Product Range Promoter Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Er du klar til en nøglerolle med selvstændigt ansvar for promoveringer og produktlanceringer på tværs af brands? Evner du at understøtte sælgernes forståelse for nye og eksisterende produkter via præsentationsmateriale i verdensklasse? Og formår du at omdanne produktinformation til konkrete salgsargumenter, værditilbud og USP’er? Så er du den Product Range Promoter Specialist, vi søger til Nobia Danmark med base på nyt site i Tilst ved Aarhus.

Styrk sælgernes forståelse for nye og eksisterende produkter med rette materiale, træning og USP’er
Du kommer til at referere til Commercial Range Director og bliver en del af et kompetent team, hvor din centrale opgave bliver at spille sælgerne gode igennem understøttende præsentationsmateriale, film mv., i forbindelse med produktlanceringer. I den sammenhæng er du med til at sikre træning i materialerne og værktøjerne til understøttelse for bedre produkt- og sortimentsforståelse – og det er kun dig, der sætter begrænsninger for, hvilke præsentationsplatforme og metoder, der anvendes for optimal kommunikation til dine interessenter. Centrale ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • Promovere og præsentere for interne funktioner samt eksternt salg
  • Udarbejdelse af informationsmateriale til kundesupport og eksternt salg i forhold til nye produkter herunder datablade
  • Supportere kundesupport med afklaring af produktspørgsmål
  • Ansvar for kommerciel orienterede monteringsvejledninger og -film

Du bliver en del af en global koncern med mange snitflader, hvor du særligt kommer til at samarbejde med interne funktioner som range management, salg, product management, marketing mfl., samt det eksterne salgsled i butikkerne, som er din målgruppe. Din succes ligger i evnen til at spille dine kollegaer gode med rette produktinformation – og du kan være med til at påvirke området i netop den retning, du ønsker. Derudover kan du forvente besøg på produktionssitet i Ølgod ved behov.

Visuel flair og evne til at omsætte produktinformation til konkrete salgsargumenter
Du kan komme med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vigtigst er, at du enten kommer fra en lignende stilling eller har siddet som intern sælger med fokus på produktkategorier og dertilhørende materialeudarbejdelse samt træning af sælgere, forhandlere eller tilsvarende i USP’er og rette markeds- og kundeargumentation. I den forbindelse har du et skarpt øje for præsentationsmetoder og besidder visuel flair, som du formår at omsætte til konkrete salgsargumenter i en produktkontekst. Gennem præsentation og træning af interne funktioner, virtuelt eller onsite er du med til at sikre, at det udmønter sig i blivende salgsadfærd. På det personlige plan er du proaktiv, kommunikativ og undersøgende i forhold til nye tendenser – alt sammen med fokus på at sikre stærkt understøttende produktmateriale. Ydermere er du systemstærk i Microsoft Office-pakken samt taler og skriver ubesværet på dansk og engelsk.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment and Research Consultant Trine Larsen på tlf. +45 2815 5806. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Marketingmedarbejder
  • Tilst

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1