Kalibreringstekniker med interesse for SAP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Engineering
  • Bagsværd

Motiveres du ved arbejde med computersystemer, og har du erfaring som kalibreringsteknikker? Kan du lide at være en del af et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt og hverdagene varierer? Hvis du samtidig er proaktiv og har et optimistisk 'can-do' mindset, er du muligvis vores nye kollega. Du vil få en central rolle i vedligeholdelse og udbygning af vores SAP system til brug ved planlægning af kalibrerings- og vedligeholdelsesopgaver i hele CMC API Pilots.

Om afdelingen

Området CMC API Pilots, med ca. 280 medarbejdere, er organisatorisk placeret i området Chemistry, Manufacturing and Control (CMC). I CMC beskæftiger vi os med udvikling, fremstilling og distribution af nye lægemiddelkandidater til non-kliniske og kliniske studier. CMC er således bindeleddet mellem forskning og produktion. I CMC API Pilots foregår API fremstilling og procesudvikling af nye API kandidater til alle Novo Nordisks udviklingsprodukter.

Teamet Utility & Service, som du vil blive en del af, består af 19 dygtige medarbejdere. Teamet er delt i to. Den ene del beskæftiger sig med miljømonitorering i alle CMC pilotanlæg i Bagsværd og Gentofte. Den anden del, som du vil blive en del af, tager sig af SAP support (SAP QM/PM/MM) til de samme anlæg. I CMC API Pilots bruger vi SAP systemet til at koordinere og planlægge vedligehold og kalibrering. Derudover er vi i gang med at indføre SAP MM for pilotanlæggene i Bagsværd.

Du vil opleve en kultur, hvor vi alle er enige om, at resultater bedst opnås i fællesskab. Tonen er uformel, og den kompetente sparring vi giver hinanden er med til at skabe det gode humør, der præger hverdagen hos os.

Om jobbet

Til vores SAP team søger vi en erfaren kalibreringsteknikker gerne med SAP kendskab eller med lysten til at lære SAP systemet at kende. Kender du ikke SAP PM/QM i forvejen, vil du blive grundigt lært op i SAP og vil til daglig sidde sammen med kompetante kollegaer, du altid kan få hjælp fra.

Vores håndværker kollegaer i søster teamet foretager selve kalibrerings- og vedligeholdelsesarbejdet i pilotanlæggene, imens dit arbejde primært vil bestå i at vedligeholde og udbygge SAP QM systemet i CMC API Pilots. Dog vil du også kunne forvente at skulle løse opgaver i SAP PM.

Ud over dag-til-dag SAP support til alle pilotanlæggene, arbejder teamet også gennem større udviklingsprojekter med at udvikle SAP systemet i CMC API Pilots. Da CMC API Pilots er i konstant udvikling, foregår der løbende en del ombygningsprojekter i pilotanlæggene, hvortil vi også yder SAP support.

Dine opgaver vil bestå i at oprette/ændre planer og tasklister i SAP for kalibrering af alle typer: temperatur, tryk, ledningsevne, masse, flow, UV, osv., og vil derfor for en stor del være computerarbejde. Opgaverne løses dog i samarbejde med de kalibreringsteknikkere der er tilknyttet de forskellige pilotanlæg, hvorfor gode samarbejdsevner er en nødvendighed. Under dette arbejde vil du i høj grad få brug for dine erfaringer fra din tid som kalibreringsteknikker. Når du har fået god erfaring med SAP QM arbejdet i CMC API Pilots, vil du af og til skulle undervise i SAP QM, når der er medarbejdere der ønsker adgang hertil.

Afdelingen har endvidere ansvar for alle CMC API´s kalibreringsreferencer, herunder godkendelse/frigivelse af disse til brug, hvilket også vil blive en del af din arbejdsdag.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig og dygtig kalibreringstekniker med erfaring fra procesindustrien - gerne fra den farmaceutiske industri. Kendskab til SAP systemet er at foretrække, men ikke en nødvendighed. Du skal synes at arbejde med computersystemer er spændende og være klar til at bruge hele din dag herpå. Derudover skal du have gode engelsk kundskaber. Området er underlagt GMP-regler, og derfor stilles der krav til dokumentationsniveauet og din grundlæggende kvalitetsforståelse. Kendskab til arbejde i en GMP-facilitet vil være en fordel.

Vi lægger desuden vægt på at du kan lide at tage ansvar for opgaverne - også når de ikke bliver lagt tilrette foran dig. Evne til samarbejde på tværs af afdelingen og organisationen samt god kommunikation er en nødvendighed, da opgaverne bliver løst i fællesskab.

Det er vigtigt, at du er struktureret, og du kan holde overblikket i en hverdag med højt tempo, samt at du er god til at afslutte dine opgaver til aftalt tid. Vi lægger meget vægt på godt samarbejde i teamet, og at det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor er det vigtigt at du bidrager positivt til den gode stemning på arbejdet.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk hjælper dine evner, pligtopfyldenhed og ambitioner os til at gøre en forskel for vores patienter. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med dit talent samt for faglig og personlig udvikling.

Kontakt

For mere information kontakt gerne teamleder Tine Ebersbach, +45 3075 0469.

Deadline

15. marts 2020 – men samtaler afholdes løbende.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 58
18. september 2024 54
17. september 2024 53
16. september 2024 51
15. september 2024 56
14. september 2024 56
13. september 2024 50
12. september 2024 48
11. september 2024 48
10. september 2024 48
9. september 2024 48
8. september 2024 49
7. september 2024 49
6. september 2024 49
5. september 2024 49
4. september 2024 46
3. september 2024 46
2. september 2024 45
1. september 2024 47
31. august 2024 46
30. august 2024 35
29. august 2024 34
28. august 2024 34
27. august 2024 32
26. august 2024 33
25. august 2024 37
24. august 2024 37
23. august 2024 33
22. august 2024 30
21. august 2024 30
20. august 2024 28