Central placeret økonomikonsulent til Sundhed og Pleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

En af vores dygtige økonomikonsulenter skal være leder i en anden kommune, og vi søger derfor en erfaren økonomikonsulent til ældre- og sundhedsområdet. Med en vækst på 9 pct. har Greve Kommune landets højeste vækst i antallet af +80 årige, og vores nye økonomikonsulent skal derfor både have lyst til at lave god økonomistyring og mod på at indgå i ledelsesmæssig sparring omkring udviklingen af ældre- og sundhedsområdet.

Stillingen er placeret i Greve Kommunes Center for Økonomi og HR (CØH), der understøtter Byrådet og ledelsen i den overordnede og den detaljerede styring af kommunes økonomi.

Som økonomikonsulent er du forankret i en faglig stærk konsulentgruppe i CØH, og har samtidig et tæt samarbejde både med centerchefen, ledere og fagpersoner i Center for Sundhed og Pleje (CSP). Centeret har en samlet økonomi på knap 700 mio. kr. og udgør dermed en stor del af kommunens samlede økonomi. En spændende stilling for dig, der gerne vil arbejde med store datamængder i både drift og udvikling og som trives i et felt med stor politisk bevågenhed.

Opgaverne

I tæt samarbejde med ledelse og nøglepersoner i CSP, udarbejder du budget, budgetopfølgning og regnskab for området. Der ud over er du involveret i områdets politiske sager, analyser og ad hoc opgaver fx kapacitetsanalyse på ældreområdet og støtte til udbud af driftsenheder.

Dine opgaver ift. centrene er:

  • At udarbejde løbende økonomistyring og udarbejde input til 3 årlige budgetopfølgninger, der afrapporteres til det politiske niveau
  • At understøtte budgetprocessen ift. at udarbejde demografi, budgetoplæg og prioriteringsforslag samt tekniske korrektioner
  • Takstberegninger ift. kommunale institutioner, fritvalgsområdet og mellemkommunale afregninger
  • Aktivt at udvikle og effektivisere områdets økonomistyring og ledelsesinformation
  • Sparring og rådgivning til områdets ledergruppe og centerchef samt økonomimedarbejdere

Herudover vil der være forskellige ad hoc opgaver, regnskabsbemærkninger, notater og analyser til centerchefen, direktion og Byråd, samt tværgående budgetopgaver i CØH.

Forventninger til dine faglige kompetencer

  • Du har kommunal erfaring ift. at arbejde i en central økonomifunktion
  • Du har eller evner at opbygge forretningsforståelse for driften af ældre- og sundhedsområdet
  • Du har en relevant administrativ eller akademisk uddannelse
  • Du kan skabe overblik og struktur i store talmængder og kan forholde dig analytisk til disse
  • Du formidler økonomisk indsigt forståeligt i et klart sprog (skrift og tale) til alle niveauer i organisationen
  • Du er superbruger i Excel og de andre værktøjer i Office 365 og har eventuelt kendskab til økonomisystemet KMD OPUS og omsorgssystemet Nexus.


Forventninger til dine personlige kompetencer

  • Du motiveres af komplekse problemstillinger, og kan indgå i sparring med ledelsen om nye løsninger
  • Du kan navigere i forskellige niveauer – lige fra dataindsamling hos medarbejderne i CSP til dialog og præsentation for centerchef og direktør
  • Du er ansvarsbevidst og følger dine opgaver helt til dørs
  • Du kan arbejde selvstændigt og forstår at prioritere dine opgaver
  • Du ønsker at bidrage til fagligheden og den sociale kapital i centeret
  • Du synes, at styring af den offentlige økonomi er en kerneopgave.


Om os
Center for Økonomi og HR er et af kommunens to stabscentre, der samarbejder med kommunens fem fagcentre med tilhørende institutioner. Centret består af godt 50 medarbejdere, der servicerer Byrådet og organisationen ift. løn, bogholderi, udbud og indkøb, organisationsudvikling samt alle spørgsmål om kommunaløkonomi og HR. Vi sikre at Byrådet er velfunderet i deres prioriteringer og organisationen har fokus på at levere service til borgerne.

Stillingen er placeret i Budgetteamet, der består af 15 konsulenter med et højt fagligt niveau og stor faglig sparring. Teamets opgaver spænder fra at indberette bevillinger i Økonomisystemet KMD OPUS til ledelsesrådgivning, projektledelse og Borgmester- og Direktionsbetjening. Omgangstonen er kammeratlig og uhøjtidelig, og vi holder til i lyse lokaler, kun 5 min gang fra Greve station, hvortil der køre S-tog hvert 10. min i myldretiden. Der er stor fleksibilitet i opgaveløsningen og der er mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage, hvoraf fredag er den ene.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 37 timer om ugen, og til besættelse den 1. januar 2023.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem KL og den relevante faglige organisation. Løn og titel aftales konkret ud fra baggrund og erfaringer. Alt efter erfaringsniveau vil ansættelse som specialkonsulent eller tilsvarende være en mulighed.

Ansøgningsfristen er den 20. november 2022 og samtaler afholdes i uge 47. Efter aftale med dig, indhenter vi referencer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret Budgetchef Sine Marchner Holck på telefon 2965 7047.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Greve over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0