Product & Pricing Specialist – eCommerce ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Product & Pricing Specialist – eCommerce


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2021-10-04

Søg job

Er du en teamplayer, og vil du arbejde med digitalt salg af produkter fra verdens førende it-producenter? Kan du forvandle data til strategier, med øget omsætning og mersalg som det centrale mål?

Bliv en del af landsholdet i informationsteknologi

Lige nu søger vi en Product & Pricing Specialist, som kan løfte kvaliteten af produktdata og prisstrategier på Ateas eShop. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er kendetegnet ved at kollegaer alle brænder for at bygge fremtiden med it, tager personligt ansvar, og som vægter samarbejde højt.

Du vil være placeret i vores danske eCommerce afdeling i Ballerup, men din dagligdag vil typisk bestå af dialoger og projekter sammen med øvrige afdelinger og strategiske partnere. Dine mål er centraliseret mod øget produktsalg i Atea Danmark, men du kan også se frem til samarbejde og sparring med Ateas øvrige eCommerce-afdelinger i Norden og Baltikum.

Hvad enten du deltager på et lokalt møde i Danmark eller på et virtuelt kald, vil du opleve et samarbejde præget af tillid, humor og et optimistisk mindset. Vi er nysgerrige på, hvad vi kan skabe sammen, og vi er ikke bange for at lære af vores fejl.

Din rolle som Product & Pricing Specialist

Det er din opgave at sikre, at Ateas produktsortiment fremhæves bedst muligt på Atea eShop med fokus på øget konvertering og mersalg. Baseret på data skal du sikre, at vi øger vores basket size og generelle salg af produkter og produkttilbehør –til såvel nye som eksisterende kunder. Dette vil du gøre i tæt samarbejde med flere kolleger i og uden for eCommerce teamet, samt gennem sparring med Ateas eCommerce afdelinger i de andre lande. Endelig er det dit ansvar at sikre via vores pricing tool (QuickLizard), at vores priser og prisstrategier er favorable.

Dine primære opgaver

  • Varetage optimering af produkterne på Atea eShop
  • Sikre øget kvalitet i produktdata for øget produktsynlighed
  • Proaktivt analysere og justere prisstrategier
  • Vækste basket size, product findability mv.
  • Optimere personaliserede produktanbefalinger gennem hele kunderejsen
  • Drive en proaktiv dialog med bl.a. Partner Management og Device team.
  • Analysere produkttrends og brugeradfærd med henblik på optimering i vores digitale kanaler (SEO, SEM, email m.fl.)
  • Optimere vores produktsortiment på eShoppen i tæt samarbejde med bl.a. Partner Management og Device team
  • Deltage aktivt i nordisk samarbejde mod øget sparring og vidensdeling

Du vil blive tilbudt en rolle, hvor du hele tiden vil være i udvikling, og hvor dagligdagen vil variere mellem strategiske vurderinger og konkrete hands-on opgaver.

Om dig

For at få succes som Product & Pricing Specialist kræver det en solid indsigt i it-produkter til B2B-branchen. Det er væsentligt, at du er struktureret og analytisk i din tilgang, og hurtigt kan spotte trends og potentialer, der kan bidrage til øget omsætning og mersalg. Vi ser desuden gerne at du:

  • Har erfaring med datadrevet optimering og produktoptimering i eCommerce-regi
  • Har kenskab til personalisering og optimering af den digitale kunderejse
  • Har et datadrevet mindset og kan omsætte analyser til handling
  • Kan skabe bro mellem forretningen og partnerne, og kan eksekvere på deres ønsker og krav
  • Er teknisk kyndig i datatunge analytics-værktøjer
  • Kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i professionel kontekst
  • Du har imødekommende og proaktiv personlighed

Kan du nikke genkendende til ovenstående, glæder vi os til at læse din motiverede ansøgning og CV.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den. 4/10. Vær opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler og når vi har fundet den rette kandidat kan vi vælge at lukke rekrutteringen.

Opstartstidspunkt

Snarest muligt.

Lokation

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen som Product & Pricing Specialist, er du velkommen til at kontakte Director, eCommerce, Allan Bo Christiansen på tlf. 30781449.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 04. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68
28. juni 2024 66
27. juni 2024 63
26. juni 2024 67
25. juni 2024 67
24. juni 2024 63
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 74
20. juni 2024 70
19. juni 2024 68
18. juni 2024 68
17. juni 2024 68
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 81
6. juni 2024 74
5. juni 2024 73
4. juni 2024 74
3. juni 2024 71
2. juni 2024 74