Økonomikonsulent til Nordsjællands Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt team og være med til at præge og udvikle hospitalets økonomistyring frem mod indflytningen på et helt nyt og innovativt hospital ved Hillerød i 2025?

Økonomi- og HR på Nordsjællands Hospital er på udkig efter en økonomikonsulent, som har lyst til at være en del af et stærkt fagligt team og gøre en forskel for hospitalets økonomistyring, så vi får mest mulig sundhed for pengene. Vi kan tilbyde dig et super spændende og udfordrende job som økonomikonsulent i vores enhed Økonomi, hvor vi trives med at arbejde med mangeartede økonomiopgaver i samarbejde med gode kollegaer og de kliniske afdelinger, som vi servicerer.

Dine opgaver

Dine primære opgaver vil være at bistå hospitalets øverste ledelse og udvalgte sundhedsfaglige afdelingsledere med økonomirelaterede opgaver, i form af:

  • Økonomiopfølgning, herunder følge op på og analysere forbruget i afdelingerne og understøtte afdelingslederne ift. løbende styring af deres budgetter
  • Gennemførelse af tværgående økonomiske analyser, f.eks. af ændringer i organiseringen af diverse aktiviteter, bl.a. ift. etablering af sundhedshuse og indflytning i et nyt hospital samt af udviklingen i forbruget på forskellige områder sammenholdt med bevillinger, udvikling i kliniske aktiviteter, indkøb etc.
  • Budgetvedligeholdelse, herunder at holde styr på løbende bevillinger og budgetmæssige ændringer i afdelingerne
  • Udarbejdelse af sager til hospitalsdirektionen m.m.
  • Budgetlægning, herunder en hensigtsmæssig fordeling af budget til de opgaver, som afdelingerne varetager

Som led i forberedelserne mod indflytningen i vores nye hospital vil vi bl.a. også arbejde med rebudgettering ift. afdelingerne, bidrage til en realisering af effektiviseringskravene knyttet til nye hospitaler samt understøtte hospitalets organisationsudviklingsprojekt Livskraft.

Som led i opgaveløsningen indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere og ledere i afdelingen, blandt andet arbejder du tæt sammen med Vagtplanteamet om at understøtte en optimal udnyttelse af de medarbejderressourcer, der er til rådighed i afdelingerne. Og desuden indgår du i en tæt, løbende dialog med centrale personer i de afdelinger, du servicerer. Du vil desuden have kontaktflader til samarbejdspartnere uden for hospitalet, herunder Region Hovedstadens Center for Økonomi og Koncernregnskab. Du refererer til afdelingens budgetchef og indgår i Økonomi, som er den ene af tre enheder i afdelingen Økonomi og HR. I Økonomi servicerer vi også en række afdelinger med vagtplanlægning samt løser opgaver inden for patientafregning, forskningsadministration og regnskab.

De to øvrige enheder er HR og Direktionssekretariatet. Afdelingen ledes af hospitalets økonomichef.

Din profil

Du er formentlig uddannet økonom (AC’er) eller lignende, eller har anden tilsvarende relevant økonomifaglig baggrund, og har erfaring og lyst til at arbejde med økonomiopgaver. Det er en fordel, hvis du har forudgående erfaring fra arbejde inden for økonomi i det offentlige og gerne inden for sundhedsområdet. Kendskab til anvendelsen af SAP eller lignende økonomisystemer vil også være en fordel.

Du skal være i besiddelse af gode evner til at analysere, fremstille og formidle store mængder af tal såvel skriftligt i notater og beslutningsoplæg, som mundtligt, på en overskuelig og brugbar facon, der giver mening – også for mennesker, som ikke har et stort kendskab til økonomi. Kendskab til projektorganisering vil også være en fordel. Du skal kunne trives med, at deadlines til tider kan være korte.

Herudover forventer vi, at du som person

  • Har gode formidlingsevner i både skrift og tale
  • Har både et godt overblik og blik for de vigtige detaljer
  • Er udadvendt og god til at samarbejde
  • Arbejder struktureret og selvstændigt med energi og drive i opgaveløsningen, herunder tager proaktivt opgaver/problemstillinger op af egen drift
  • Er serviceminded og brænder for at hjælpe andre med at forstå økonomiske sammenhænge og at anvise muligheder for at bruge pengene på en måde, der giver den bedst mulige anvendelse til gavn for patienterne
  • Kan tænke på tværs, se opgaver og problemstillinger fra flere vinkler og inddrage kolleger og interessenter med henblik på den bedst mulige opgaveløsning
  • Er robust og evner at favne både anerkendelse og kritik på en konstruktiv og professionel måde

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive grundigt introduceret til dine arbejdsopgaver, og der er mulighed for relevant efteruddannelse. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes som økonomikonsulent på 37 timer, hvor løn og øvrige ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Vi har flekstidsordning, hvilket giver gode muligheder for en fleksibel hverdag. Vi har også mulighed for hjemmearbejde.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte budgetchef Jakob Landsperg på tlf. 2374 8328 eller på mail: [email protected].

Ansøgningsfrist

Upload din motiverende ansøgning og CV samt relevante bilag senest søndag, den 24. oktober 2021. Vi planlægger at afholde samtaler tirsdag den 26. oktober, og du forventes ansat i stillingen pr. 1. december 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hillerød
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende og søger du et meningsfuldt studejob, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Nordsjælland

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Økonom
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som økonomer
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2