. Du skal i barselsperioden varetage eksisterende og nye konsulentaftaler, primært sammen med vores webshop kunder.

Du skal brænde for marketing og være en ambassadør for vores kunders digitale marketingbudget. Du skal drives af at skabe dokumenteret resultater. Vi forventer, at du som person ønsker at drive din interesse for marketing og søger viden og kreativitet, så din værktøjskasse bliver optimeret gennem vikariatet.

På arbejdspladsen trives du godt med at være en del af et ligesindet team af entusiaster, og kan lide at tage ansvar for egne kunder og opgaver. Du har en relevant uddannelse inden for e-commerce og online markedsføring, eller et par års erfaring hands-on. Du holder af faglige udfordringer. Vi prioriterer den tætte dialog og personlige relation med vores kunder. Som person er du derfor imødekommende og har lyst til at møde, tale og hjælpe kunderne efter behov.

Opgaverne vil typisk være:

  • Webshops: Hjælp til oprettelse af landingssider, produkter og kampagner.
  • SEO: Udarbejde seoanalyser, løbende optimering og forbedringer i samarbejde med det øvrige team af specialister, samt skabe content i form at tekster og billeder.
  • Generelt SoMe: Organiske opslag og opsætning af annoncer primært på Facebook.
  • Dataanalyse: Sende rapporter til kunderne hver måned via de værktøjer, som stilles til rådighed.
  • E-mail marketing
  • Idéer og sparring med kunderne
  • Billedbehandling

Vikariatet kan være ca. 30 timer eller fuldtid, – og består af forskellige typer opgaver, som varierer fra kunde til kunde. Konsulentaftalerne inkluderer, at du er delvis udekørende og arbejder on lokation sammen med kunderne i deres virksomhed, og delvis sidder her på kontoret. Det er et krav, at du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.

Det vil være en fordel, hvis du har en smule kendskab til billedbehandling i Adobe InDesign/Photoshop, Som minimum skal du dog have et godt kendskab til og kunne arbejde med andre billedbehandlingsprogrammer som f.eks. Canva.

I forhold til tekstforfatning og selve SEOdelen, vil det være et krav, at du er god til at forstå og skrive fejlfri tekster på dansk.

SideWalk tilbyder:

Mulighed for et vikariat i et mindre bureau, hvor der er stor grad af medindflydelse på projekter. Et kompetent team af marketings- og tech nørder, hvor vi hjælper hinanden. Et godt sammenhold og gode muligheder for personlig udvikling.

Ugentlige opfølgnings- og statusmøder i marketing, hvor vi følger op på igangværende opgaver. Det giver dig bedst mulige afsæt og sikrer, at vi arbejder i en retning, som gavner både dig, kunderne og os.

Om SideWalk

SideWalk er et mindre, men stærkt vækstende web- og marketingbureau, med base i den sydlige del af Randers, to minutters kørsel fra motorvej E45.

Som medarbejder hos SideWalk får du stor medindflydelse på beslutningerne og rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt. Vi tror på personlig og faglig forskellighed, og det har affødt et varieret hold af marketingskonsulenter og programmører. Vi har en ret flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi holder en uformel og tilgængelig omgangstone, hvor der naturligvis forventes høj kvalitet i de færdige arbejdsopgaver, men samtidig er der også plads til walk and talk, et slag bordfodbold eller et stykke kage ind imellem. Socialt hygger vi os også sammen efter arbejdstid, hvor personaleklubben løbende arrangerer forskellige arrangementer som gameraftener, brætspil, fællesspisning og fester.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Randers SV
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Hadsten

    Møblér søger en e-commerce/marketing praktikant Vil du gerne udfordres på den praktiske del af din uddannelse og har du interesse for e-commerce? Detailkæden Møblér søger en ambitiøs e-commerce..
    • Marketingmedarbejder
    • Hadsten
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Randers SV over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1