Marketingassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Marketingassistent

Er du generalist, der brænder for at arbejde med en bred palet af marketingdiscipliner? Er du administrativt stærk, struktureret og effektiv? Motiveres du af at have mange forskellige opgaver, der dækker alt fra praktiske pakkeopgaver til besvarelse af henvendelser på SoMe? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er tre medarbejdere i FK’s omdelermarketingafdeling, der har som opgave at understøtte vores kollegaer i distributionen. Omdelermarketings primære formål er at skabe ansøgninger til omdelerjobbet, så FK kan rekruttere dygtige unge mennesker til at omdele reklamer og aviser.

Vi søger en proaktiv Marketingassistent med et højt drive, som er selvstændig og løsningsorienteret. Du er ikke bange for at tage fat, hvor der er behov for det. Dit servicegen og dine samarbejdsevner er i top og god kommunikation falder dig naturligt.

Om jobbet

Vi tilbyder dig spændende udfordringer i en nyoprettet stilling, hvor du sammen med 3 dygtige kolleger er med til at servicere og sparre med vores distributionsafdelinger.

Dine primære opgaver bliver at:

Håndtere gaveshoppen på www.blivomdeler.nu og være kontaktperson til udvalgte leverandører/samarbejdspartnere
Styre indrykningen af annoncer i lokalaviser og efterfølgende indrykning
Medvirke til lagerstyring af vores fysiske materialer til omdelerne
Afsende fysiske bestillinger til vores 7 distributionsafdelinger
Besvare henvendelser fra omdelere og husstande på vores digitale platforme og lave opslag på diverse sociale medier
Besvare og løse henvendelser på vores interne servicedesk
Lave tilpasninger og oprette nyheder på vores hjemmeside
Assistere på rekrutterings- og fastholdelseskampagner samt diverse opgaver for vores Digital Marketing Manager og vores Marketing Manager

Om dig

Jobbet er for dig, som er relativt nyuddannet med en relevant marketingrettet uddannelse, eller for dig, der har erfaring og trives godt med de koordinerende og administrative dele af marketingjobbet.

Du har et ønske om at bidrage til opgaver, der dækker hele marketingspektret. Du samarbejder godt med både kreative og tekniske personer og kan lide at have travlt. Derudover kan du nikke genkendende til følgende egenskaber:

Er administrativt stærk, struktureret og har gode planlægningsevner
Motiveres af vekselvirkningen mellem de mange forskellige opgaver
Er en erfaren bruger af sociale medier – Facebook, Instagram, Youtube osv.
Trives med en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver

FK er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø med mange forandringer, og vi har det sjovt, når tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Lars Ingildsen på tlf. 6124 6685. Samtaler afholdes løbende.

Om FK Distribution

FK Distribution omdeler hver uge reklamer og ugeaviser direkte til de danske husstande, og vi formidler digitale tilbud til forbrugerne. Vi har skabt verdens førende pakketeknologi, og vi er midt i at transformere os fra en traditionel distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi står blandt andet bag NejTak+ ordningen og tilbudsplatformen minetilbud. FK Distribution er et datterselskab i North Media koncernen.Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 3
8. august 2024 3