Forretningsorienteret CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svenstrup J

Vores kunde er et professionelt projekthus, der er en af Danmarks førende virksomheder indenfor sit felt. Virksomhedens hovedkontoret er placeret i Nordjylland og beskæftiger medarbejdere fordelt på forskellige adresser i Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden søger nu en erfaren og forretningsorienteret CFO.

International og højteknologisk projekt- og produktionsvirksomhed

Vil du bidrage til at understøtte forretningen via et godt købmandskab, og vil du sikre en professionel og præcis økonomistyring i en spændende og ambitiøs virksomhed? I denne stilling får du en stor og direkte indflydelse på virksomhedens samlede udvikling, indtjening og vækst, ligesom du bliver en tæt og meget vigtig sparringspartner til koncernens CEO.

Du får en økonomisk nøglerolle med et stort ansvar, hvor du med reference til CEO bliver ansvarlig for økonomistyring af koncernens shared services (27 medarbejdere) samt performance-setup. Med et operationelt, forretningsorienteret og holistisk mindset fokuserer du på at forbedre virksomhedens indtjening, ligesom du kontinuerligt og i samarbejde med CEO følger op på drift og udvikling af projekter og salgsindsatser ift. eksekverings-performance. En af dine fornemmeste opgaver er at reagere på afvigelser tidligt i projektfasen, og du sikrer dertil, at økonomifunktionen understøtter virksomheden i henhold til fremtidige mål. I din position som CFO er du også ansvarlig for ledelse og udvikling af medarbejderne i økonomifunktionen, hvor du fastsætter ambitiøse men dog realistiske mål for dit team. Derudover behandler du nøgletal på baggrund af data og analyser, som du rapporterer og videreformidler til resten af ledelsen i forhold til gældende sammenhænge, udviklinger og konsekvenser.

For at få succes i jobbet har du en relevant uddannelse som f. eks cand.merc.aud. eller HD-R. Du har erfaring med opgaver fra en tilsvarende stilling som CFO og økonomidirektør i en mellemstor eller stor projekt- eller produktionsvirksomhed, gerne af international karakter. Alternativt kan du have en baggrund som statsautoriseret revisor. Det er et krav, at du har erfaring med optimering af projekteksekvering og den generelle drift i en forretning. Derudover har du erfaring med Navision, ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Det er væsentligt, at du har et operationelt mindset, og at du er meget omkostningsbevidst. Du er forretningsorienteret, og du har et ”købmandsgen” solidt plantet i dig. Derudover er du en talknuser, som finder det naturligt at balancere mellem det analytiske og systematiske perspektiv. Med gode kommunikationsevner er du en stærk og holistisk leder, som evner at skabe overblik. Du har et højt ambitions- og abstraktionsniveau, ligesom du trives ved at indgå i en performance- og handlingsorienteret organisation med fokus på at bevare og videreudvikle den gode forretning. Det falder dig naturligt at tage ejerskab for dine ansvarsområder, og du er detaljeorienteret uden at miste fokus på fremdrift og helhedsperspektivet.

Er du den nye CFO så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent fra Sensu A/S, Jørn Skarregaard på tlf.: 28 92 86 74.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Svenstrup J
  • Onsdag den 21. juli 2021

Lignende jobs

  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Aalborg

    Group CFO Moderne og udviklingsorienteret virksomhed med milliardomsætning og store vækstambitionerGeia Food er en kapitalfondsejet virksomhed med et ambitiøst mål om at fordoble omsætningen..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Aalborg

    [xxxxx] gruppen har gennemgået en betydelig vækst de senest år og søger nu en erfaren økonomiansvarlig til at varetage den daglige drift 37 timer om ugen. Dine arbejdsopgaver vil .
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0