Empatisk og handlekraftig skadebehandler til Bygningsskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi er et selvudnævnt verdensklasse bygningsteam på 12 personer, vi mangler bare dig til at fuldende teamet.

Er du en erfaren skadebehandler, og kan du tage ansvar, levere kundeoplevelser og sagsbehandling i verdensklasse? Så er jobbet måske det helt rigtige for dig.

Hos os vil du blive en del af en faglig familie og et super ambitiøst team med skønne kollegaer.

Dit nye job | Skadebehandler | Kundeoplevelser i verdensklasse

Som en del af bygningsteamet, kommer du til at håndtere bygningsskader, hvor du skal sikre en grundig og korrekt skadebehandling, med stort fokus på en god kundeoplevelse.

Som skadebehandler hos os, er det din fornemmeste opgave at hjælpe og rådgive vores kunder på mail og telefon, for på den måde at sikre, at vores kunder får den bedste kundeoplevelse, når skaden er sket.

Hos os vil du få dine ”egne” sager, som du har det overordnede ansvar for at behandle fra start til slut. Vi lægger dog stor vægt på at hjælpe hinanden i teamet, hvilket giver en helt særlig følelse af sammenhold og at vi løfter i flok. På den måde sørger vi for, at kunderne oplever den samme sagsbehandlingstid, uanset hvor sagen ligger til behandling.

Du indgår i et team, hvor sparring og vidensdeling er en del af hverdagen – særligt når vi behandler de mere komplekse sager.

Om os | Bygningsskade

Vi er et team, hvor faglighed og specialviden inden for bygningsområdet har høj prioritet. Det er netop den viden, der er afgørende for, at vores kunder får det bedste og mest effektive behandlingsforløb. Alt sammen med fokus på fællesskab, arbejdsglæde og et godt grin.

TJM Forsikring har igennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked, målt på kundetilfredshed. Det er vigtigt for os, da vi lever af, at vores kunder anbefaler os til deres kolleger og familie – og det gør de kun, når de oplever, at de bliver rådgivet godt og er dækket som forventet.

Vi har stor fokus på arbejdsglæde, da vi ved, at glade og tilfredse medarbejdere giver de bedste kundeoplevelser. Samtidig sætter vi en ære i at følge vores værdier: enkelhed, ordentlighed og nærvær.

Med dig ombord bliver du en del af et team på i alt 12 skadebehandlere, der hver dag sætter en ære i, at vores kunder får den bedste og mest enkle sagshåndtering. Derudover bliver du en del af vores skadeorganisation, hvor ca. 57 gode og erfarne kollegaer, i alle aldre, står klar til at byde dig velkommen og sørge for, at du bliver klædt på til jobbet.

I dag servicerer TJM Forsikring mere end 100.000 husstande fra vores hovedkontor i Valby, hvor ca. 90 engagerede medarbejdere administrerer forsikringsaftaler, behandler skader og udvikler nye tiltag på forsikringsområdet.

Vi er en del af en stærk familie, da vi samarbejder med Tryg, Danmarks (og Nordens) største forsikringsselskab.

Om dig | Teamplayer med faglig stolthed

Vi søger en teamplayer, som også kigger ud over egne arbejdsopgaver og hjælper kolleger, når der er behov for det, så vi sammen bliver en succes og når vores mål.

Som person har du en professionel, empatisk og handlekraftig tilgang til vores kunder, og du trives med at tale i telefon. Du har gode formuleringsevner, både skriftligt og mundtligt. Derudover vægter du det gode samarbejde og et højt engagement – også når der er travlt.

Det er vigtigt for dig, at du leverer høj kvalitet i dit arbejde, og så motiveres du af at nå dine mål.

Det er et krav, at du har erfaring med behandling af bygningsskade og gerne niveau 4 på FOAK.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Skadechef Pia Lindeholm på telefon 20611306 (send gerne en sms, så ringer jeg dig op).

Send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og slutter rekrutteringsprocessen når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 6 august 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 61
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83