Senior Portfolio Lead (Auto, Cargo og Personal lines)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du flere års forsikringserfaring og vil videreudvikle dig inden for porteføljestyring? Du har nu chancen for at være med til at videreudvikle portefølje management i Tryg Industri DK, så den bliver det stærke omdrejningspunkt i vores styring af lønsomhed og vækst.

Tag ansvaret | Vær med til at etablere portefølje management i Industri DK

Som Senior Portfolio Lead medvirker du til at sikre en positiv udvikling på både lønsomhed og vækst for din portefølje inden for Auto, Cargo og Personal Lines. Dette gør du i tæt tværfagligt samarbejde med en række kompetente specialistfunktioner i Tryg herunder Underwriting, , PPU, Reassurance, Skade, Reservering, Salg, Indkøb, Finance og Analytics. Du tager ansvaret for at sikre, at din portefølje performer, og at den følger de procedurer for porteføljestyring, som er fastsat centralt i Tryg.

Vi er en del af Trygs danske Industriforretning med i alt 1,4 mia. kr. i præmie, og du bliver en del af Auto, Cargo og Personal Lines Underwriting afdelingen i Industri DK, hvor du refererer til en Portfolio Manager, som samtidig også er UW Director for Auto, Cargo og Personal lines.

Skab udviklingen | Kom og gør en forskel hos Nordens største tryghedsskaber

Du får en spændende arbejdsdag med følgende hovedopgaver:

  • Skabe resultater på lønsomhed og vækst
  • Løbende overvågning, KPI opfølgning og styring af porteføljen.
  • Udarbejdelse og forankring af porteføljestrategi og risikoappetit – samt opfølgning herpå
  • Deltage i udvikling af underwriting tools
  • Udarbejdelse af porteføljeplan - og actions. Sikre fremdrift på actions – både egne og andres
  • Holde porteføljens kvalitet høj via mindre og større aktiviteter
  • Nedbryde porteføljestyring på relevante dimensioner, herunder partnere, salgskanaler, segmenter m.v.
  • Kommunikation af resultater, planer og aktiviteter
  • Styring af porteføljen, inkl. ejer og deltager i en række fora og processer
  • Sikre tværfagligt samarbejde omkring porteføljen på tværs af Tryg

Du bidrager til at give inputs til portefølje strategien og risiko appetitten, og du vil monitorere porteføljen via KPI’er, der er udgangspunktet for porteføljestyringen og porteføljeplanen, hvorved du tager actions for at opnå resultater og løbende forbedringer. Du sikrer implementering af actions og planer, og har en forståelse for forsikring og alle aspekter af porteføljen.

Mærk tilliden | Sæt dine kompetencer i spil

Vi forestiller os, at du har omkring 5 års erfaring fra skadeforsikring – helst indenfor Auto, Cargo eller Personal Lines, og at du har en forståelse for lønsomhedsstyringen i forsikring. Du har en analytisk baggrund, og du har også demonstreret evner i tværfagligt samarbejde og stakeholder management i en kompleks organisation. Du har stor selvstændighed og et stort drive, tager ejerskab og har let ved samarbejde. Du ses som en person med en række ledelseskompetencer, da du i denne rolle skal evne at påvirke en kompleks organisation og skal evne at træffe beslutninger og sikre fremdrift.

Du er en holdspiller, og får ting til at ske via tværgående samarbejde og stakeholder management. Som Senior Portfolio Lead kommer man ingen vegne alene. Du forstår at motivere andre, og at operere via uformelle beslutningsveje og i matrix strukturer. Du ses af andre som en vidende og analytisk person med forsikringsindsigt, der får tingene til at ske. Du har nok en videregående uddannelse, der er analytisk tung, f.eks. cand. polit., aktuar, matematik økonomi, cand. merc. eller lignende. For at være en succes i jobbet med mange interne grænseflader, er det vigtigt at du har gode kommunikationsevner og formår at skabe et konstruktivt samarbejde med dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af organisationen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker processen når vi har fundet den rette. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan du Underwriting Director Charlotte Piper på telefon: 22688683.

Ansøgningsfrist: 10. september 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79