Bliv Økonomielev hos AO - Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Albertslund

Vil du være med til at præge fremtidens økonomifunktion med fokus på digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser? Og vil du være en del af et stærkt hold med i en virksomhed med stolte traditioner og mere end 100 år på bagen? Så er du måske lige den økonomielev vi leder efter.

Som økonomielev hos AO bliver du en vigtig del af vores Økonomiafdeling på ca. 30 medarbejdere. Dine kolleger vil sørge for en grundig oplæring, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig og løbende får mere og mere ansvar. Du kommer til at arbejde med mange typer af opgaver, og vi tilrettelægger selvfølgelig disse efter dine kompetencer og interesser. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og bliver en væsentlig del af vores hverdag.

I afdelingen får du blandt andet mulighed for at arbejde med:


  • Debitor- og kreditorbogholderi
  • Finansbogføring og afstemninger
  • Afstemning af bank- og kasse
  • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
  • Generelle bogholderiopgaver og fokus på kvalitetssikring gennem interne kontroller
  • Kontakt til kunder og leverandører

Som økonomielev vil du blive tilknyttet et 2-årigt elevforløb på Niels Brock i København, hvor hovedforløbet består af 5 bundne specialefag, som afvikles som 1-ugers kurser samt 3 til 5 valgfag, som du vælger i samråd med din kommende leder.

Hvad skal du kunne?


Du skal have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2022:

  • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor)
  • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor)
  • HHX

Har du en STX, HF eller HTX, skal du inden opstart have bestået et 5-ugers EUD-forløb rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler både som fremmødeundervisning og som onlineundervisning, fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering (RKV), der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og/eller erhvervserfaring.

Vi lægger vægt på, at du har flair for talbehandling og systemer, - at du kan arbejde selvstændigt, har gode samarbejdsevner, kan overskue mange opgaver samt at du forstår at prioritere dem og samtidig leverer kvalitet. Du tager ansvar og ved at en deadline er til for at blive overholdt. Vi forventer, at du er tryg ved at kommunikere med vores nordiske kollegaer på dansk, svensk eller engelsk.

AO tilbyder


I AO er vi vant til at have elever og gør en dyd ud af, at vores elever har det godt, bliver udviklet og klædt ordentligt på til en hverdag inden- eller udenfor AO når elevtiden slutter. Vi er – det korte af det lange - en arbejdsplads der tager uddannelsen af vores elever seriøst.

Vi tilbyder en elevtid i et spændende og udviklingsorienteret miljø. Du bliver en del af et professionelt team, hvor din indsats er vigtig for vores ledere og medarbejdere. Derudover tilbyder vi pensionsordning, rigtig gode udviklings- og uddannelsesmuligheder, sundhedsordning samt kantineordning.

Du kan læse mere om hvordan, det er at være elev hos AO lige her.

Din ansøgning


Send dit cv og din ansøgning ved at klikke på knappen til nedenfor. Opstart er den 1. september 2022. Vi har tid til at vente på den rette og indkalder derfor løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige elev er fundet.

Har du spørgsmål, kan du ringe eller skrive til økonomichef Jesper Christiansen. Du kan se Jespers kontaktinfo til højre.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Albertslund
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonomikonsulent med ansvar for løn – søges til Da...

    Er du en fagligt dygtig økonomi- og lønkonsulent? Kan du sikre et højt fagligt niveau i dine opgaver? Kan du fastholde overblikket og styre dine prioriteringer i en dynamisk hverdag, så der er styr..
    • Økonom
    • København K
    Få mere info
  • Lead Compliance Officer in Business Banking

    Job ID: 25437Would you like to work with advisory compliance at one of the Nordic region’s leading financial institute/partner? We are now looking for a Lead Compliance Officer in Business Bankin..
    • Økonom
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1