Vil du være med til at gøre kapitalmarkeder robuste og sikre tillid til de finansielle markeder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Er du under uddannelse som jurist eller erhvervsjurist, og har du lyst til at være med til at arbejde for velfunge-rende finansielle markeder til gavn for virksomheder og borgere? Så er jobbet her måske noget for dig.

Vi søger en dygtig student til kontoret for kapitalmarkedsregulering, hvor du vil få et bredt indblik i kontorets forskelligartede opgaver. Kontoret fører tilsyn med reglerne på kapitalmarkederne, herunder den finansielle sektors arbejde med bæredygtig finansiering og klimadagsordenen. I kontoret har vi også det overordnede ansvar for lovgivningen på kapitalmarkedsområdet.

Velfungerende kapitalmarkeder giver virksomheder mulighed for at rejse kapital og investorer mulighed for at investere til gavn for begge parter. Finanstilsynets kapitalmarkedskontor bidrager til at sikre dette.

Kontoret består af 19 medarbejdere, og er organisatorisk forankret i den del af Finanstilsynet, der varetager tilsynet med kapitalmarkederne. Kontoret er derudover engageret i internationalt samarbejde særligt i EU-regi.

Har du følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Selvstændig og struktureret
Vi søger en student, der er i stand til at arbejde både selvstændigt og struktureret i en hverdag med flere sideløbende og forskelligartede opgaver.

2. En stærk holdspiller
Vi søger en student, der samarbejder godt med både kollegaer og eksterne interessenter.

3. Ansvarsbevidst og grundig
Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst og grundig, og at du samtidig er i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt.

4. Samfundsengagement
Du har lyst til at løse en vigtig samfundsopgave i arbejdet med at sikre en berettiget tillid til at handle på de finansielle markeder.

Derudover forestiller vi os, at du er under uddannelse som jurist eller erhvervsjurist og har interesse for kapitalmarkeder. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra den finansielle sektor eller med kapitalmarkedsområdet, men du må meget gerne brænde for det.

Hvilke opgaver skal du især løse?
Mere konkret har kontoret blandt andet ansvaret for at føre tilsyn med, at udstedere af værdipapirer overholder deres oplysningsforpligtelser, at godkende overtagelsestilbud og prospekter, at behandle sager om overtrædelse af markedsmisbrugsforordningen og at udarbejde regler på kapitalmarkedsområdet.

Du vil få mulighed for at være med til at løse en bred vifte af kontorets opgaver, herunder:

  • Markedsovervåge og følge op på sager i relation til storaktionærindberetninger og indberetning af ledende medarbejders transaktioner.
  • Følge op på de underretninger Finanstilsynet modtager fra udstedere om udsættelse af offentliggørelse af intern viden.
  • Markedsovervåge for overtrædelse af prospektreglerne.
  • Undersøge konkrete sager, hvor du får mulighed for at vurdere, om sagerne skal resultere i en påtale, et påbud, en politianmeldelse eller et administrativt bødeforelæg.
  • Sørge for at ajourføre Finanstilsynets hjemmeside, når der er vedtaget ny regulering på kontorets område.
  • Gennemgå EU-lex i forhold til nye nye retsakter fra EU, som er relevante for kontoret.
  • Bistå kontorets sagsbehandlere i det øvrige arbejde i kontoret.

Du vil få ansvaret for dine egne arbejdsopgaver, som du løser i tæt samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet f.eks. i forbindelse med eksamen.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest mandag den 16. august 2021. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vicekontorchef Christine Larsen på telefonnummer 33 55 82 57.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Simon Scott Hansen på telefon 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    The RiskPoint Group er en global Managing General Underwriter (MGU), der leverer førsteklasses forsikringsløsninger bakket op af forsikringsselskaber, som de agerer på vegne af. Du vil blive en del..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Vi er på en større digitaliseringsrejse, og har mange spændende projekter internt i huset. I den forbindelse søger vi en kollega til en tidsbegrænset stilling, som kan være med til at understøtte d..
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info
  • Økonom i København

    Om stillingen:Som Payroll Specialist i SAS vil du indgå i vores lønafdeling, hvor du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver relateret til løn- og personaleadministration. Du vil sikre korr..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København Ø over tid

Dato Alle jobs som økonomer
27. juli 2024 4
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 4
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3