Udekørende servicetekniker til [xxxxx] Rental

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Udekørende servicetekniker til Atlas Copco Rental

Atlas Copco Rental oplever fortsat stigende aktiviteter af markedsledende lejeløsninger inden for trykluft, strøm, nitrogen og dampanlæg i Danmark. Derfor søger vi en teknisk stærk, fleksibel og serviceminded tekniker, der sammen med de øvrige kollegaer i afdelingen kan udføre installation, vedligeholdelse og reparationer på udlejningsmaskiner, som anvendes hos vores danske kunder.

Jobbet

Dit primære arbejdssted vil være ude hos vores kunder, med udgangspunkt fra dit hjem eller fra vores servicecenter i Albertslund. Du vil få rejseaktivitet i Danmark omkring 20-30 dage om året.

Kan du lide en dynamisk og afvekslende arbejdsdag, er dette job det helt rigtige for dig, da vi betjener kunder indenfor mange forskellige industrier og segmenter i Danmark.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

  • At udføre service og reparationer på udlejningsmaskiner
  • Opstart og installation af trykluft, nitrogen, damp og generatorer anlæg
  • Vedligeholdelse af eget lager og reservedelslager
  • At indgå i en tilkaldevagt uden for normal arbejdstid, ca. 12 dage om året

Der vil evt. være mulighed for offshore arbejde, ca. 5-10 dage om året.

Hvad forventer vi af dig

Du er allerede udekørende servicetekniker og har en solid teknisk uddannelse og erfaringsbaggrund indenfor mekanik med et godt kendskab til dieselmotorer. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til elektriske trykluft-kompressorer og generatorer. Det vil være et plus men ikke afgørende, hvis du er vant til at arbejde med elektronisk fejlfinding og elektrisk diagramlæsning.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er vant til IT som dagligt hjælpemiddel
  • Har gode engelskkundskaber og kan læse engelsksprogede manualer
  • Er struktureret og benytter din tid optimalt i forhold til vores kunders behov
  • Er god til at kommunikere og evner at skabe gode relationer
  • Er udpræget serviceminded og evner at imødegå kundernes behov
  • Er en super god kollega med et godt humør

Geografisk er vi ret fleksible, men foretrækker, at du bor max. 1 times kørsel fra vores depot i Albertslund. Det er et krav, at du har kørekort, da vi stiller komplet indrettet servicebil til rådighed.

Vi tilbyder

En stilling i en solid og veldrevet international virksomhed i vækst, som udvikler og producerer nogle af markedets bedste produkter. Du får således alle muligheder for at videreudvikle dine tekniske færdigheder og indsigt, enten gennem vidensdeling med dygtige kolleger eller via koncernens efteruddannelsesaktiviteter.

Herudover tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke, bl.a. indeholdende en god basisløn, frokost diæter, evt. offshore tillæg, pensions- og bonusordning, sundhedssikring, mobiltelefon samt bærbar computer.

Ansøgning

Er du interesseret og har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regional Operations Manager, Max Vigren på +46 727 43 17 24.

Vi læser ansøgningerne igennem løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt via linket.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Atlas Copco Rental er en division i den internationale Atlas Copco koncern, der betjener kunder inden for industrien og offshore rundt om i verden med udlejning af udstyr og maskiner til trykluft, strøm, nitrogen og damp. Med udgangspunkt fra vores afdelinger i Albertslund og Esbjerg kan Atlas Copco Rental i Danmark opfylde ethvert øjeblikkeligt eller planlagt behov for driftssikre lejeløsninger samt service døgnet rundt, hvor som helst og når som helst.

Se mere på www.atlascopco.dk

.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Albertslund
  • Mandag den 22. august 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herlev

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Herlev
    Få mere info
  • Maskintekniker i Storkøbenhavn

    Hver dag er der over 400 millioner mennesker, som spiser et produkt med Oterra A/S' naturlige farver tilsat. Vil du være med på holdet, der gør dette muligt? Ja? Så er er denne stilling nog..
    • Maskintekniker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Maskintekniker i Søborg

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra meter for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at have pa..
    • Maskintekniker
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
29. juli 2024 2
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2