Analytiker til uvildig finansiel rådgivningsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Analytiker til uvildig finansiel rådgivningsvirksomhed

NORTH - Financial Procurement søger én ambitiøs og dedikeret studerende som analytiker, som har lyst til at udfordre de normale standarder indenfor den finansielle sektor.

Om NORTH - Financial Procurement

Den finansielle sektor og betalingsmarkedet er i disse år i fuld forandring og NORTH - Financial Procurement har som uvildig finansiel rådgiver specialiseret sig i optimering af virksomhedernes finansielle produkter.

Vi bidrager til at opnå ideelle individuelle løsninger og priser for den enkelte virksomhed ved de finansielle leverandører herunder banker, betalingsaktører, leasingselskaber, factoringselskaber og realkreditinstitutter. Dette sker med afsæt i en dybdegående analyse og vurdering.

Vi har over de seneste 3 år rådgivet over 100 mellemstore og store virksomheder – og har i dag en markedsledende position på det danske marked med masser af potentiale for yderligere vækst.

I forbindelse med en fusion i maj 2021 blev vi (oprindelig FinPro) en del af NORTH, som er Danmarks første nye uvildige rådgivningshus inden for financial procurement, forsikring, pension, og realkredit.

NORTH-koncernen består af over 100 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere i de fire rådgivningsvirksomheder.

Stillingen

Som analytiker hos NORTH - Financial Procurement vil du få muligheden for at blive en del af en virksomhed, der er i vækst, hvor du vil få stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og opleve, at dine indsatser giver synlige resultater.

Du vil blive en del af et team, der er yderst ambitiøst, som drives af udvikling og forandring til fordel for vores kunder. Du vil hurtigt opleve faglig og personlig udvikling. Desuden vil der være masser af sparring internt i NORTH, hvilket vi vægter meget højt.

Dine arbejdsopgaver

Som Analytiker vil dine primære opgaver bestå af følgende:

  • Bidrage til analyseudarbejdelsen i vores ’cases’
  • Medvirke til videreudviklingen af vores værktøjer og modeller
  • Informations- og dataindsamling
  • Bidrage til erhvervelse af nye kunder
  • Udarbejdelse af kundepræsentationer

Dine kompetencer

Vi søger en analytisk stærk person, der er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret. Du har kendskab til regnskaber - og er fortrolig med Microsoft Excel og PowerPoint.

Vi forestiller os, at du er på sidste år af din bachelor, eller første år af din kandidat, som eksempelvis kan være en HA, finansbachelor, BSc eller MSc inden for økonomi, finansiering og regnskab, da regnskabsforståelse og økonomisk indsigt er en forudsætning.

Det forventes ydermere, at du er god til at formulere budskaber, er en holdspiller - samt er vant til at arbejde i teams.

Hvorfor NORTH - Financial Procurement?

I NORTH har vi en uformel omgangstone og du vil blive en del af en virksomhed, som er i vækst og har bevist, at der er et marked for uvildig finansiel rådgivning til mellemstore og store virksomheder.

Arbejdsmiljøet er dynamisk og med høj faglighed. Din dagligdag vil være afvekslende, udfordrende og lærerig. Dette vil medvirke til, at du hurtigt udvikler dine faglige kompetencer samt på sigt har mulighed for videre karrieremuligheder. Arbejdstiden vil være fleksibel i relation til dit studie. I januar 2022 flytter vi til vore nye lokaler centralt i Lyngby tæt på Lyngby station.

For yderligere informationer om North: https://northrisk.dk/finans/

Ansøgning

Send venligst snarest muligt og senest inden 17 januar 2022 dit CV inkl. karakterblad til [email protected]

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Partner Benjamin Feldman på tlf.nr. 60609149.

Vi afholder løbende samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Fagligt stærke økonomer og jurister

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Dygtige studerende til udvikling af økonomisk regu...

    Er du studerende og interesseret i at arbejde med økonomisk regulering af energisektoren – som har stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som understøtter din succes? Kan du se dig se..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Finansbachelor-praktikant

    Er du en proaktiv og energisk Finansbachelor-studerende, der er klar til at dykke ned i den finansielle sektor med et personligt touch? Har du mod på at tage ansvar for din egen udvikling og tør .
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Dygtig økonom til udvikling af økonomisk regulerin...

    Kunne du tænke dig at arbejde med økonomisk regulering med stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som understøtter din succes? Kan du se dig selv sidde i vores store arbejdshave og ud..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1