Administrativ økonomimedarbejder til Læringshuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du arbejde med økonomi og personaleadministration på en nybygget skole. Har du lyst til at understøtte skolelivet for børn og voksne fra skolens energifyldte knudepunkt i administrationen? Så skal du søge jobbet hos os.

Vi søger en administrativ medarbejder til Læringshusets administration. Dine primære opgaver bliver indenfor bogføring, budgetopfølgning, ansættelser, løn, fravær med mere. Det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt med opgaverne og følge tingene til dørs.

Du bliver en del af et professionelt arbejdsfællesskab med en varieret og spændende hverdag, som vi favner med godt humør, samarbejde og højt til loftet. Du skal kunne rumme en del forstyrrelser, og du skal løbende kunne skabe overblik i dine opgaver og prioritere dem.

Fra din plads i administrationen kommer du til at arbejde tæt sammen med sekretariatslederen og den øvrige ledelse. Du får også tre dygtige og hjælpsomme kollegaer i administrationen, som sidder med andre opgaver end dine.

Vi søger dig, som er:
  • Har erfaring med at arbejde med økonomi og personaleadministration i folkeskolen
  • Kontoruddannet og har gode administrative kompetencer
  • Kan håndtere IT-systemer - vi arbejder med Prisme, Acadre-, SD-, Tabulex- (TRIO) og KMD-systemer
  • Erfaren bruger i programmerne i Office-pakken og har kendskab til Aula
  • God til relationer og kommunikation med både børn og voksne
  • Servicemindet og imødekommende


Læringshuset
Læringshuset, som blev indviet november 2021, er et af Danmarks førende huse inden for projektbaseret læring.

Vi anvender en undersøgende tilgang til læring med fokus på naturvidenskab og teknologi, hvor fagene samarbejder om virkelighedsnære og innovative projekter og værktøjer. Her kan vores børn og unge lege, bygge, problemløse og idéudvikler i veltilrettelagte forløb med udgangspunkt i deres iboende nysgerrighed og skabertrang. Det styrker deres evner til at samarbejde, kommunikere, tænke kritisk og være kreativ.

Læringshuset rummer dagtilbud, SFO og klub,og har godt 750 elever og over 100 medarbejdere tilknyttet. Huset er placeret i hjertet af den nye bydel Nærheden i Hedehusene med gode parkeringsforhold og kort afstand til bus, tog og motorvej.
Besøg vores hjemmeside Læringshuset.dk og læs mere om os, og om Høje-Taastrup Kommunes fælles indsats for at skabe Fremtidens Skole på deres hjemmeside fremtidensskole.htk.dk.

Yderligere oplysninger
Stillingen er 37 timer/ugen. Ansættelse pr. 1. maj 2022.

Ansøgningsfristen er mandag den 7. marts 2022
Vi holder samtaler torsdag den 10. marts 2022

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, eller vil aftale tid til et besøg i Læringshuset, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Nina Gelardi på 24 77 97 41.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1