Samarbejdsorienteret kundekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Samarbejdsorienteret kundekonsulent


Har du erfaring med kundedialog med store erhvervskunder og kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem kunder, IT og drift? Og har du samtidig lyst til at være en del af den grønne omstilling? Så er du måske vores nye kundekonsulent i Gasmarkedsudvikling. Du bliver en del af en afdeling med 10 dedikerede kolleger, der sikrer udvikling af rammer for gasmarkedet i Danmark i tæt samarbejde med vores kunder og interessenter. Du indgår i en Front Office-gruppe på 3, som håndterer driften af gasmarkedet og som agerer dagligt bindeled til kunderne og til vores Back Office. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.

Kunder og interessenter i fokus

Som vores nye kundekonsulent er du dagligt i tæt kontakt med vores kunder og interessenter, både i forhold til oprettelse af nye kunder og servicering af eksisterende. Du tager hånd om de løbende kundehenvendelser og sikrer i tæt samarbejde med vores Back Office og IT, at kundehenvendelserne bliver håndteret professionelt.

Som kundekonsulent hos os får du ansvaret for egne opgaver samt støtter afdelingens øvrige medarbejdere efter behov. Dine primære arbejdsopgaver er følgende:

  • B2B kundekontakt og -håndtering.
  • Samarbejde med vores Back Office og IT med basis i vores markeds-it-system.
  • Bidrage til udvikling af ny markeds-it til håndtering af kunder som forretningsrepræsentant.
  • Opdatering af hjemmeside og udsendelse af beskeder til kunder og interessenter.
  • Andre driftsrelaterede opgaver.

Du indgår desuden i vores interne Front Office-vagtordning, hvor du forventes at have telefonisk vagt hver 3. uge uden for normal kontortid og i weekender.

I Energinet lægger vi vægt på kvalitet, og derfor skal du også sætte en ære i at udføre dine opgaver herefter og følge dine opgaver til dørs. Der vil være tale om en del rutineprægede opgaver og det stiller krav til dig om, at du skal kunne trives med dette. Samtidigt kan der være dage, hvor uventede situationer opstår eller nye hastende opgaver skal prioriteres, så derfor må du også være omstillingsparat.

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder for, at vi når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads med stor mulighed for indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Serviceminded kundekonsulent med flair for drift og IT

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har flere års erfaring med håndtering af store erhvervskunder - gerne fra forsyningssektoren. Din arbejdsdag er præget af dialog med mennesker med forskellige baggrunde, kultur og behov, som kræver gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt samt lyst til at agere i et tværfagligt samarbejde. Da mange af vores kunder er udenlandske, foregår det meste af vores kommunikation udadtil på engelsk. Vi forventer derfor at du er flydende i både skriftlig og mundtlig engelsk. Vi står overfor udvikling af et nyt markeds-it-system til håndtering af vores kunder, og du får her en væsentlig rolle i at sikre, at løsningen understøtter vores kunders behov. Så en god it-forståelse og interesse for digitalisering er en fordel. Har du erfaring med agile arbejdsmetoder som fx Scrumban eller SAFe er det også en fordel.

Som person er du først og fremmest kundeorienteret og trives med at servicere store erhvervskunder samtidig med, at du arbejder struktureret med dine arbejdsopgaver og kan håndtere mange sideløbende opgaver i en travl og omskiftelig hverdag. Du er nysgerrig, udadvendt og opsøgende i dit samarbejde, ligesom du evner at kommunikere konstruktivt med kolleger og andre samarbejdspartnere.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, karakterer og relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 19. oktober 2020. Vi forventer at holde samtaler 26. oktober 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Clement Johan Ulrichsen på telefon 30 92 31 10. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Gas TSO A/S udvikler sammen med de danske gaslagre og distributionsselskaber gassystemet, så det er parat til morgendagens energiløsninger. Vi bygger nye rør til udlandet og arbejder på at gøre gassen grøn. Vi driver og vedligeholder det danske gastransmissionsnet og sikrer åben og lige adgang til gasnettet og gasmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 19. oktober 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78