Rekrutteringsfirma

Proceskoordinator (ERP) til Kohberg Bakery Group A/S, Bolderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bolderslev

Proceskoordinator (ERP) til Kohberg Bakery Group A/S, Bolderslev


Vil du være med til at udvikle vores eksisterende forretningsprocesser i og omkring ERP-systemet til næste niveau? Er du god til at skabe relationer og skabe dig et overblik uden at miste detaljen? Så tag endelig et kig på denne spændende mulighed.



Kohberg Bakery Group A/S er i en fortsat positiv udvikling med øget aktivitet, og til afdelingen Business Proces Management søger vi derfor en proceskoordinator til en spændende og vigtig stilling.

Om jobbet

Det drejer sig om en nyoprettet stilling, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med lederen af afdelingen, der i dag bl.a. bestrider en tilsvarende rolle.

Afdelingens fornemste opgave er at udvikle, standardisere, effektivisere og integrere nuværende processer i ERP-systemet - dette til en bedre udnyttelse og til en større transparens for hele virksomheden. Opgaven omfatter dele af systemprocessen og gælder for Kohbergs tre bagerier – alle placeret i Danmark.

Jobbet indebærer, at du indsamler viden og bidrager med input til ERP-projektet, eller en ERP-integration. Du bliver samtidig en vigtig ambassadør for projektet, herunder både som deltager og eksekvator af den løbende udrulning. Arbejdet omfatter derfor også udarbejdelse af procesdiagrammer, dokumentation og vejledninger. At deltage i testsessioner, planlægge og udarbejde undervisningsmateriale samt undervise og supportere kommende superbrugere bliver en naturlig del af dit job.

Om dig

Vi forestiller os at du har en relevant erfaring og kendskab til forretningsprocesser samt til udrulning af ERP- eller IT-projekter (her gerne M3). Erfaring inden for supply chain og produktion er en klar fordel og erfaring med fødevarer og sikkerhed ville være helt ideelt.

Har du en god forståelse for data, tabeller og strukturer og gerne også kendskab til SQL, vil dette være en fordel. For at lykkes i jobbet er det væsentligt, at du har gode planlægningsevner, er vant til at gennemskue komplekse arbejdsprocesser og kan tænke ud af boksen. Med dine stærke kommunikative evner opbygger du tillidsfulde samarbejdsrelationer og trives i rollen med at træne dine kollegaer.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

  • At du arbejder løsningsorienteret og målrettet
  • At du har et stort drive og en opsøgende tilgang til nye opgaver
  • At du er detalje- og kvalitetsorienteret i din opgaveløsning
  • At du er motiveret af og sætter en ære i at overholde deadlines
  • At du har et solidt kendskab til Microsoft Office-pakken og ERP-systemer
  • At du er flydende i dansk og engelsk


Du tilbydes

Et meget selvstændigt job med muligheden for at være med til at præge retningen og bidrage til fremtidig vækst. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Attraktive ansættelsesvilkår, herunder pensionsordning, fritvalgsordning, forsikringspakke og en aktiv personaleforening.

Dit primære arbejdssted bliver i Bolderslev.

Om Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S er det største danskejede bageri og bager alle typer af friske brød og frostvarer. Bageriet leverer brød til alle døgnets måltider, uanset om der er brød på morgenbordet, i madpakken, til middag eller natmad. Med sloganet ”Vi er bagere” sætter bageriet ikke kun fokus på de 80 uddannede bagere, men på hele virksomhedens passion for brød - uanset hvilken funktion de varetager, har Kohbergs medarbejdere et hjerte, der banker for godt brød og fødevarer, og alle har deres vigtige andel i, at bageriet leverer kvalitetsbrød.

Der er en stolthedsfølelse og generelt en høj anciennitet blandt de ca. 440 medarbejdere fordelt på tre bagerier i Danmark (Bolderslev, Taastrup og H.C. Andersen Bagergården i Haderslev). Kerneværdierne er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Kulturen i virksomheden er jordnær, og der bliver lyttet til kunderne. Nye brødtyper og koncepter udvikles kontinuerligt med stort fokus på kvalitet gennem hele værdikæden. Kohberg Bakery Group omsætter for ca. 1 mia. kr. årligt.

Læs mere på www.kohberg.dk

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning og CV gennem ”søg stillingen”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. +45 61 63 07 76.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bolderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bolderslev
  • Tirsdag den 01. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bolderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bolderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bolderslev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0