Udviklingsorienteret teamleder til Debitor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Debitorområdet i Københavns Kommune er i rivende udvikling. Vi arbejder med den daglige drift og større og mindre projekter. Har du lyst til at være med til at udvikle området og samtidig sætte dit personlige præg på udviklingen, er du måske vores nye teamleder.

Du brænder for den daglige drift i teamet, har syn for helheden og leder konstant efter forbedringspotentialer.

Jobbeskrivelse – ansvarsområde
Du har styr på dit regnskabsmæssige håndværk. Du trives både med at have det forkromede overblik og også med at jagte detaljen. Du befinder dig godt i en udadvendt rolle og skaber gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Du er god til at bide dig fast i opgaverne og få dem afsluttet til tiden.

Vi arbejder med løbende udvikling af vores processer og lægger vægt på det fortsatte arbejde med at standardisere og digitalisere opgaverne. Der sker derfor løbende ændringer til opgaver og kompetencebehov, og du arbejder konstant på at udvikle organisationen og medarbejderne for at understøtte udviklingen.

Din rolle som teamleder
Du får det faglige og personalemæssige ansvar for et dedikeret team på 14 medarbejdere, som varetager en række nøglefunktioner i debitorprocesserne.

Du refererer til kontorchefen for Debitor og har et dagligt samarbejde med de øvrige 3 teamlederkollegaer i kontoret samt en bred kontaktflade i hele Københavns Kommune.

Du er en holdspiller, der arbejder for helheden og nedbryder eventuelle siloer på din vej.

Den faglige værktøjskasse er i orden, og du indtager med lethed rollen både som personaleleder, -udvikler og spillende træner.

Du har begge ben på jorden og er i stand til at dykke ned i faglige områder og skabe forståelse for konkrete problemstillinger. Samtidig kan du bevare overblikket og se helheden på tværs af processer og organisatoriske enheder.

Du har erfaring med automatisering og drives af et konstant fokus på optimering af processer og arbejdsgange samtidig med, at du prioriterer den løbende kompetenceudvikling af medarbejderne i samme takt.

Du skaber positiv energi omkring den daglige driftsstyring og understøtter, at teamet når de daglige opgaver. Du fejrer resultater og succeser i og med teamet.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en uddannelse i regnskab og økonomistyring. Det kan f.eks. være HD eller lignende. Hvorvidt du har en akademisk baggrund, er ikke afgørende; det vigtigste er, at du har en regnskabsfaglig ballast og kan være et fagligt fyrtårn for teamet.

Vi forestiller os, at du har en ledelsesrelevant uddannelse og har ledererfaring.

Du er fortrolig med processerne på debitorområdet, fra en faktura udskrives til inddrivelse inklusive den regnskabsmæssige håndtering. Gerne erfaring med budget- og regnskabssystemer for kommuner.

Du er rutineret Excelbruger, og erfaring med SAP-systemer er en fordel.

Du arbejder struktureret, er en god planlægger, og du trives både med at sikre de daglige leverancer og har også blik for fremtiden og lyst til at udvikle både processer og mennesker.

Du er kommunikerende og formidler komplicerede problemstillinger med lethed, uanset om det er mundtligt eller skriftligt.

Du er nem at omgås, er positiv og løsningsorienteret og går gerne forrest til gavn for fællesskabet.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Pia Ilsø Larsen på 2484 8574 (i uge 26) og teamleder Pia Poulsen på 2463 8286 (i uge 27- 29).

Søg via nedenstående link senest mandag den 2. august 2021
Vi forventer at holde førstesamtaler i uge 33 og 34. Som en del af ansættelsesprocessen indgår tests.

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København NV
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i København
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg C

    Høj musik, fællessang, rørende teaterforestillinger, intense sportskampe – latter, tårer, begejstring, gåsehud, råb, klap og kram – alle de følelser, live-oplevelser skaber. Genkender du dig selv i..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i København NV over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0