Underwriter til stærkt erhvervsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Underwriter til stærkt erhvervsteam

Brug din viden om ansvar til at tage dit næste vigtige karriereskridt

Har du erfaring med ansvar, og er du klar til at give din viden og karriere et seriøst boost, så har vi det helt rigtige job klar til dig. Planen er at gøre dig til specialist (underwriter), så du kan håndtere de sager, der ikke kan rummes inden for de normale standarder. Du kommer med motivation og lyst til at lære, og vi investerer i dig med træning, uddannelse og sparring – i et virkelig godt team, hvor lysten til at hjælpe er lige så stor som til at have det sjovt sammen.

Du hjælper salgskollegerne med at udarbejde kundetilpassede løsninger til SMV-kunder

Dit og teamets overordnede mål handler om at skabe glade og tilfredse kunder. Det gør du ved at hjælpe dine salgsvendte kolleger med at udarbejde skræddersyede løsninger, når de ikke kan bruge en af skabelonerne i vores system Topbiz. Opgaverne kommer via mail og telefon, men dialogen med kollegerne i salget kan sagtens være i møder på kontoret.

Kundegruppen er mindre og mellemstore erhvervskunder med en begrænset kompleksitet i sagerne. Der er samtidig en stor faglig spændvidde, hvilket er med til at gøre jobbet afvekslende og spændende. Dine primære opgaver bliver at:

  • Udarbejde skræddersyede løsninger til mindre og mellemstore erhvervskunder
  • Udarbejde løsninger på tværs af erhvervs- og produktansvar, bestyrelses- samt professionelt ansvar, kriminalitets-, cyber- og netbankforsikring
  • Være rådgiver og sparringspartner for salgsvendte kolleger – assurandører, mæglerkonsulenter og partnersalg
  • Gennemføre lønsomhedsvurderinger på både nye og eksisterende kunder

Om du foretrækker at være tilknyttet hovedkontoret i Ballerup eller af de andre kontorer i Viby J, Odense eller Herning er helt op til dig. Uanset hvor du arbejder, kan du se frem til fin fleksibilitet, god og sund kantine, frugt og en masse andre tilbud.

Erfaring med ansvar, niveau 3 på FOAK og stor motivation for læring og udvikling

Vi leder efter dig, der vil lidt mere med din karriere og personlige udvikling. Dig, der har stor lyst til at lære nyt, og som har den nødvendige energi til at gøre det. Dig, som finder det helt naturligt at tage ansvar for dine opgaver fra opstart til afslutning. Dig, som kan lide, at ingen dage er ens. Dig, som ikke er bange for at prøve selv, men også ved, hvornår du skal bede om hjælp. Dig, som også har et eller flere af nedenstående punkter på dit CV:

  • En økonomisk eller juridisk orienteret uddannelse
  • Bestået niveau 3 på Forsikringsakademiet
  • Erfaring med ansvar

Dit nye team

Du får otte gode kolleger, der alle er underwritere som dig selv, så du kommer ind i et virkelig stærkt fagligt miljø med de bedste muligheder for sparring. To af os har samme ansvars-speciale som dig, fem arbejder med bygning og løsøre og en tager sig af rejse. Teamet er generelt meget selvkørende og velfungerende, og har man brug for hjælp, er den der. Altid. Præcis lige som de gode grin.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 31. januar, 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Rasmus Meinecke på 3058 2849. Vi glæder os til at høre fra dig.

Et move, der er mere dig!

Hele mennesker gør ikke noget halvt, og vores fokus på sundhed giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeoplevelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab, og vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 31. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79
18. august 2024 87
17. august 2024 91