Udenrigsministeriet søger chefkonsulent til økonomi og kontrakter i en international sammenhæng

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Praktik - København K

Udenrigsministeriet søger chefkonsulent til økonomi og kontrakter i en international sammenhæng
Udenrigsministeriet søger en erfaren økonomikyndig chefkonsulent, der har interesse i at arbejde med økonomirelaterede opgaver i forbindelse med udviklingsbistandens udbud og kontrakter. Du vil bidrage både til den daglige drift og rådgivning af ambassader og kontorer i Udenrigsministeriet og til en række udviklings- og tilsynsopgaver. I dette arbejde kommer du til at arbejde sammen med mange kollegaer fra forskellige faggrupper på ambassader, i kontorer i Udenrigsministeriet og med en lang række eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen er placeret i Økonomikontoret og tilknyttet det team i kontoret, der bl.a. arbejder med udviklingsbistandens udbud og konkurrenceudsættelser. Teamet består af syv engagerede kolleger, der tilsammen udgør et stærkt fagligt miljø.

Økonomikontoret har ansvaret for styringen af Udenrigsministeriets økonomi og for at fastholde sikker drift og professionel, effektiv og fair ressourcefordeling med fokus på koncernens og enhedernes behov.

Udenrigsministeriet som arbejdsplads
Udenrigsministeriet tilbyder en spændende og udviklende stilling i et kontor, der løser opgaver inden for bl.a. budget- og bevillingsforhold, løbende effektiviseringer og optimering af Udenrigsministeriets ressourcestyring, udbud, ministeriets regnskab samt support på det økonomiadministrative område.

Vi lægger vægt på at udvikle os, og vi deltager i relevante kurser og netværk. Vi sætter pris på både det faglige og det kollegiale, ligesom vi prioriterer en sund balance mellem Udenrigsmini-steriet og privatlivet.

Som arbejdsplads kan Udenrigsministeriet tilbyde et godt og motiverende kollegaskab og en international atmosfære, hvor du vil få kontakter til kollegaer og samarbejdspartnere i Danmark og rundt omkring i verden.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en økonomisk baggrund, at du har interesse for udbud og kontrakter, at du arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver og at du vil kunne arbejde ubesværet på engelsk både i skrift og tale. Du har erfaring med områder vedrørende tilsyn, kontrakter og håndtering af data fra andre offentlige organisationer, eventuelt også fra en international sammenhæng. Erfaring med udviklingsbistand og internationalt samarbejde er relevante kvalifikationer, men ikke en forudsætning.

Vi forestiller os endvidere, at du er dedikeret og trives med at tage ansvar for dit arbejde. Du ser muligheder og løsninger i stedet for begrænsninger, og du har lyst til at være en del af et fagligt sparringsmiljø, hvor vi motiveres af at løse opgaverne på et højt fagligt niveau samtidig med, at resultaterne skal fungere i hverdagen for vores kolleger ude på ambassaderne og i København. Du trives med både samarbejde og selvstændigt ansvar, og du trives med at være serviceminded. Du deler ambitionen om at yde den allerbedste service. Der vil være gode muligheder for at være med til at videreudvikle på alle de gode tiltag, der allerede er sat i søen.

Da jobbet er udadvendt, og da du formodes at indgå i netværk med dine kolleger både ude og hjemme, vil din hverdag blive lettere, hvis du er god til og har interesse for at skabe relationer samt har gode formidlingsevner.

Stillingen
I dit nye job i Udenrigsministeriet vil du bl.a. få:

  • ansvar for bevillings-, tilsagns- og kontraktstyring på rammeaftale med eksternt advokatfirma om gennemførelse af EU-udbud på udviklingsbistandens område
  • ansvar for at videreudvikle og gennemføre et effektivt tilsyn med UMs kontraktforvalt-ning med bidrag/sparring fra resten af teamet
  • ansvar for at sikre opfølgning på Rigsrevisionen
  • ansvar for at etablere samarbejder på tværs af organisationen med henblik på at udvikle, videreudvikle og optimere processer mm.
  • ansvar for at videreudvikle udviklingsbistandens kontraktdatabase i samarbejde med systemejeren
  • mulighed for at deltage i undervisningsforløb af andre kontorer og ambassader


Som anført ovenfor vil en del af dit arbejde foregå på engelsk, og du vil efter konkret aftale blive tilbudt engelskundervisning.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være som chefkonsulent (svarende til en årlig basisløn uden pension på 539.232 i aktuelt niveau) i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation. Indplacering og kvalifikationstillæg foretages ud fra dine kvalifikationer.

Du ansættes i udgangspunktet som specialist uden forflyttelsespligt, mens det vil være muligt at opnå forflyttelsespligt på sigt. Ved forflyttelsespligt forpligter du dig til igennem hele din karriere i Udenrigsministeriet at skifte mellem tjeneste i Danmark og på udvalgte danske repræsentationer i udlandet, primært i udviklingslande. Der oppebæres et særligt tillæg herfor. Du vil som udgangspunkt blive ansat i den konkrete stilling i Udenrigsministeriet som specialist, men vil på sigt have mulighed for at søge relevante specialiststillinger internt i Udenrigsministeriet.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Tiltrædelse forventes snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamchef Lone Ravn Gydesen på tlf. 33 92 12 71 og e-mail [email protected]. Hvis du har spørgsmål til løn og vilkår kan du kontakte: HR-konsulent Thomas Hadrup på tlf. 33 92 10 08 og e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er mandag 16. august 2021 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34. Du søger under ”job” på http://www.um.dk/. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum 1 side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København K
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i København
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg C

    Høj musik, fællessang, rørende teaterforestillinger, intense sportskampe – latter, tårer, begejstring, gåsehud, råb, klap og kram – alle de følelser, live-oplevelser skaber. Genkender du dig selv i..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0