Rekrutteringsfirma

Selvkørende og gennemslagskraftig Økonomichef til vækstvirksomhed i Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Accountor Denmark A/S søger for vores kunde i Nordsjælland en forretningsorienteret, faglig stærk og udviklingsorienteret Økonomichef

Vil du med på vores kundes vækstrejse? Vil du have indflydelse og udvikling? Trives du med ansvar, og er du drevet af at levere en effektiv og værdiskabende regnskabs- og ledelsesrapportering, så har vi en den helt rigtige stilling til dig.

Om virksomheden

Virksomheden er en velkonsolideret agenturvirksomhed beliggende i Nordsjælland, og driver datterselskaber i en række Europæiske lande og omsætter for 100 mill. kr. årligt med en ambition om at fordoble omsætningen inden for de næste 3 - 5 år.

Virksomheden er på en vækstrejse og søger derfor en forretningsorienteret Økonomichef med en stærk regnskabsfaglig baggrund, som har lyst til at være med til at realisere virksomhedens vækstambitioner.

Om stillingen

Som Økonomichef bliver du ansvarlig for regnskabsaflæggelsen i virksomhedens selskaber, herunder fuldt konsolideret månedsregnskab. Økonomichefen har reference til CEO og lederansvar for 2 fuldtids regnskabsmedarbejdere. Virksomheden har mange integrerede processer med henblik på at sikre effektivitet i bogføring, regnskabsrapportering og ledelsesrapportering. Økonomichefen forventes bidrage til den fortsatte udvikling og effektivisering af processerne i tæt samarbejde virksomhedens IT forretningskonsulent, som har ansvaret for at drive de teknologitunge processer.

De væsentligste opgaver i stillingen

  • Årsregnskab i samarbejde med respektive revisorer fra de enkelte lande.
  • Månedsrapportering, herunder koncernkonsolidering via Power BI, samt rullende nøgletalsrapportering på tværs af koncernen.
  • Støtte, sparring og rådgivning af afdelingens medarbejdere.
  • Godkendelse/kontrol af betalinger og løn, samt løbende kontrol af bogføring og processer, også på tværs af afdelinger/selskaber/lande.
  • Debitor-, kreditor- og lagerstyring, herunder nøgletalsopfølgning og effektivisering.
  • Tilretning og test af systemer/processer/automatiseringer i forbindelse med nye regulativer, love og behov for generelle procesoptimeringer, herunder også bistå ved evaluering af nye applikationstiltag.
  • Løbende kontakt og optimering af samarbejde med revisor, bank, forsikring, pension, kunder og leverandører, herunder betalingsoptimering, EDI m.v., samt løbende optimering af kundeoplevelsen ift. bekræftelse, fakturering, betaling, kontoudtog og finansiering m.v.
  • Budgettering og likviditetsstyring.


  • Din profil

  • Regnskabsfaglig dygtig og stærk operationel erfaring med regnskabsføring og aflæggelse, herunder erfaring med koncernkonsolidering.
  • Du har formentlig en teoretisk baggrund på minimum HD niveau, og har måske en fortid som revisor.
  • Vi forestiller os at du har minimum 5-7 års praktisk erfaring fra en ledende rolle i en lignende funktion, gerne fra en handels- eller agenturvirksomhed.
  • Lyst til og erfaring med at lede en lille regnskabsafdeling, herunder sparring med og udvikling af personale.
  • God procesforståelse både ift. vare- og betalingsflow, penge- og afgiftsstrømme, intercompany-processer samt valuta-, likviditets- og risikostyring.
  • Gode kommunikationsevner ift. international organisation, bank, revisorer samt andre samarbejdspartnere.
  • Analytisk, med en stærk dataforståelse og solid erfaring med et eller flere ERP- og regnskabssystemer. Superbruger i MS-Excel, Power BI eller andet analyse/rapporteringsværktøj.
  • Da virksomheden er international og al bogføring foregår engelsksproget, er det et krav at du behersker engelsk i skrift og tale.
  • Som person er du åben, udadvendt, og loyal med en naturlig gennemslagskraft. Du er ambitiøs og resultatfokuseret, har drive og energi samt stort fokus på detaljen samtidig med, at du når dine deadlines.


  • Du tilbydes

    En spændende og selvstændig rolle, med medindflydelse og stor mulighed for at præge og videreudvikle både din egen rolle, samt virksomhedens økonomistyring.

    En attraktiv lønpakke, og fleksible ansættelsesforhold, med frihed under ansvar og bla. mulighed for hjemmearbejde. Alt dette i et åbent og uhøjtideligt miljø, i en venskabelig og direkte omgangstone.

    sproces


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonomichef
    • Nordsjælland

    Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordsjælland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordsjælland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomichef i Nordsjælland over tid

    Dato Alle jobs som økonomichef
    25. september 2024 1
    24. september 2024 1
    23. september 2024 2
    22. september 2024 2
    21. september 2024 2
    20. september 2024 2
    19. september 2024 2
    18. september 2024 3
    17. september 2024 3
    16. september 2024 3
    15. september 2024 3
    14. september 2024 3
    13. september 2024 3
    12. september 2024 3
    11. september 2024 3
    10. september 2024 3
    9. september 2024 3
    8. september 2024 3
    7. september 2024 4
    6. september 2024 4