Genbrugsvejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

RENOSYD SØGER GENBRUGSVEJLEDER

Kom med på holdet og vær med til at gøre AFFALD TIL VÆRDI på Renosyds genbrugspladser.

Brænder du for at tale med mennesker og formidle budskaber om affald til genbrug? Kan du se værdien i affald, så vi får udnyttet ressourcerne bedst muligt? Er du praktisk anlagt og er hænderne skruet fornuftigt på? Så har Renosyd et job til dig.

Dine opgaver
Din vigtigste opgave bliver at vejlede vores kunder om sortering, så vi kan udnytte ressourcerne bedst muligt. Det kræver godt humør, konstruktiv adfærd, gode samarbejdsevner og en åben tilgang til kunderne og deres behov.

Ud over dette skal du også medvirke til at udvikle og vedligeholde vores genbrugspladser, så de til enhver tid er indbydende for vores kunder at besøge. Du skal have mod på at lære at køre vores maskiner som f.eks. gummiged.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 t/u med weekendvagter lørdag og søndag hver anden uge. Du vil i oplæringsperioden primært være knyttet til genbrugspladsen i Odder, men på sigt komme til at arbejde på Renosyds 4 øvrige genbrugspladser i Skanderborg, Hørning, Ry og Skovby-Galten.

Din profil
Din fornemmeste opgave er at servicere kunderne på pladsen. Om du er butiksuddannet, håndværker, pædagog eller lærer er ikke det vigtigste. Men du skal have nemt ved og lyst til at tale med mennesker og gerne have en interesse for at finde gode genbrugsting. Derudover skal du føle dig tryg i at vise skoleklasser rundt på pladsen. Du indgår i et team, der sørger for, at kunderne på vores fem genbrugspladser får den bedste vejledning om affald. Samtidig er du typen, der tager initiativ til at få opgaver løst og kan organisere din egen arbejdsdag. Du vil blive oplært i brugen af vores IT-systemer.

Du får:

  • en hverdag fuld af frisk luft og alsidige opgaver
  • et godt arbejdsmiljø med gode kolleger
  • udbygget din viden om miljø, genbrug og ressourceudnyttelse.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Casper Bæk Nielsen på mail [email protected] eller telefon 8652 5211.

Send din ansøgning senest den 22. november 2019 kl. 12.00. Samtaler afholdes den 26. november 2019. Evt. anden samtale den 29. november 2019.

Om Renosyd

Renosyd er Odder og Skanderborg Kommuners fælles affaldsselskab. Vi er 80 glade medarbejdere, der sammen med vores kunder er på en mission for at gøre affald til værdi med et fokus på økonomi, miljø og mennesker. Vi tror på, at der er værdi i alt det, der kasseres og smides ud, når bare vi hjælpes ad med at sortere, indsamle og behandle det rigtigt.

Renosyd håndterer affald fra 34.000 private husstande og 3.000 virksomheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Skanderborg
  • Fredag den 22. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1