Gør det til din mission at få andre til at lykkes

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

En gazelle er en hurtigløbende antilope. I Amero har vi lige fået en Gazelle-pris, og vi oplever også, at vi som antilopen løber stærkt. Vi ønsker en verdensklasse kundeservice og en brancheledende kundeoplevelse. Med den fart vi sætter i øjeblikket, har vi brug for dig, der har en mission om at få andre til at lykkes, så vi kan levere innovative kassesystemsløsninger, der bare spiller – hver gang! Lever den mission i dig, så er der også mulighed for at gøre denne projektansættelse til en fast stilling.


Lever den mission i dig og kan du lykkes med følgende i løbet af 2-3 måneder, er der mulighed for at gøre denne projektansættelse til en fast stilling:


  • Du udlever Ameros kultur, hvor fokus er på, hvordan hver medarbejder kan spille teamet og helheden god, hvor tillid er et nøgleord, hvor vi skaber engagement og forståelse ved at kommunikere ”hvorfor”, hvor vi sætter kunden først, og hvor vi er proaktive over for hinanden og over for kunderne.
  • Du bringer din store motivation for at spille andre gode ind i teamet, hvor du gør hverdagen lettere for dine kollegaer gennem warehouse management, hvor du: Tager imod varer, sætte varer på plads på lageret, pakker og sender varer, holder lageret ryddeligt og pænt.
  • Du opsætter kassesystemsløsninger, hvor du formår at få hardware og software til at spille sammen, så alt er lige, som kunden ønsker det.
  • Du bringer din erfaring med kundeservice i spil i telefonen, når du tager kunderne ved hånden og leder dem hen mod løsningen på deres forespørgsel.


For at nå målene i løbet af den 2-3 måneder lange projektansættelse er dit DNA:
Du stortrives, når du kan skabe rammer, som får dine kollegaer (og dermed Amero) til at lykkes. Når snakken falder på IT, er du ikke til at stoppe igen, for det er her, at du føler dig allermest hjemme, og du ved, hvad der skal til for at skabe løsninger, som fungerer for kunderne.

Din arbejdsplads de kommende måneder
Amero har 8 års erfaring med at sælge innovative kassesystemer og IT-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder og offentlige institutioner.

Vi er en virksomhed, der vokser, og derfor er der også en mulighed for, at denne projektansættelse kan blive til en fast stilling.


Er det din mission at få andre til at lykkes?
Så glæder vi os meget til at modtage dit CV samt en kort ansøgning på ca. 10 linjer, hvor du beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne mulighed hos os. Du søger via linket ind til vores website.

Har du spørgsmål til muligheden, er du meget velkommen til at ringe til People Performance & Marketing Manager, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43.

Deadline på stillingen er hurtigst muligt, så vi indkalder til samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Åbyhøj
  • Fredag den 22. november 2019

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Serviceminded og energisk kundeservicemedarbejder ...

    Brænder du for kundeservice, og har du en naturlig evne til at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at løse kundernes udfordringer og finde de bedste løsninger? Hos OK Energiteknik søger vi .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1