Talstærk studentermedhjælper til bemanding, controlling og drift til Koncern Økonomi i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du skarp og grundig med tal? Har du høje kvalitetsstandarder, og har du lyst til at prøve kræfter med blandt andet udarbejdelse af interne analyser, behandling og bearbejdning af ledelsesinformation og udføre controlling på et af statens største driftsområder? Så er et job i Koncern Økonomi i Kriminalforsorgen helt sikkert noget for dig.

Om Koncern Økonomi

Koncern Økonomi er centralt placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Koncern Økonomi består af tre enheder: Budget, Kapacitet og Bemanding- og controlling.

Koncern Økonomi har blandt andet ansvaret for at sikre en sammenhængende styring af Kriminalforsorgens finanslovsbevilling på ca. 3,4 mia. kr. samt direktoratets budgetter. Som led heri koordinerer Koncern Økonomi koncernens arbejde med økonomi og kapacitetsstyring, samt vagtplanlægning og bemanding.

Herudover driver og udvikler Koncern Økonomi ledelsesinformationen i Kriminalforsorgen, som bl.a. understøtter den strategiske styring ud fra en række centrale KPI’er, sådan at den øverste ledelse kan træffe beslutninger på et oplyst og datadrevet grundlag.

Vi er et kontor med mange bolde i luften, varierende opgaver og en bred vifte af vigtige dagsordener. Vi er ambitiøse, men vi prioriterer tid til et godt grin og det gode samarbejde i kontoret – og med dem, vi arbejder sammen med.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper i KØK vil du primært være tilknyttet Bemandings – og controllingenheden, hvor dine faste arbejdsopgaver hovedsageligt vil være inden for drift– og udvikling af ledelsesinformation gennem faste rapporteringer, løbende monitorering og dataanalyse over driften i Kriminalforsorgens institutioner. Du vil dog også få opgaver møntet på at understøtte driften og arbejdet inden for vagtplanlægning og bemanding. Som studentermedhjælper indgår man desuden i et studenterteam, på i alt fire studenter, på tværs af Koncern Økonomi, og kan dermed også få til opgave at bidrage med opgaveløsning af sager på tværs af hele kontoret, eksempelvis inden for sagsgennemgange, research, økonomistyring mv.

De primære arbejdsopgaver er varierende og omfatter heriblandt:

  • Indsamling, bearbejdning og kvalitetssikring af data
  • Dataudtræk fra rapporteringssystemer
  • Bidrag til og selvstændig udarbejdelse af interne analyser
  • Forbedring af systemunderstøttelse til brug af ledelsesinformation
  • Ad hoc opgaver, som præsentationer, bidrag til notater mm.

Om dig

Vi søger en studentermedhjælper, som:

  • er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse f.eks. stud.polit/oecon., stud.scient.pol., stud.merc., eller lignende
  • som er datadrevet og har interesse, og lyst, til at arbejde med tal
  • har godt kendskab til Office-pakken – herunder særligt Excel og PowerPoint

Vi lægger vægt på, at du:

  • er ansvarsfuld og ambitiøs med høje kvalitetsstandarder
  • grundig og har blik for at finde afvigelser
  • har stærke analytiske kompetencer
  • evner at arbejde struktureret og løse opgaver selvstændigt
  • er god til at samarbejde og lægger vægt på det gode humør

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer samtidig, at du kan tilbyde forudsigelighed (f.eks. faste dage om ugen) og desuden er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdspladsen er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Ansøgning

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 18. september 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 38-39.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi desuden modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Om Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen forvalter en central opgave i samfundet ved at gennemføre de straffe, domstole har idømt personer. Kriminalforsorgen har således ansvaret for blandt andet landets fængsler og arresthuse samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.

Kriminalforsorgens koncern består af Direktoratet for Kriminalforsorgen, fire kriminalforsorgsområder i Danmark samt Kriminalforsorgen i Grønland. I hvert område ligger en række institutioner, hvortil de enkelte fængsler, arrester, tilsynskontorer (KiF) og udslusningsfængsler hører. Kriminalforsorgens koncern har ca. 4.400 ansatte.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Enhedsleder Ole Kjeld Hansen på telefon 7255 4339.

Du kan i øvrigt læse om os på www.Kriminalforsorgen.dk

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0