Vikarstilling: [xxxxx] søger fundraiser (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus C

Vil du gøre en stor forskel for Verdens Skove samt vores biodiversitet og klima nu og i fremtiden? Har du erfaring med fundraising og marketing, så søger Verdens Skove nu en fundraiser til et barselsvikariat i perioden 1. december 2021 til 31. maj 2022.

Stillingen kan være enten på vores kontor i Århus eller i København.

Jobbet

Du vil være ansvarlig for at varetage og øge Verdens Skoves samlede fundraising-aktiviteter. Dette indebærer at håndtere og koordinere kontakten med vores telemarketingbureau, hvilket blandt andet inkluderer at udforme og opdatere manuskripterne, som telemarktingbureauet benytter sig af i deres arbejde. Derudover vil du skulle hjælpe med håndteringen af vores webshop i samarbejde med vores dygtige foreningssekretær. Dette gælder især i julemåneden, hvor du vil være en del af det team, der besvarer opkald fra vores støtter og hjælper med pakning af juleprodukterne.

Du kommer også til at være den primære kontakt for virksomheder og behandle henvendelser om mulige samarbejder og donationer.

I samarbejde med vores kommunikationsteam vil du assistere med kampagnearbejdet herunder at indsamle og forfølge leads.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring med fundraising, gerne fra en anden civilsamfundsorganisation, og at du brænder for en verden med rig skovnatur. Det er en fordel, hvis du har viden om og erfaring med markedsføring eksempelvis på sociale medier. Såfremt du tidligere har arbejdet med relationsopbygning og loyalitetsudvikling, vil der blive lagt vægt herpå.

Du er en dygtig kommunikator, der er i stand til at formidle vores projekter som gode historier til donorer og kunder både skriftlig og mundtligt på fejlfrit dansk. Du er god til at netværke og skabe nye relationer til gavn for Verdens Skove og en verden med en rig skovnatur.

Derudover har du:

  • En relevant videregående uddannelse

  • En masse gode og kreative ideer

  • Gåpåmod og er en udpræget holdspiller

Hvad tilbyder vi?

Et udfordrende og spændende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor du samtidig får lov at gøre en kæmpe forskel for naturen, klimaet og oprindelige folk. Muligheden for at arbejde centralt i Aarhus eller i København med søde, engagerede og uhøjtidelige kollegaer, der ligesom dig, brænder for at gøre en forskel for Verdens Skove.

Det praktiske:

37 timer med mulighed for at flexe jf. vores husaftale. Løn- og arbejdsvilkår tager udgangspunkt i statens overenskomst for AC eller HK. Indplacering lønmæssigt baserer sig på erfaring og uddannelse.

Du vil referere til Verdens Skoves kommunikationschef og arbejde tæt sammen med vores kampagnekoordinator og kommunikationsteam.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning og CV til [email protected] senest søndag d. 17 oktober. Hvis du har spørgsmål til stillingen så kontakt John Glitfeldt på mail [email protected] eller telefon 21607268

Der afholdes samtaler i starten af uge 43 med henblik på ansættelse fra den 1. december.

Om Verdens Skove

Vi samarbejder med oprindelige folk og andre organisationer, der er afhængige af skoven om at skabe en verden, der er rig på skove med biologisk mangfoldighed og for at minimere menneskeskabte klimaforandringer. Verdens Skove startede som Regnskovsgruppen Nepenthes i 1983. Siden er vi vokset til en organisation med et nationalt og internationalt sigte. Siden 2013 har vi mere end tredoblet antallet af medlemmer og har projekter med en række donorer i seks lande i Afrika og Latinamerika. Vi er en miljø- og udviklingsorganisation i vækst med en høj faglighed, masser af projektledelsesmuligheder, højt til loftet, og du kommer til at arbejde sammen med en række gode kolleger og frivillige. Vi arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af Verdens Skove - både de danske skove og regnskoven. Internationalt har vi over 30 års erfaring med at bevare skov og biodiversitet samt kæmpe for demokrati og oprindelige folks rettigheder.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.verdensskove.org


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Århus C
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Højbjerg

    Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en polit..
    • Økonom
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Århus

    Studentermedhjælper til økonomi Webbler Aarhus Student Salary Competitive Vi søger en engageret og detaljeorienteret studiemedarbejder til at assistere m..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Århus

    Har du flair for tal, og kunne du tænke dig at få en uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for bogholderi, økonomi og administration? Vi står klar med spænden..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Århus N

    Brænder du for at arbejde inden for sundhedsområdet i tæt samarbejde med ledende læger og sygeplejersker? Er du interesseret i professionel planlægning, økonomistyring og i at understøtte forandrin..
    • Økonom
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Århus C over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 3
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 6