Erfarne konsulenter til Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at bringe dine kompetencer og idéer i spil i en stærk statslig økonomifunktion, hvor du kan arbejde med økonomistyring, skarpe budgetanalyser og sikre optimal udnyttelse af ressourcerne? Kan du se dig selv sikre den gode balance mellem opgaver og ressourcer i styrelsens enheder? Og er du initiativrig og evner at se sammenhænge mellem de forskellige styringsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Økonomienheden i én af Danmarks største styrelser med 1200 medarbejdere fordelt på 8 lokationer i hele landet.

Økonomistyring, processtyring, analyse- og udviklingsarbejde
Vi søger to fagligt stærke og erfarne medarbejdere til Budgetteamet i Landbrugsstyrelsens centrale økonomifunktion med tjenestested i København.

I de kommende år står vi overfor at skulle implementere den nye landbrugsreform, og det vil sætte dagsordenen for de opgaver, vi skal løse i budgetenheden. Du kommer til at spille en central rolle i denne proces og arbejde tæt sammen med kolleger i alle dele af styrelsen, da hovedparten af Økonomienhedens opgavevaretagelse sker i samarbejde med styrelsens øvrige enheder og ministeriets departement.

Hos os kommer du blandt andet til at arbejde med at:

• Drive projekter og analyser fra start til slut – tæt på styrelsens ledelse
• Implementere den nye landbrugsreform
• Udarbejde skarpe beslutningsgrundlag til direktionen og departement
• Vurdere de økonomiske konsekvenser af nye politiske tiltag
• Implementere politiske beslutninger i styrelsen i samarbejde med enhederne
• Videreudvikle styrelsens centrale økonomistyring og kerneprocesser med fokus på flerårig aktivitetsbaseret budgettering
• Bidrage til opbyggelsen og fastholdelsen af én stærk central økonomifunktion.

Analytisk, løsningsorienteret og velformuleret
Vi søger to medarbejdere, som har en kandidatgrad inden for økonomi eller samfundsvidenskab, og som har en del års erfaring med offentlig økonomistyring. Gerne fra en stor offentlig organisation, f.eks. departement eller styrelse.

Du vil være godt rustet til jobbet hvis du:

• Har selvstændigt drive og selv følger sagerne til dørs
• Er iderig og ser muligheder for optimeringer
• Har solidt kendskab til økonomistyring i en større politisk organisation
• Kan skabe gode resultater gennem sikker processtyring i en større organisation
• Er kvalitetsbevidst og sætter den faglige barre højt
• Er god til at koordinere og samarbejde, også med andre fagligheder end din egen.

Du motiveres af at finde løsninger og er god til at formidle dem til både kollegaer og andre faggrupper – både skriftligt og mundtligt. Du er proaktiv, motiveres af at få ansvar og trives med selvstændigt arbejde, hvor der er rig mulighed for selv at tage beslutninger og sparre med dine kollegaer og nærmeste leder. Du kan bevare overblikket og følger dine opgaver sikkert til dørs – også i perioder, hvor der er stor efterspørgsel på din kunnen.

Økonomi – en enhed med en bred faglighed
I Budgetteamet arbejder vi primært med styrelsens økonomi, og vi sikrer, at der er sammenhæng mellem styrelsens opgaver og økonomien. Vores opgaver er derfor meget varierede og spænder fra centrale udviklingsopgaver og estimering af økonomien bag politiske initiativer til økonomisk rådgivning i organisationen om stort og småt. Du får derfor en bred berøringsflade på tværs af styrelsen og en god organisatorisk indsigt, der hjælper dig med at få succes i stillingen.

Ud over de 9 kollegaer i budgetteamet får du i alt 35 nye kollager i enheden fordelt på fire teams: Tilskudsøkonomi, Strategi, Budget samt Regnskab, Indkøb og It-økonomi.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af høj faglig kompetence, højt til loftet og med en fri og uhøjtidelig omgangstone, hvor vi lægger vægt på løbende udvikling og forbedring af vores opgaveløsning. Vi gør en dyd ud af at byde nye kollegaer velkommen og har fokus på sparring og videndeling i hverdagen, så alle kommer godt ind i arbejdsopgaverne. God trivsel er noget, vi prioriterer højt i enheden, og vi nyder gerne hinandens selskab på kontoret eller på vores tagterrasse med udsigt til Københavns søer.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med indplacering som special- eller chefkonsulent afhængig af dine kvalifikationer. Stillingerne ønskes besat den 1. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 33.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte budgetchef Nikolaj Klint Kistorp på tlf.: 2440 8179 eller e-mail [email protected]. Dog ikke i uge 28-30 pga. ferie.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest den 16. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 1