Head of Finance søges til innovativ Fintech virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Er du en faglig stærk profil med baggrund indenfor revision eller banksektoren med stor interesse for en afvekslende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver? Vil du samtidigt med på en spændende vækstrejse i en innovativ virksomhed, hvor du selv kan være med til at udvikle din stilling i takt med væksten? Så er denne stilling lige dig.

ECIT søger på vegne af November First A/S en Head of Finance til en selvstændig driftsorienteret stilling, hvor du får ansvaret for selskabets regnskab og økonomi samt betalingsprocesser.

November First er et nyt digitalt betalingsinstitut, der betjener små og mellemstore virksomheder med innovative betalingsløsninger, som både mindsker omkostninger og effektiviserer arbejdsgangene vedrørende betalinger.

For et år siden løftede November First som det første betalingsinstitut i Europa med licens fra Finanstilsynet, deres platform i skyen, hvilket giver uanede muligheder for at skalere og levere de bedste ydelser til kunder, samtidigt med at der sikres overholdelse af alle regler for compliance, som er en vigtig del af hverdagen.

November First samarbejder i dag med mange af Danmarks førende revisorer og bogholderier i Danmark, de største leverandører af økonomi- og bogføringssystemer samt en række andre leverandører af IT-systemer, der er med til at forsimple og forbedre hverdagen for små og mellemstore virksomheder. Du kan læse mere på www.novemberfirst.com.

Bliv en del af et velfungerende team

Med reference til selskabets CEO får du ansvaret for selskabets regnskab og økonomi samt det overordnede ansvar for betalingshåndtering. Du får samtidigt ledelsesansvaret for 2 medarbejdere som i dag arbejder med betalingshåndtering.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende:

  • Almindelige driftsopgaver, herunder bogføring, fakturering, afstemninger, moms, afgifter mv.
  • Ansvarlig for håndtering af betalinger, herunder afstemning af konti samt uddelegering af en række arbejdsopgaver i forbindelse med dette arbejde
  • Månedsregnskab samt månedsrapportering til bestyrelsen samt opgørelse over kapitalgrundlag og cash flow
  • Deltagelse i ledelses- og bestyrelsesmøder
  • Sikre compliance i afdelingen samt forestå rapportering til Finanstilsynet
  • Årsregnskab samt klargøring til revision.
  • Kontinuerlig udvikling og procesoptimering

Kompetenceprofil

Du har en relevant uddannelse som f.eks. HD (R) eller cand.merc.aud, og det vil være en fordel hvis du har erfaring fra revisionsbranchen eller banksektoren. Herudover har du erfaring med alle funktioner i en regnskabsafdeling (gerne som regnskabschef), således at du kan være operativ fra første arbejdsdag.

Du drives af en spændende og hektisk hverdag med masser af udfordringer og udvikling, og har det godt i en vækstvirksomhed med masser af udviklingsmuligheder.

Derudover forventer vi, at du:

  • er arbejdsom med et stort drive
  • tager naturligt ejerskab over dine arbejdsopgaver
  • arbejder systematisk og analytisk med sans for detaljerne
  • er vant til at tage beslutninger og effektuere disse
  • er vant til at samarbejde i en ledergruppe
  • kan give modspil til din leder
  • ser muligheder for forbedringer og digitalisering af processer
  • er omstillingsparat i forhold til virksomhedens strategiske udvikling
  • har god systemforståelse (gerne e-conomic) og så er du Excel superbruger
  • behersker engelsk i skrift og tale på professionelt forretningsniveau

Vi tilbyder

Der er tale om en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider og gode muligheder for selv at tilrettelægge din arbejdsdag under hensyntagen til strukturen for betalingsprocesserne. Du bliver del af et internationalt hold bestående af mange forskellige nationaliteter, alle med stor ekspertise indenfor hver deres område og med mange forskellige interesser. Alt det gør at hverdagen er spændende, inspirerende og afvekslende. Virksomheden har adresse på Christianshavn i det centrale København med kort afstand til Metrostation.

Ansøgning og kontakt

ECIT Services (som er en del ECIT-koncernen med mere end 2100 medarbejdere i 9 lande) varetager rekrutteringsprocessen, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, da vi løbende indkalder til samtaler. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun hos ECIT på mobil 92 44 50 54 eller mail: [email protected]. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Udlandet
  • Søndag den 16. januar 2022

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1