Analytisk P&O Business Partner med passion for lederudvikling og strategi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forestil dig en hverdag hvor dine evner inden for lederudvikling, projektstyring og datadreven analyse sættes i spil og udfordres. Forestil dig, at dine ideer til forbedringer af eksisterende processer lyttes til og værdsættes. Forestil dig at dette foregår i et team bestående af sjove og engagerede ildsjæle (hvis vi selv skal sige det)!

Lyder det som noget for dig? Så læs endelig videre, for lige nu søger vi dig til vores dedikerede HR-team.


Velkommen i teamet


Til vores HR-team, eller som vi kalder det People & Organization, søger vi dig, der sætter en ære i at være ledernes sparringspartner, og som motiveres af at arbejde både strategisk og operationelt. Som P&O Business Partner er du en del af ledelsesteamet i dit forretningsområde, og du bidrager til udvikling af vores medarbejdere og forretning. I rollen arbejder du tæt sammen med forretningsledelsen for at støtte, coache og drive HR-relaterede problemstillinger, både lokale og globale initiativer. Det er en spændende opgave, hvor medarbejderspørgsmål står højt på agendaen.

Siemens er en virksomhed, der tør gå nye veje og er på forkant med at skabe en bæredygtig og attraktiv arbejdsplads. Innovationen bobler, og her i Norden er vi på en spændende rejse for at skabe en fremsynede og lærende organisation. Et sted, hvor vi udnytter hver enkelt medarbejders unikke styrker. Du vil supportere Head of P&O og bliver derudover også en del af et nordisk team på 40 skønne kollegaer, der arbejder indenfor løn, HR-systemer & data samt P&O Business Partnering og Talent Acquisition.


Vi søger dig som


  • Har mindst 3 års erfaring som HRBP med opgaver som eksempelvis ledersupport, arbejdsret og medarbejderengagement
  • Er datadrevet og analytisk med interesse for digitalisering. Du har evnen til at visualisere og omsætte viden til praksis, og erfaring fra værktøjer som Tableau og PowerBI er en fordel
  • Har stor passion for lederudvikling og mangfoldighedstemaer. Du er nysgerrig på problemstillingerne og holder dig opdateret på den nyeste forskning
  • Har erfaring med at drive projekter
  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Er forretningsorienteret og har gode kommunikationsevner
  • Har let ved at opbygge tillid og stærke relationer
  • Tager ansvar, er engageret og metodisk
  • Er nysgerrig og bidrager til en god stemning i teamet

Vi sætter en ære i at være en del af en virksomhed, hvor vi bidrager til at elektrificere, automatisere og digitalisere vores samfund - med fokus på bæredygtige produkter og løsninger. Derudover kan du læse mere om hvordan Siemens støtter og har indflydelse på at opnå FN’s 17 verdensmål (SDG’er), som kan ændre verden: https://new.Siemens.com/dk/da/virksomhedsoplysninger/baeredygtighed.html


Hvad tilbyder vi?


Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer med høj grad af frihed og ansvar for egen hverdag. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

Fleksibilitet giver vores medarbejdere mulighed for at skabe en god work-life balance. Derudover tilbyder vi en favorabel pensionsordning og sundhedssikring, træningsfaciliteter, aktieprogram, sociale klubber med mere.


Er du interesseret?


Så ser vi frem til at modtage CV og ansøgning fra dig. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest.

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Head of P&O Lotte Odgaard Jacobsen på [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Talent Acquisition Partner Sofie Sleiborg på [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

Organization: People & Organization

Company: Siemens A/S

Experience Level: Experienced Professional

Full / Part time: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68
28. juni 2024 66
27. juni 2024 63
26. juni 2024 67
25. juni 2024 67
24. juni 2024 63
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 74
20. juni 2024 70
19. juni 2024 68
18. juni 2024 68
17. juni 2024 68
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 81
6. juni 2024 74
5. juni 2024 73
4. juni 2024 74
3. juni 2024 71
2. juni 2024 74