Projekt- og programassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projekt- og programassistent

Vil du have stort ansvar, højt til loftet og være omgivet af gode og dygtige kolleger?


Er det lige dig at holde snor i rigtig mange forskellige opgaver og deadlines fordelt på lige så mange forskellige kolleger og funktioner? Så har vi det helt perfekte job klar til dig. Du skal selvfølgelig også have lyst til at arbejde i en virksomhed, der er en rigtig god arbejdsplads – hvad vores mange trivselsmålinger bekræfter igen og igen.

Meget varieret job centreret omkring koordinering, kommunikation og økonomistyring

Du får en nøglerolle i vores nye, store og højt prioriterede IT-infrastrukturprogram. Det består af 10 delprojekter og er berammet til at løbe over de næste 3-5 år. Programmet involverer tæt på alle områder af virksomheden og bliver bemandet med et stort antal egne medarbejdere og op til 80 eksterne konsulenter. Netop det at få onboarded både egne medarbejdere og eksterne konsulenter med al den tilhørende administration bliver en helt afgørende del af dit job – i tæt samspil med styring af økonomi, mødeaktiviteter og intern kommunikation. Dine primære opgaver bliver at:

  • Administrere bemandingssituationen i programmet – udstyr, timetal, systemadgange etc.
  • Holde det økonomiske overblik – være programmets controller
  • Administrere det metodiske rammeværk – sikre at templates m.m. er på plads og opdaterede
  • Udarbejde/koordinere og styre programmets interne kommunikation – vi bruger AzureBoards m.m.
  • Styre mødestrukturen/mødehjulet – rigtig mange møder med rigtig mange deltagere

Dine nærmeste kontakter bliver programmets PMO Lead og projektlederne på delprojekterne. Du får succes ved at give dem ro i maven, fordi de ved, at du har overblikket, og at du hejser flaget i tide, hvis der er noget, der ved at skride.

10+ års erfaring med administrative opgaver i større organisationer/programmer

Hvis dine tidligere kolleger bliver spurgt om, hvordan du er som person, vil de sige, at du er udpræget struktureret, og at du har en dejlig ro i maven – som du kan give videre til folk omkring dig på en positiv måde. De vil også fortælle, at du ikke venter på, at andre sætter dig i gang. Du kan selv se, hvad der skal gøres, og du gør det. Som del af det er det helt naturligt for dig proaktivt at række ud til folk; ”husk, at du skal afholde oplæg på tirsdag, du skylder mig input til mødedagsordenen” etc. Derudover rummer dit CV:

  • Sandsynligvis en administrativt og/eller sprogligt orienteret uddannelse
  • 10+ års erfaring med administration og koordinering i større organisationer/programmer
  • Erfaring med controlling/økonomistyring
  • Gode engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi naturligvis har fleksible vilkår ift. hjemmearbejde. Her bliver du del af vores Project Execution team bestående af 11 projektledere, 4 projekt- og programassistenter samt chefen for det hele. Vi har fart på, og der sker en masse, men det betyder ikke, at vi glemmer at have det sjovt og godt sammen.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 4. april, 2022.

Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Daniel Toft Kjærulff på 305 307 36 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 04. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79
18. august 2024 87
17. august 2024 91