Marketingpraktikant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Ry

Drømmer du om et praktikforløb der klæder dig godt på til din fremtidige karriere?

Pressalit A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion, markedsføring og salg af toiletsæder samt bad- og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne, og vi sætter en ære i kvalitet og design.

Som marketingspraktikant, i efteråret 2022, bliver du en integreret del af Marketing afdelingen, der beskæftiger sig med hele marketingpaletten - herunder styrkelse af Pressalits position på markedet via brandingtiltag, udvikling af kreative løsninger både online og offline samt udvikling af messekoncepter i forbindelse med messedeltagelse.

Afdelingen består af 9 kreative, målrettede, engagerede og erfarne kolleger med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, som til dagligt agerer som rollemodeller for Pressalit kulturen, kendetegnet ved ”Be Responsible”, ”Have Impact” og ”Act United”.

Ansvarsområder:

Pressalit er et international brand med datterselskaber i USA, England, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge, og du vil derfor blive stillet over for globale perspektiver og udfordringer i dit arbejde. Med sparring fra kolleger fra afdelingen vil du få til opgave at:

  • Udarbejde skarpt indhold til diverse platforme med fokus på konvertering
  • Arbejde med SEO, Content Marketing og SoMe marketing
  • Selvstændigt drive mindre marketingprojekter og salgskampagner
  • Identificere og formidle gode cases i salgsregi, som kan underbygge Pressalits status som professionel leverandør inden for bad- og køkkenløsninger
  • Har du interesse i eller ønske om at få kendskab til billed-/videoproduktion og redigering, vil det være et plus

For at få succes som praktikant, skal du:

Være kandidat- eller bachelorstuderende inden for marketing, virksomhedskommunikation eller lignende. Vi forventer, at du har den teoretiske værkstøjskasse i orden og brænder for at bidrage med viden og kompetence i en afdeling med opgaver af vidt forskellig karakter. Du er god til at skrive og trives med at afprøve nye ting for at få et godt resultat.

Vi forventer desuden, at:

  • Du taler og skriver flydende engelsk
  • Du kan tage initiativ og er idérig - og formår at omsætte dine ideer til praksis
  • Du har gode analytiske evner, er struktureret og løsningsorienteret
  • Du er engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid. Dette naturligvis i tæt samarbejde med dine kompetente kolleger og samarbejdspartnere
  • Du kan ”se dig selv” i Pressalit-kulturen og identificere dig med vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”

Vi tilbyder:

Du får et spændende og udfordrende praktikophold med en stejl indlæringskurve og mulighed for at afprøve din teoretiske kunnen i praksis.

Du vil møde en positiv og uformel virksomhedskultur som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Med et praktikophold hos os, har du muligheden for at udbygge dit cv med relevant erfaring, og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring. Praktikperioden er ulønnet, men du får gratis kantineordning og kørselsrefusion.

Yderligere information:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer via vores jobbank på www.Pressalit.com.

Praktikken er som udgangspunkt 6 mdr. med start midt i august. Velvidende, at fremdriftsreformen har indflydelse på din mulighed for praktik, er der mulighed for at du følger fag samtidig med praktikken eller at praktikken afkortes om nødvendigt. Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet er du velkommen til at kontakte Marketing & Branding Specialist Kamilla Skøtt på mail [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ry
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Hinnerup

    MARKETING INTERN (SoMe) - 2023/2024Are you passionate about marketing, especially with focus on social media? Would you like to be part of an e-commerce company operating in the action sports ind..
    • Marketingmedarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Hadsten

    Møblér søger en e-commerce/marketing praktikant Vil du gerne udfordres på den praktiske del af din uddannelse og har du interesse for e-commerce? Detailkæden Møblér søger en ambitiøs e-commerce..
    • Marketingmedarbejder
    • Hadsten
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ry over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0