Rekrutteringsfirma

Operationel regnskabschef med fokus på optimering søges til entreprenørvirksomhed beliggende i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Beskrivelse

Har du lyst til at blive en del af en entreprenørvirksomhed med fald struktur og hurtige beslutningsgange? Falder det dig naturligt at tænke i optimering og automatisering af procedurer og processer? Ønsker du at lede og motivere medarbejdere samt sikre en effektiv og værdiskabende regnskabsafdeling? Så er denne stilling lige noget for dig.

Som regnskabschef bliver du en del af en regnskabsafdeling bestående af i alt ni medarbejdere. Med reference til økonomidirektøren bliver du ansvarlig for den daglige og regnskabsmæssige drift i koncernens moder- og datterselskaber. Endvidere er du en hans-on profil, der både evner selv at løse regnskabsmæssige opgaver samt leder og motiverer regnskabsafdelingens bogholderi, løn og HR samt administration bestående af fem medarbejdere. Derudover bliver du sparringspartner for økonomidirektøren og den øvrige direktion. Ledelsesmæssigt bliver det din opgave gennem 1-1 samtaler at sikre, at bogholderiets fem medarbejdere får den nødvendige støtte og vejledning. Det kræver, at du er tæt på afdelingen og involverer dig i de daglige opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Personaleledelse af fem medarbejdere
  • Sikre en effektiv regnskabsproces
  • Udarbejdelse af månedsregnskaber
  • Ansvarlig for årsregnskabsprocessen
  • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter og prognoser
  • Finansiel controlling
  • Likviditetsstyring og -forecasting
  • Optimering og automatisering (digitalisering) af arbejdsgange og processer i bogholderiet
  • Back-up på løn
  • Diverse ad. hoc- og hands-on opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en entreprenørvirksomhed, som blev grundlagt i 1979 med hovedkontor i Herning, hvor du vil få den daglige arbejdsdag. Endvidere har virksomheden et kontor i Vallensbæk og har et datterselskab. Virksomheden beskæftiger i alt 160 ansatte, hvor hovedkontoret har 80 ansatte. I virksomheden har man fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. Virksomheden stræber efter at være branchens bedste arbejdsplads og har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er proaktiv, ligefrem og uformel. Endvidere er du en godt begavet ildsjæl, der ikke er bange for at ”smøge ærmerne op” og tage fat. Du trives med at løse hands-on rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter. Du brænder igennem også på tværs af organisationen. Derudover evner du at motivere din omverden, bl.a. via dit engagement og gode samarbejdsevner. Det falder dig naturligt at skabe en stærk team-ånd og et effektivt samarbejde på tværs af organisationen. Du er forretningsorienteret, analytisk og fremsynet samt kan hurtigt danne dig et overblik.

IT-kompetencer

Du har solide IT kompetencer.

Erfaring & uddannelse

Du har gerne en HD-R, revisionsbaggrund eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling og er vant til at lede medarbejdere.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale .

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Herning over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1