Tekniker til design og vedligeholdelse af forsøgsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

CHEC forskningscentret ved DTU Kemiteknik søger medarbejder til tiltrædelse snarest muligt. CHEC er et internationalt førende center inden for forskning i katalyse, højtemperatur processer, energi og miljø og reduktion af drivhusgasemissioner, hvor blandt andet fremtidens miljøvenlige industrielle processer udvikles. http://www.chec.kt.dtu.dk/About-Us

Forskningscentret arbejder i såvel pilot- som laboratorieskala, samt med anvendelse af avanceret analyseudstyr.

Jobbet
Arbejdet omfatter design, opbygning og vedligeholdelse af forsøgsopstillinger, instruktion af studerende, sikkerhedsvurdering af forsøgsudstyr, samt laboratorie driftsopgaver.

Du skal konstruere, igangsætte og dokumentere nye forsøgsanlæg i tæt samarbejde med forskere, studerende og håndværkere. Nogle gange som projektansvarlig for hele opgaven og andre gange som medarbejder på andres opgaver. Arbejdssproget er dansk og engelsk.

Kendskab til flere af følgende områder vil være en fordel:
  • Procesanlæg og procesteknik
  • Sikkerhedsarbejde ved kemiske processer
  • Fuldskala- og pilotskalaforsøg
  • Gasanalyse UV, IR, FID eller lignende
  • Gashåndtering
  • Maskinkonstruktion og dokumentation
  • IT baseret forsøgsdata registrering


Vores forventninger til dig
Du er uddannet kemotekniker/procestekniker, diplomingeniør, maskinmester eller lignende. Du er dynamisk, energisk og omhyggelig. Du kan drive et projekt selvstændigt, men også være en del af andres projekter. Du kan lide udfordringer og ser positive vinkler i krævende opgaver, og kan arbejde på flere projekter samtidigt. Du synes teknik og kemi er spændende.

Du vil blive en del at en teknikergruppe på ca. 4 personer der består af maskiningeniører, teknikere og laboranter.

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et spændende job med stor variation i opgaver, gode kolleger, en levende hverdag med kontakt til eksamensprojektstuderende, håndværkere, forskere og samarbejdspartnere i industrien. Jobbet er med flextid og stor grad af frihed under ansvar.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og enten organisationsaftale for Ingeniørassistenter og forskningsteknikere ved forskningsinstitutioner mv., organisationsaftale for Tekniske funktionærer, organisationsaftale for Maskinmestre i land eller overenskomst for Akademikere i staten. Aflønning vil ske på basis af din uddannelsesmæssige baggrund samt kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Det primære arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 23. august 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte maskinmester Søren Post [email protected] eller lektor Peter Arendt Jensen på [email protected].

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Heating Ventilation Air Condition (HVAC) Engineer,...

    [xxxxx] is looking for a Heating Ventilation Air Condition (HVAC) Engineer to join the company. The successful candidate will be part of a dynamic team working on every design step from th..
    • Maskiningeniør
    • Helsingør
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0