Thybotech ApS søger en kvalificeret maskinarbejder/industriteknikker til ansættelse sna...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Them

Om Thybotech ApS
Thybotech ApS er en service og reparations virksomhed som ligger ved Silkeborg i Them. Vi har speciale i service og reparations arbejde samt forebyggende vedligehold på industrianlæg. Vores kunder er bl.a indenfor branchen levnedsmiddel, kraftvarmeværker, byggeindustrien samt olie og gas. Vi kører i det meste af Danmark, men dog mest i Jylland. Vi har også et værksted hvor vi kan udføre mange special opgaver, da vi udover har en del maskiner. Men også termisk påsprøjtning og indsmeltning at tilbyde. Vi har meget travlt og har haft det længe. Og derfor søger vi en ny medarbejder til vores team. Vi leverer et højt service niveau til vores kunder, og derfor har vi også et spændende og udfordrende job til den person som tør at blive udfordret engang imellem.

Kvalifikationer:
Vi søger en maskinarbejder/industriteknikker som kan bruge manuelle maskiner som drejebænke, fræsere, rundsliber og plansliber. Men dertil skal du kunne renovere og servicere gear, pumper, ventilation til industrien. Du skal være god til at snakke med vores kunder, og have fokus på kvalitet og orden. Vi er selvfølgelig beviste om at der er en lærings periode da denne branche er en niche at kunne. Og til den rette person venter også et spændende job, gode sociale kollegaer, god løn og pension. Vi har lokal aftale med Dansk Metal og følger Industriens overenskomst.

Vi kan tilbyde:
God start løn, og efterfølgende god løn, Lokal aftale med Dansk Metal, Følger Industriens Overenskomst, God pensions ordning.
Flex tider kan tilbydes, Dagholds arbejde 37 timer.
Selvstændig job med meget ansvar, Gode sociale kollegaer.

Send gerne en ansøgning til [email protected]

Eller få en uforpligtende snak på mobil nr. 20862640

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Them.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Them
  • Fredag den 11. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Them

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Them over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Them over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1