Marketingchef med kommercielt mindset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Du ’elsker’ alle facetter af marketingjobbet, og har solid erfaring med at lede et stærkt marketingteam. Motiveres du samtidig af at udarbejde stærke marketing- og kommunikationsuniverser til B2B kunder, så er jobbet måske noget for dig …

Vi vil være den foretrukne fødevarepartner for det professionelle køkken i Danmark. Vi positionerer os ved at have en udviklende partnerrolle i forhold til vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vores kommercielle vision står skarpt – vi vil drive vedvarende vækst, rentabilitet og kundeloyalitet og vi vil differentiere os på vores evne til at omsætte viden om vores prioriterede kundesegmenter til unikke og gensidigt værdiskabende sortimenter, produkt- og specialistkoncepter. Derfor har vi brug for den mest ambitiøse marketingchef i markedet, som bliver ansvarlig for en lang rækker områder, som eksempelvis markedsføring af vores 30 cash & carry butikker, branding af Dagrofa Foodservice og vores specialistselskaber, designe events samt kommunikation til vores B2B kunder – alle inden for Foodservice segmentet.

Du bliver chef for et marketingteam med 9 dygtige medarbejdere som er specialiseret indenfor events, kommunikation, branding, grafisk design, kampagne og digital markedsføring. Du bliver en del af det kommercielle team på 35 dedikerede kollegaer. Udover marketing favner den kommercielle afdeling også indkøb, kategori, koncepter, sortiment og pricing og bygger bro til vores specialistselskaber HKI Ost, Grøn Fokus og Grambogård.

Din erfaring er solid og dine resultater imponerende, hvilket betyder at du forstår dig på branding, at udvikle stærke differentierende marketingkoncepter og sikre eksekvering.

Du får ansvaret for at udvikle et stærkt marketingkoncept til vores butikker, så vi altid fremstår professionelt i kundemødet – både i butikken og på app’en. Ligeledes er du med til at sikre en inspirerende kunderejse for alle vores kunder der handler via vores webshop.

I tæt samarbejde med dit team skal du sikre at Dagrofa Foodservice og vores specialistselskaber opnår en stærk position, som tiltrækker nye kunder, og samtidig fastholder eksisterende kunder ved at markedsføre nye løsninger og koncepter. I samarbejde med dine kollegaer i den kommercielle afdeling, sikrer du at vi altid er attraktive overfor de til enhver tid udvalgte segmenter. Derfor skal du kunne oversætte koncepter til stærke marketingsaktiviteter.

Dagrofa Foodservice skal overraske og gøre noget særligt, derfor tænker du ud af boksen, også når det gælder design og udvikling af særlige events og tiltag overfor vores kunder.

Du er en erfaren og passioneret leder, som har fokus på god trivsel og udvikling af dit team Du motiverer dine medarbejdere til at søge nye vinkler ved at re-tænke og udvikle eksisterende aktiviteter og tiltag.

Med sikker hånd udfordrer du status quo, afsøger nye muligheder, trends og tør være ”first mover”. Du er vant til at arbejde med hele værdikæden og til at agere i en matrix med mange interessenter i en central funktion - gerne i en større organisation.

Din marketingværktøjskasse er stærk, du tager altid afsæt i kunderne og forstår at oversætte koncepter til vindende marktingsaktiviteter

Du skal trives i et hektisk arbejdsmiljø., og så forventer vi at du kan nikke genkendende til nedenstående:

  • Du er en stærk leder med flere års erfaring fra en lignende rolle, og har enten erfaring eller solid indsigt i foodservice markedet
  • Du er vant til at arbejde med- og være ansvarlig for egne budgetter
  • Du er vant til at agere efter egne KPI’er og målstyring.
  • Du har solid erfaring med alle kommunikations- og marketingkanaler inkl. SoMe
  • Du er en stærk kommunikator – både mundtligt og skriftligt – og har stor gennemslagskraft.
  • Du besidder god præsentationsteknik og er komfortabel med et stort ansvar, og hviler i dig selv, også når du eksponeres for topledelsen ved eksempelvis gennemgang af aktiviteter og mkt.resultater

  • Din tilgang er professionel, struktureret, og du har et godt overblik – selv i en matrix med mange interessenter.
  • Du har en kommerciel tilgang og evne til at demonstrere tydelig forretningsforståelse samtidig med at du har øje for detaljer og kan styre flere parallelle processer
  • Du er Du er pragmatisk, kigger altid på resultater og udfordrer status quo

Vi tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed i vækst. Du bliver del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden. Du tilbydes en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inkl. pension, multimediepakke samt koncernens attraktive personalegoder.
Du vil have gode karrieremuligheder både i Dagrofa Foodservice og Dagrofa koncernen.

Har du spørgsmål til stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at ringe til vores Kommercielle Direktør, Peter Løth på tlf. 52 21 40 71.

Send din ansøgning snarest muligt via nedenstående link, da vi behandler dem løbende og stopper rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Storkøbenhavn
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 158
6. september 2024 157
5. september 2024 149
4. september 2024 154
3. september 2024 151
2. september 2024 150
1. september 2024 144
31. august 2024 145
30. august 2024 149
29. august 2024 146
28. august 2024 145
27. august 2024 144
26. august 2024 144
25. august 2024 147
24. august 2024 148
23. august 2024 148
22. august 2024 150
21. august 2024 145
20. august 2024 144
19. august 2024 142
18. august 2024 144
17. august 2024 146
16. august 2024 148
15. august 2024 161
14. august 2024 162
13. august 2024 171
12. august 2024 177
11. august 2024 182
10. august 2024 182
9. august 2024 187
8. august 2024 187