Director for Teknologisk udvikling og Projekter i Gastransmission

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Director for Teknologisk udvikling og Projekter i Gastransmission


Vil du være en central figur i udviklingen af gasnettet, så det er parat til fremtidens energiløsninger. Vil du være med til at bygge nye tekniske installationer og rør, der kan understøtte transporten af både grønne gasser, brint og naturgas i transmissionsnettet til brug nationalt og til eksport.

Brænder du for at enable ny teknologi og understøtte gasudviklingen med projektledelse og tekniske kompetencer? Er du som leder optaget af at motivere, inspirere og skabe resultater? Så er du måske vores nye Director for området Teknologi og projekter, som består af afdelingerne Teknologiudvikling og Anlægsprojekter.

Den grønne omstilling gør planlægningen af fremtidens Gastransmissionsnet mere kompleks, og som Director for Teknologi og Projekter står du i spidsen for en forandringsrejse med fortsat fokus på at imødekomme de øgede krav om fleksibilitet og robusthed i gastransmissionsnettet, som den grønne omstilling medfører.

Ledelse på strategisk niveau og fokus på nye grønne gasser


Du bliver leder for området Teknologi og Projekter, som er et af to områder i Gastransmission. Gastransmission udbygger og reinvesterer i gas-infrastrukturen for ca. 500 mio. kr. om året – med en projektportefølje, der omfatter flere store projekter.

Du indgår i ledergrupper på flere niveauer og får ansvar for to voksende afdelinger, som er ledet af meget kompetente afdelingsledere og består af i alt ca. 30 højt specialiserede medarbejdere. Din primære opgave er at videreudvikle et stærkt fagmiljø, skabe fælles retning og identitet for området samt at lede og støtte afdelingslederne i såvel dagligdagen som i deres løbende udvikling, hvor du formår at sætte klare mål for deres succes. Sideløbende indgår du i interne og eksterne styregrupper i forbindelse med større projekter, og du har en nøgleposition i prioriteringen af ny- og reinvesteringer med henblik på at sikre, at Energinet gennemfører de rigtige projekter til de rigtige tidspunkter. Du skal derfor trives med at navigere i en organisation, der har mange interne og eksterne interessenter.

Du kan se frem til et spændende job med en stor faglig kompleksitet, hvor du får rig mulighed for i en tidlig fase at påvirke udviklingen af fremtidens gassystem og realiseringen af de strategiske mål.

Som leder i Energinet vil du opleve en høj grad af frihed og råderum, gode udviklingsmuligheder og et stort ansvar. Der må i forbindelse med jobbet forventes nogen indenlandsk rejseaktivitet.

Visionær leder med overblik og teknisk indsigt


Du har sandsynligvis en teknisk uddannelse på kandidatniveau og en systemteknisk forståelse af energisektoren, som gør dig i stand til at diskutere tekniske problemstillinger. Samtidig har du solid erfaring med ledelse, gerne af ledere, og du forstår at begå dig i et miljø karakteriseret ved tillid, selvstændighed og et meget højt fagligt niveau.

Du samarbejder forbilledligt på alle niveauer i og uden for Energinet, og du er vant til at arbejde i et projektorienteret miljø, hvor du med en naturlig autoritet evner at trække lederrollen med ind i styregruppen. Da vores samarbejdspartnere findes både nationalt og internationalt, skal du kunne kommunikere præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Som leder skaber du naturligt gode relationer på alle niveauer og i alle enheder i en stor organisation, ligesom du forstår at udnytte samarbejdet til at etablere og fastholde en stærk identitet indenfor Gasområdet. Du sætter sammen med Gastransmissions ledelse klare mål, der understøtter såvel områdets som Energinet’s succes. Du har høj integritet og bruger dine styrker til at motivere dine medarbejdere gennem delegering, involvering, sparring og åbenhed. Sidst men ikke mindst kan du bevare det strategiske overblik i alle situationer og har gennemslagskraft og handlekraft til både at stå fast og reagere her og nu om nødvendigt.

Din arbejdsplads bliver på vores åbne og moderne kontor i Ballerup.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning mærket med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest d. 1 juni 2022. Vi forventer at holde første samtale d. 13. juni og anden samtale d. 20. juni 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Peter Hodal på telefon 2333 8700. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juli 2024 65
8. juli 2024 63
7. juli 2024 65
6. juli 2024 65
5. juli 2024 66
4. juli 2024 64
3. juli 2024 61
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68
28. juni 2024 66
27. juni 2024 63
26. juni 2024 67
25. juni 2024 67
24. juni 2024 63
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 74
20. juni 2024 70
19. juni 2024 68
18. juni 2024 68
17. juni 2024 68
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77