Tandlægekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en ansvarsfuld og dygtig tandlæge, der brænder for at sikre korrekte, tandlægefaglige vurderinger af høj kvalitet i forbindelse med behandlingsskader forvoldt af tandlæger, som vi afgør for Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

Om jobbet | Tandlæge | Skab tillid

For at styrke vores viden og kvalitet på det tandlægefaglige område, søger vi en tandlæge, der med gejst og entusiasme vil sparre og rådgive vores sagsbehandlere om tandlægefaglige problemstillinger samt foretage selvstændige vurderinger i forbindelse med behandlingsskader forvoldt af tandlæger, som vi afgør for Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

Stillingen som tandlæge er for dig, der motiveres af at formidle og dele din tandlægefaglige viden, der forbedrer måden, hvorpå vi behandler tandskadesager for patienterne på.

Som tandlæge i Tanderstatningen bliver dine arbejdsopgaver følgende:

  • Du skal kunne udarbejde selvstændige vurderinger på baggrund af journaler, røntgenbilleder mv. samt foretage en vurdering af, hvorvidt der ved behandlingen hos tandlægen er sket en skade omfattet af loven.
  • Du vil også skulle tage stilling til behandlingsforslag og øvrige tandfaglige forhold til brug for erstatningsudmålingen og endelig, skal du foretage vurderinger af ankesager.
  • Du skal yde aktiv sparring til vores sagsbehandlere i forbindelse med konkrete problemstillinger samt kunne gennemgå komplicerede sager.
  • Du skal forestå kortere undervisningssessions om tandlægefaglige emner samt bidrage med faglige inputs på fællesmøder med tandlægekonsulenter og sagsbehandlere.

Om dig | Tandlæge med interesse for relevant lovgivning

Du er en dygtig, rutineret og fortsat aktiv tandlæge, og du har solid erfaring med at håndtere faglige drøftelser med kolleger.

Du skal være bredt fagligt opdateret samt have interesse for og kendskab til tandlægerelevant lovgivning, og du evner at sætte dig ind i de relevante dele således, at du kan omsætte det til praksis. Du skal således kunne foretage koblingen mellem det tandlægefaglige og det juridiske.

Du er dedikeret og stræber efter at skabe kvalitet og ensartede vurderinger på området, og du finder glæde ved at dele din viden. Du er god til kommunikation, og du kan formidle tandlægefaglige problemstillinger i et klart og forståeligt sprog, både i skrift og tale, herunder i forbindelse med sparring med vores sagsbehandlere.

Om os | Tanderstatningen

I vores afdeling sikrer vi, at patienterne får den rette afgørelse og på den mest effektive måde.

Du vil blive oplært af teamets jurister og de øvrige tandlægekonsulenter, der allerede arbejder med tandskader for Tanderstatningen i Tryg. Til opstart bliver tilknyttet vores afdeling 7 timer hver uge, og dit arbejdssted vil være i afdelingen i Ballerup. Efter oplæringsperioden udføres dit arbejde hjemmefra. Du vil sammen med sagsbehandlerne i afdelingen have til formål at hjælpe patienterne til at få den erstatning, som de har krav på i henhold til lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet.

Du får en udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at bruge dine tandlæge faglige kompetencer til aktiv sparring samt i spændende sager. Din kontaktflade vil omfatte sagsbehandlerne i afdelingen samt de øvrige tandlægekonsulenter, der er tilknyttet afdelingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Skadechef Maria Idorn via mail [email protected]

Send gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 11. august, da vi løbende indkalder kandidater og ansætter, når vi har fundet den rette.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 72
3. oktober 2024 71
2. oktober 2024 72
1. oktober 2024 71
30. september 2024 73
29. september 2024 69
28. september 2024 74
27. september 2024 71
26. september 2024 70
25. september 2024 70
24. september 2024 63
23. september 2024 59
22. september 2024 61
21. september 2024 61
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60