Udvikler-wizard der brænder for Cloud og Web

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Udvikler-wizard der brænder for Cloud og Web

Brænder du for Cloud og state of art web-arkitektur? Er du samtidig ambitiøs og selvdrevet udvikler der kommunikerer med steez? Så har vi en fantastisk mulighed for at understøtte og løfte vores 8 webteams:

Om jobbet

I Topdanmark arbejder op mod 800 mennesker med udvikling af fremtidens digitale løsninger inden for forsikring og pension. Og vi er gode til det… så gode at vi får priser for vores innovative kundevendte løsninger.

”Vi arbejder med de allernyeste teknologier, og jeg har hele tiden nye platforme under fingrene. Og så er vi ligeså meget et IT-selskab, som vi er et forsikringsselskab,” fortæller kollega og udvikler, Bjørn Bech Flindt.

Du bliver en del af IT-afdelingen IT Customer Engagement (ICE), hvor du sammen med ca. 100 kollegaer udvikler IT-systemer der danner rammen for vores prisbelønnede kundeservice. Det er en livlig afdeling med engagement og stor sult på ny teknologi. Vores webplatform kører på den nyeste teknologi i Cloud fra Amazon Web Services (AWS) og med Bloomreach/Hippo på Javabaseret CMS. Vi er langt fremme med at arbejde Serverless og har ambitioner om meget mere. Vi er 100% committed til agile udvikling og vores teams kører Scrum eller Kanban. Det går hurtigt og det er sjovt at gå på arbejde!

”Vi er virkelig committed til den agile tankegang og til Scrum-setuppet. Nok også mere end andre steder. Det kan du godt glæde dig til,” fortæller Bjørn.

Du er ikke alene. Du bliver en del af teamet Cloud9 som består af udvikler/arkitekter som primært arbejder på AWS platformen, men vores CMS platform. Cloud9 har ansvaret for hele webplatformen og vores øvrige 8 webteams har mange afhængiheder til teamets arbejde. Det er derfor et centralt team med høj faglighed og stort impact på vores kunders oplevelser i brugergrænsefladen. Dit team er selvstyrende og har mandat til at tage langt de fleste beslutninger selv, selvfølgelig understøttet af Product Owner/Chef Arkitekten og front end udviklerne i de forskellige webteams samt UX'erne i Marketing.

Om dig

Du har Cloud-erfaring fra lignende stilling. Gerne AWS, men det kan også være Google Cloud eller Azure Cloud. Desuden tænker du i Micro Frontends og Microservices og er bekendt med Serverless architecture-konceptet. Du er vandt til DevOps tankegangen med automatisering herunder også på unit test, som helt naturligt skal understøttes af end-to-end test-automatisering. Cloud9 arbejder primært med:

  • JavaScript i Micro Frontends
  • Node.js
  • Jest - JavaScript Testing Framework
  • AWS Lambda
  • Amazon Web Services herunder Cloudfront og DynamoDB

    Cloud9 understøtter og hjælpe i dagligdagen alle vores webteams som primært koder webløsninger i React. Det er derfor vigtigt at du kan formidle og lave dokumentation som bliver levende og brugbart for kollegaerne i vores webteams. Samtidig har du en stor appetit på løbende forbedringer - både på det personlige plan, men også vores løsninger.

    Du kommer med relevant længerevarende uddannelse f.eks. fra DTU, ITU eller DIKU. Du følger desuden med på hvad der sker på dit felt og har hele tiden fingeren på pulsen på cloud-området. Du ved at udviklingen går stærkt og er med helt fremme. Engelsk er et must da nogle af vores webteams sidder i vores udviklingscenter i Kuala Lumpur. Du kan lide at have det sjovt mens du arbejder og vil være med til at gøre et vindende hold endnu bedre.

    Vi har allerede brug for dig i dag og den rigtige kandidat kan starte i morgen. Søg derfor jobbet allerede i dag da jeg løbende inviterer til samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kompetencelederleder Thorbjørn B. Hededal +49 51 71 70 59. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

    ”Vi går på arbejde, fordi vi har et reelt ønske om at forsikre vores kunder bedst muligt og minimere deres risici. Det skinner virkelig igennem. Og det kræver de bedste IT-løsninger,” slutter Bjørn.

    Om Topdanmark
    Topdanmark er et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber. I mere end 100 år har vi hjulpet vores kunder med at passe på det, der betyder mest. Med at forebygge og begrænse skader. Med at sikre økonomisk tryghed før og efter pensionsalderen. Til gavn for både mennesker og miljøet. Det gør os til en attraktiv virksomhed – ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere, aktionærer og verden omkring os.



Topdanmark Forsikring • Borupvang 4 • 2750 Ballerup • Cvr-nr: 78416114 • Tlf: 44 68 33 11


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 19. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78