Rekrutteringsfirma

Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slangerup

Financial Controller



Teledyne RESON A/S



Forretningsorienteret stilling i dynamisk og førende international teknologivirksomhed


Med reference til CFO bliver du en central del af økonomifunktionen i Teledyne Marine’s europæiske hovedkvarter nord for København. Du får en vigtig position i finansteamet, som virksomheden med at sikre det økonomiske overblik til den videre udvikling af Teledyne RESON og Teledyne Marine Europe. Teledyne RESON er markedsledende indenfor sonar- og navigationsteknologi, og har samlet R&D, produktion, distribution og service i et Center of Excellense for sonar- og navigationsteknologierne i det nordsjællandske hovedsæde. Finansteamet er en del af Teledyne koncernens globale finansfunktion, med hovedsæde i Californien.

Selvom du kan lide at arbejde uafhængigt, er du også en holdspiller og klar til at påtage dig praktisk arbejde fra tid til anden. Du vil være en del af et mindre økonomiteam og bidraget vil derfor være betydeligt i udviklingen af forretningen, som er en vigtig brik i den amerikanske Teledyne koncern. Fleksibilitet, proaktivitet og holdånd er nøgleord for os og derfor også for dig. Du finder det motiverende at arbejde i en organisation i forandring, og du nyder at forbedre processerne. Dette går hånd i hånd med din strukturerede tilgang til arbejde såvel som din opmærksomhed på detaljer og din evne til at få arbejdet gjort i rette tid. Du behersker engelsk og et af de skandinaviske sprog på et højt niveau både mundtligt / skriftligt.

Teledyne RESON søger en forretningsorienteret Financial Controller til en bred og varierende rolle, som vil udvikle sig i takt med virksomhedens udvikling og vækst. Din rolle er central og omfatter økonomiopgaver i såvel operationelt som strategisk perspektiv. Dine primære ansvarsområder er:

  • Månedsrapportering og -analyse
  • Marginanalyse
  • Pengestrømsanalyse
  • Månedlig forecasting
  • Budgettering
  • Månedlig Operational Excellence rapportering
  • Sarbonnes-Oxley (SOX) gennemgang og opdatering
  • Interne procedurer og kontroller
  • Forberede Transfer Pricing dokumentation og opdateringer
  • Hjælp med omkostningsberegninger for større udbud/tilbudsgivning
  • Koncernrapportering til Teledyne Technologies koncernen i Thousand Oaks, California
  • Etablering af information på Sales Orders og Order Backlog til ugentlige ledermøder
  • IT-rapportering

Arbejdsstedet er i Slangerup, hvor du sammen med den øvrige økonomiafdeling vil referere til virksomhedens CFO, der også har base i Slangerup.

Stærk regnskabsfaglig og forretningsorienteret profil med analytisk flair


Dit uddannelsesmæssige fundament er forventelig en cand. merc. / HD-R niveau og du har muligvis en baggrund Cand.Merc.Aud. eller en HD-R. Din karriere er muligvis grundlagt i revisionsbranchen, og måske arbejder du fortsat der og søger nu en mere forretningsorienteret rolle. Du kan også med fordel sidde i en lign. controllerfunktion og savne nye udfordringer. Du har min. 3-5 års praktisk regnskabserfaring og dermed en god regnskabsmæssig ballast samt god evne til at analyserer økonomiske/finansielle data.

Som person tager du ansvar, er proaktiv, og du trives med at arbejde selvstændigt. Du er en dygtig og pædagogisk formidler af økonomisk information til andre faggrupper, og du sætter en ære i at fungere som forretningens servicemindede sparringspartner. Du har det godt med at have en bred kontaktflade i organisationen på tværs af controllerteamet, forretningsledelsen og øvrige interessenter. At du besidder gode excel-kundskaber tager vi som en selvfølge, og du begår dig ubesværet på dansk/engelsk i skrift og tale.

Er du Teledyne RESONs nye kollega?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Thorsten Andersen på telefon +45 6120 2803. Vi læser ansøgninger i takt med vi modtager dem og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Teledyne RESON


Teledyne RESON er markedsledende leverandør af marine akustisk og navigationsløsninger af høj kvalitet. Med global tilstedeværelse og verdensomspændende servicefaciliteter er vi specialiserede i design, udvikling, fremstilling og idriftsættelse af avancerede sonarsystemer, sensorer, transducere, hydrofoner, gyrokompasser og software. Teledyne RESON opererer inden for forretningsområderne hydrografi, offshore, dredging, forsvar og sikkerhed og havforskning. Teledyne RESON er en del af Teledyne Marine, er hovedsæde for Teledyne Marine Europe, og en del af den amerikanske teknologikoncern Teledyne Technologies Inc (NYSE:TDY). www.teledynemarine.com.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Slangerup
Reference:2120.245
Virksomhed: Teledyne RESON A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Slangerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Slangerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Slangerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Slangerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Slangerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0