Erfaren forandringskonsulent til nyt digitaliseringsprogram

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Vil du være med til at sikre, at en ny it-løsning af stor samfundsmæssig betydning implementeres efter højeste kvalitet?

Så er det dig, vi søger, til rollen som forandringskonsulent som vil have ansvaret for den forretningsmæssige udrulning af et nyt straffe- og skiftesystem til Danmarks Domstole.

I de kommende 5 år gennemfører vi en omfattende digital modernisering på to af domstolenes største sagsområder – straffesagerne og skiftesagerne. Vi udvikler en ny løsning, der understøtter øget digital sagsbehandling. Den nye løsning skal lette arbejdet for både dommere, sagsbehandlere og domstolenes brugere samt sikre en fremtidssikret og stabil systemunderstøttelse.

Vi søger en kollega, der vil få ansvaret for udrulning af det kommende straffe- og skiftesystem til Danmarks Domstole. Du vil i det daglige indgå i den særskilte programorganisation, der er etableret for at sikre udviklingen af straffe- og skiftesystemet. Du bliver en del af Domstolsstyrelsens enhed for udvikling og organisation, hvor der er et team, som arbejder med organisatorisk implementering på øvrige projekter i styrelsen. Derfor vil du referere til chefen for enheden for udvikling og organisation.

Du sikrer rammerne for den forretningsmæssige udrulning ved Danmarks Domstole

Du vil sammen med et mindre team, som er under opbygning, have ansvaret for at sikre rammerne for den forretningsmæssige udrulning og uddannelse i forbindelse med straffe- og skiftesystemet. Når teamet er opbygget, vil du varetage den daglige opgavestyring i teamet. Du vil samtidig have en opgave med at koordinere, afklare behov og sikre tæt samarbejde i forhold til styringsenheden i straffe- og skifteprogrammet.

Som ansvarlig for den forretningsmæssige udrulning skal du have fokus på, at løsningen bliver taget i brug af alle retter. Du skal blandt andet designe og producere forretningsmæssige udrulningsprodukter og-planer, udarbejde og eksekvere træningsforløb og øvrige læringsaktiviteter i overensstemmelse med releaseplanen.

Du vil også stå for at sikre kvaliteten af den forretningsmæssige udrulning samt producere input til beslutnings- og styringsdokumenter, afrapporteringer mv. til straffe- og skifteprogrammet.

Vi arbejder i et fælles tværfagligt miljø, hvor vi aktivt udfordrer og nytænker mulighederne i forhold til løsningsdesign, systemudvikling og implementering. Det sikrer, at vi skaber den bedst mulige løsning for slutbrugerne ved retterne. Du vil derfor i dit arbejde være tæt integreret med det øvrige program, herunder både leveranceorganisationen der udvikler det nye straffe- og skiftesystem samt styringsteamet, som har ansvaret for interessenthåndteringen og kommunikationen.

Resultatorienteret og samarbejdende forandringskonsulent

Du har en akademisk baggrund som afsæt for arbejdet med forandringer i organisationer, fx cand.merc.SOL, cand.scient.soc. og cand.it. eller en anden relevant akademisk baggrund.

Du skal stå i spidsen for den forretningsmæssige udrulning. Det er derfor et krav, at du har dybdegående erfaring med forandringsledelse og forretningsmæssig udrulning af store agile it-projekter i komplekse organisationer, og at du har kendskab til SAFe rammeværket samt erfaring med at tilrettelægge læringsforløb, herunder digitale læringsforløb.

Det er vigtigt, at du er vant til at agere i et komplekst interessentlandskab med forskellige målgrupper og forventninger der skal balanceres, og at du hurtigt evner at sætte dig ind i programmet og forretningen. Det er afgørende, at du bruger den evne, sammen med din personlighed og professionalisme, til hurtigt at skabe tillid og gode samarbejdsrelationer.

Da opgaverne er mange og forskelligartede er det vigtigt, at du arbejder effektivt, struktureret og resultatorienteret Du er handlekraftig og evner at indgå i dialog og samarbejde på alle niveauer i en organisation.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en matrix organisation og er i stand til at agere i krydsfeltet mellem det faglige ståsted hos dig og at være en integreret del af et udviklingsprogram med et andet fagligt fokus.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer efter Finansministeriets overenskomst med AC. Der vil eventuelt kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg, hvis størrelse vil afhænge af erfaring og kompetencer.

Stillingen er tidsbegrænset med en forventet varighed til ultimo 2026.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. oktober 2021.

Mere om os og stillingen

Har du spørgsmål, inden du søger, er du velkommen til at kontakte chef for udvikling og organisation Louise Lee Leth på tlf. 20 73 06 37.

Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved domstolene. Det gør vi med udgangspunkt i vores vision om at arbejde tidssvarende og professionelt for ret og retfærdighed. Vi understøtter domstolenes arbejde digitalt og sikrer, at domstolene kan anvende de digitale muligheder bedst muligt.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også læse Danmarks Domstoles Digitaliseringsstrategi 2019-2022.

Ansøgning og samtaler

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg jobbet”.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning i vores rekrutteringssystem senest tirsdag den 10. august 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag den 16. august. 2. samtaler forventes afholdt i begyndelsen af uge 34.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0