GIS- og dokumentationsmedarbejder – vær med til at sætte retning for digitalisering af vores anlægsdokumentation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

GIS- og dokumentationsmedarbejder – vær med til at sætte retning for digitalisering af vores anlægsdokumentation


Der er for alvor sat skub i den grønne omstilling, og vi skal i de kommende år gennemføre mange projekter, som understøtter denne udvikling. Du får her mulighed for at byde ind med din viden om digitalisering og sikre best-practices som understøtter gas-projekterne. Din rolle bliver central for, at vi kan nå i mål med de grønne gas-projekter.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

Afdeling og opgaver
Du bliver en del af Dokumentationsgruppen i afdelingen Asset Gas Support. Vi har ansvaret for, at vores anlægsdokumentation altid er opdateret og i ensartet, høj kvalitet. Når vi udbygger, renoverer eller udskifter dele af gasnettet, sørger vi for, at data og tegninger indeholder korrekte oplysninger. Vi modtager, registrerer og arkiverer den tekniske dokumentation fra vores projektledere og leverandører. Dette foregår i Energinets dokumentationsarkiv - på den måde sikrer vi, at vi altid arbejder med de seneste versioner, og at de er 100% korrekte.

Dit overordnede ansvar er at sikre innovation i forhold til digitalisering af teknisk dokumentation. Du har ansvaret for integration mellem GIS og CAD og har styr på geodata og teknisk dokumentation, samt udveksling af data mellem systemer. I Energinet arbejder vi primært med ArcGIS og AutoCad.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Konvertere data fra GIS til CAD og omvendt
  • Udarbejde og opdatere tegninger i AutoCAD
  • Styring af data, dokumenter og tegninger, der arkiveres i Meridian
  • Indarbejdelse af As-Built materiale i Energinets dokumentationsarkiv og i GIS
  • Vedligeholde dokumenter i Word og Excel

Kvalifikationer
Du har solid erfaring med både GIS- og CAD-programmer samt med teknisk dokumentation.Du har en grundlæggende forståelse for geodata og stedfæstelse af data.

Du arbejder struktureret, evner at være innovativ og byder ind når du ser mulighed for at optimere og udvikle systemer og processer. Du sætter pris på samarbejde og nyder at skabe nye relationer. Vi er passionerede omkring vores arbejde og håber, at du også vil byde ind med masser af engagement og fokus på udvikling.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 2. oktober 2022. Vi forventer at holde samtaler 6. oktober 2022 (1. samtale online) og 13. oktober 2022 (2. samtale i Ballerup). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper Jørgensen på telefon 24 20 12 02.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Gastransmission er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Selskabet driver, vedligeholder, udbygger og tilpasser det danske gastransmissionsnet nu og til fremtidens behov. Vi har en ambition om at være det tekniske omdrejningspunkt i omstillingen til ny grøn gasinfrastruktur. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 66
4. juli 2024 64
3. juli 2024 61
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68
28. juni 2024 66
27. juni 2024 63
26. juni 2024 67
25. juni 2024 67
24. juni 2024 63
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 74
20. juni 2024 70
19. juni 2024 68
18. juni 2024 68
17. juni 2024 68
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 81
6. juni 2024 74
5. juni 2024 73