Teknisk Tester - Integration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for test? Vil du være med til at sikre, at kvaliteten er i top på vores leverancer i tæt samarbejde med arkitekter, forretningsudviklere og IT-udviklere? Og vil du være med til at levere bankløsninger til vores kunder på det nordiske marked?

Bliv en del af en travl afdeling med en stor kontaktflade

Hos os i Integration teamet får du en hverdag præget af energi og højt tempo i spændingsfeltet mellem vores projekter, kollegaer og it. I afdelingen vedligeholder vi Integrationer imellem interne og eksterne systemer, samt API er udstilles via SDC API manager.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du arbejder sammen med mange forskellige roller om leverancer med høj kompleksitet til både projekter og forvaltningsområder.

Du er en erfaren tester med flair for teknisk test af webservices, men du er samtidig metodisk stærk og kan arbejde systematisk med at videreudvikle afdelingens processer for QA. Samtidig er du i stand til at kommunikere effektivt både med forretningsudviklere, integrationsarkitekter og udviklere. Du vil i mange sammenhænge arbejde direkte i udviklingsprojekter, og udover at du besidder solide testkompetencer er du også i stand til at rådgive projekterne om den bedste tilgang inden for test af integrationer.

Arbejdet i forhold til modning af vores kvalitetssikringsprocesser er vigtigt, da vi arbejder på at yde en mere ensartet service med et højt kvalitetsniveau i vores projektleverancer.

Fokus på kvalitet

Du er med til at forbedre og teste integrationsløsninger til vores kunder og deres slutbrugere. Du indgår løbende i dialog med andre kollegaer, så du sikrer, at vores leverance er optimalt kvalitetssikret. Det kræver disciplin og en god portion sund fornuft. Helt konkret er du garant for, at vores løsninger lever op til kundens forventning til kvalitet gennem effektive og strukturerede processer.

Din profil

  • Du har viden om og erfaring fra den finansielle verden, kombineret med nogle års erfaring med test og testprocesser.
  • Du er hurtig og dygtig til at gennemskue forretningsmæssige problemstillinger.
  • Du er ISTQB Foundation certificeret, har erfaring med HP Quality Center og automatiseret test.
  • Det er vigtigt, at du har et mindset på helheden i brugerens oplevelse af Integration, samt kan sikre, at der er kvalitet i vores løsninger.
  • Er vant til at arbejde med SoapUI og Postman
  • Har arbejdet med Azure Devops
  • Du har drive og trives i et internationalt arbejdsområde med stor aktivitet og dynamik.
  • Du kan godt lide og trives med at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper og har sans for at navigere mellem dine interessenter.
  • Du har gode sproglige evner og kommunikerer klart på både dansk og engelsk.

Ansvar

Som tester er du en integreret del af integrationsteamet og er involveret i Quality Assurance aktiviteter omkring test, udvikling og deployment. Du bliver ansvarlig for at forberede og eksekvere manuelle og/eller automatiseret tests, samt dokumentere testresultatet til brug for release og senere gen-verificering.

Lidt om dine opgaver

Analyse af forretnings krav og tekniske specifikationer og sikring af nødvendig testdækning i dialog med relevante interessenter. Opbygge test betingelser og test cases/scripts baseret på krav/specifikationer

Vurdering af hvilke tests der med fordel kan automatiseres samt hands-on automatisering i relevante værktøjer. Levere fyldestgørende analyse og dokumentation på defekter. Teste rettelser og builds indenfor en given tidsramme. Sikre at SDC og Integrations Quality Assurance standarder og processer bliver fulgt, samt udviklet hen over tid

Om dig

Du har en proaktiv tilgang til problemløsning og en meget struktureret tilgang til det at teste, samtidig med du kan håndtere presset fra projekterne. Du er effektiv i dit samarbejde med andre og når du indgår i et projekt. Du er en god ambassadør for Integration og for kvaliteten i vores løsninger.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte teamleder Claus Raahede på mobil: +45 23258179

Vi ser frem til at modtage dit CV og en kort motiveret ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at søge.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 04. januar 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78