Country Marketing Communication Manager til [xxxxx] Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup



    HVEM ER DU?

    Som person har du passion for mennesker, forretning og IKEAs vision og for hele tiden at skabe bedre resultater end i går. Du får energi af at bidrage til IKEAs vækst og at skabe større værdi for kunderne. Desuden brænder du for at fortælle stærke historier og motiveres af at afsøge nye formater at gøre det i.
    Den ideelle kandidat har mindst 10 års erfaring inden for marketing kommunikation og mindst 5 års erfaring med at lede medarbejdere og teams. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra detailsektoren og interesse for boligindretning.
    Du har indgående kendskab til marketing- og kommunikationsstrategier på detailområdet. Du har også erfaring med at arbejde med indsigter; med planlægning, udvikling og eksekvering af marketing kommunikation og med, hvordan man følger op og måler på kommunikationens performance med ønske om at blive klogere på det, der virker, og bringe læringen med ind i nye tiltag.

    DINE ANSVARSOMRÅDER

    I stillingen som Country Marketing Communication Manager er du ansvarlig for at lede og coache et team på 7 medarbejdere, der med afsæt i IKEA brandets identitet og position skaber indhold til alle kanaler, som sikrer de nødvendige forretningsmæssige resultater.

    Du:
    • Indgår i Marketing ledergruppen og bidrager proaktivt til marketingplanen og -resultaterne for at opfylde de fælles målsætninger i afdelingen
    • Er ansvarlig for at lede Marketing Communication teamet og står i spidsen for det indhold, der skal tiltrække og aktivere kunder og forbrugere på tværs af alle kanaler
    • Er ansvarlig for strategi, planlægning, udarbejdelse og koordinering af marketing kommunikation, der understøtter IKEA Danmarks brand KPI’er såvel som kommercielle prioriteter
    • Arbejder proaktivt sammen med både Communication teamet og Digital teamet i udviklingen af marketing kommunikation for at sikre, at IKEA Danmark taler med én stemme på markedet og maksimerer kommunikationens indvirkning på forretningen og forbrugerne
    • Er ansvarlig for at kommunikere IKEA Danmarks behov for markedsrelevant indhold til samarbejdspartnere i den globale marketing matrix
    • Er ansvarlig for at lede forholdet til og leverancerne fra IKEA Danmarks reklamebureauer
    • Er ansvarlig for at forstå og formidle de resultater, indholdet skaber, i samspil med såvel Insights teamet som afdelingens Marketing Performance Leader
    • Samarbejder aktivt med alle centrale interessenter på det kommercielle område for at sikre fælles fokus og opnå den størst mulige effekt

    OM DETTE ARBEJDSOMRÅDE

    IKEA er midt i en omfattende transformation, hvor vi på tre år vil skabe et helt nyt IKEA. Formålet er at gøre det nemmere at være kunde hos IKEA, at møde forbrugerens behov langt bedre end i dag og at blive mere tilgængelig for de mange mennesker.
    Vi tilbyder en arbejdsplads med stærke værdier og gode udviklingsmuligheder med ligefremme mennesker og et godt fællesskab. Du bliver en del af en organisation, der er i en rivende vækst, hvor visioner, udvikling, menneskelige værdier og det at tage ansvar går hånd i hånd. Arbejdspladsen vil være på Service Office, IKEA Danmarks hovedkontor, i Taastrup.

    Er jobbet lige dig?

    Så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Vi holder løbende samtaler og tillader os at lukke jobbet, når vi har fundet den rigtige kandidat.
    Hvis du har specifikke spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Country Marketing & Consumer & Customer Insights Manager Anne Krogh på mail: [email protected].


DERFOR BLI'R DU HELT VILD MED OS

Fra de dybe skove i Sverige har vi udbredt vores kultur og værdier til hele verden. I hjertet af vores sortiment er vores smukke boligindretningsprodukter og -løsninger, som er fremstillet med tanke på miljøet, og som når ud til millioner af kunder. I hjertet af vores virksomhed er vores fantastiske medarbejderne, der repræsenterer mangfoldighed i alle dens facetter, og som har en passion for livet derhjemme. Vi bidrager alle sammen med vores unikke personligheder, og vi ønsker at vokse og udvikle os sammen. Vores vision, "At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker", inspirerer og vejleder os i alt, hvad vi gør. Det er IKEA.

HVAD VI ALLE SAMMEN HAR TIL FÆLLES

  • Vi udlever vores værdier
  • Vær dit unikke selv, samtidig med at du respekterer og inkluderer andre
  • Passion for boligindretning
  • Du præsterer og leverer, samtidig med at du lærer og udvikler dig
  • Og har det sjovt!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2