Graduate i HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du drevet af at skabe resultater gennem mennesker? Og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen og paletten af vores HR aktiviteter? ALDI leder efter en nyuddannet akademiker som vil:

  • Lære hvad det vil sige at arbejde praktisknært og forretningsorienteret med HR
  • Få et bredt og dybdegående kendskab til de forskellige HR-discipliner
  • Være med til at (videre)udvikle koncepter og værktøjer, der gør hver dag endnu bedre for ALDIs medarbejdere
  • Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for HR; fra employer branding og rekruttering til uddannelse og kompetenceudvikling.


Din hverdag

I stillingen som graduate i ALDI kommer du på en 12 måneders rejse med et 360 graders forløb fyldt med udfordringer, udvikling og spændende arbejdsopgaver.

Som graduate i ALDI sikrer vi dig et stærkt fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle opgaver og udviklingsprojekter.

Du vil som HR-graduate indgå i en HR-afdeling, der har som målsætning at understøtte hele forretningen, med henblik på at nå de overordnede strategiske mål for ALDI Danmark. HR-afdelingen har ansvaret for at tiltrække, rekruttere, fastholde og udvikle samt at sikre at basiselementerne, såsom løn, ferie og personalegoder er på plads for alle 2.600 medarbejdere.

Graduateprogrammet

Du starter dit forløb med at lære HR-afdelingen og dens opgaver at kende. Samtidigt får du sammen med de andre graduates en grundig introduktion til hele ALDI. Du vil komme på onboarding i vores tre regioner og komme tættere på arbejdsgangene i dagligdagen. Det vil sige, at du både kommer i butik, på lager og ud i administrationerne. Dit kendskab til hele forretningen er afgørende for din succes som HR-graduate, så derfor lægger vi stor vægt på, at du i din onboarding lærer hele ALDI at kende.

Efter din onboarding vil du have opnået en forståelse for samspillet mellem forretning og HR. Dit graduateprogram vil herefter bestå af interne rotationer i HR-afdelingen, hvor du vil få viden om samt ansvar for egne opgaver og projekter. Du vil blandt andet komme forbi vores Learning & Development afdeling, People Acquisition og HR Projects.

Samtidigt med dit forløb i HR-afdelingen vil du deltage i fælles uddannelses- og udviklingsaktiviteter sammen med de andre graduates, der vil sikre din udvikling – både fagligt og personligt. Du vil bl.a. blive inviteret til relevante workshops og kurser inden for management, forandringsledelse, DiSC og strategi.

ALDIs graduateprogram guider dig godt igennem og sikrer dig en stejl læringskurve, hvor du bliver støttet af en mentor og de øvrige graduates. Du kan læse mere om graduateprogrammet på: www.ALDI.dk/graduate

Din profil

For at blive en del af graduate-holdet forventer vi, at du:

  • Har færdiggjort en relevant kandidatuddannelse, gerne med et fokus på HR
  • Erfaring og viden om HR-feltet. Eksempelvis rekruttering, employer branding, kompetenceudvikling og/eller andet
  • Har kendskab til konceptudvikling, og kan applicere teori på praksis
  • Får ting til at ske. Du må gerne bruge tid på analysen, men der skal også handling bag ordene
  • Kan tage komplekse sammenhænge og gøre dem enkelte og praktiske i udførelsen
  • Har vindermentalitet og lykkes med det du sætter dig for.


Vores fordele

Som graduate i ALDI Danmark tilbyder vi:

  • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med udfordrende og varierede arbejdsopgaver
  • En afdeling fyldt med vindermentalitet, forskellige kompetencer og personprofiler samt teamspirit
  • Et struktureret læringsforløb med kurser, aktiviteter og sparring, der giver dig det helt rigtige fundament for din fremtidige karriere i ALDI
  • Mentorordning, der giver dig personlig og faglig sparring, inspiration til hvordan du udvikler dig og hvordan du opnår dine karrieredrømme i ALDI
  • En konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension.

Det sidste tryllestøv til dette forløb og hvad der gør muligheden unik er, at ALDI er i gang med forandringer på den helt store klinge. Det ALDI du ser i dag vil blive markant forandret gennem de kommende år, både i og uden for HR. Al din læring fra dette forløb vil også været præget af forandringsledelse og forandringsstrategier i praksis.

Det er derfor en udfordrende stilling i en spændende og forandringsfyldt tid, hvor du efter dit HR-graduateprogram vil stå stærkt både i Danmark og i internationale sammenhænge.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Josephine Helvang, HR Business Partner, på telefon +45 60 37 33 15.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 15. marts 2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

Vedhæft gerne relevante dokumenter ved din ansøgning, såsom CV, udtalelser, eksamensbevis, mv.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 22
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 19
9. september 2024 20
8. september 2024 15
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 19
2. september 2024 19
1. september 2024 18
31. august 2024 20
30. august 2024 20
29. august 2024 19
28. august 2024 18
27. august 2024 20
26. august 2024 19
25. august 2024 19
24. august 2024 20
23. august 2024 20
22. august 2024 18
21. august 2024 18
20. august 2024 19