Analysekonsulent i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Har du en skarp analytisk hjerne, sans for gode og dårlige data, og er du god til at samarbejde og er løsningsorienteret? Og brænder du samtidig for at bidrage til at skabe velfungerende dagtilbud, skoler og kulturinstitutioner?

Så lyder du som den helt rigtige til at søge stillingen som analysekonsulent hos os i Dragør Kommune.

Overordnede rammer for stillingen


Stillingen er placeret i Center for Børn, Skole og Kultur (BSK). Den væsentligste funktion er at bidrage til afdelingens kerneopgave, ved at understøtte dagtilbud, skoler og kulturinstitutioner med økonomiske og administrative opgaver og processer. Stillingen er meget selvstændig og udøves i tæt samarbejde med ledere og administrative medarbejdere på de decentrale enheder. Stillingen indebærer en del koordination og processtyring i samarbejdet mellem de decentrale enheder og BSK, samt andre afdelinger på rådhuset. Stillingen refererer til souschefen i BSK. Som analysekonsulent indgår du i et team af konsulenter, der løser opgaver på tværs af organisationen og giver hinanden sparring på opgaverne.

Faste opgaver


  • Udarbejde politiske sager på afdelingens område vedrørende økonomiske og administrative sager
  • Udarbejde ad hoc analyser og notater om administrative og økonomiske problemstillinger på afdelingens område, f.eks. prisstruktur i svømmehallen, eller ny budgetmodel for SFO området
  • Bidrage til afdelingens budgetopfølgning, dvs. afklaring af udestående spørgsmål med de decentrale enheder, deltagelse i faste møder med økonomiafdelingen og de decentrale enheder, kvalitetssikring af budgetopfølgninger til direktion og økonomiudvalg mv.
  • Bidrage til implementering af budgetbeslutninger, herunder kommunikation til økonomiafdelingen og politiske udvalg, udarbejdelse af konkret materiale om konsekvenser af budgetbeslutninger til decentrale enheder mv.
  • Bidrage til kommunens årlige budgetproces, dvs. planlægge og forestå processer med inddragelse af relevante parter på afdelingens område, bistå med analyser der kan føre til budgetforslag, kvalitetssikring af endelige budgetforslag mv.
  • Være med til at optimere arbejdsgangene i hele afdelingen, og i samspillet mellem decentrale enheder, afdelingen og stabene på rådhuset.

Eksempler på andre opgaver, du er ansvarlig for eller bidrager til


  • Evaluering og nye udkast til budgetmodeller på afdelingens område
  • Analyse og beskrivelse af nøgletal på afdelingens område
  • Fælleskommunale analyser eller strategiprojekter.

Kompetencer


Stillingen kræver en medarbejder, der
  • Har indsigt i økonomi og drift af et og gerne flere af afdelingens hovedområder, dagtilbud, skole og kulturområdet
  • Har kendskab til og erfaring med den kommunale økonomi, herunder budgetudarbejdelse, tildelingsmodeller mv.
  • Har konkret erfaring med værktøjerne i fht. kommunal økonomistyring, dvs. OPUS mv.
  • Kan arbejde selvstændigt, dvs. tage selvstændige beslutninger i uventede situationer, drive udviklings og analyseprocesser, også i samarbejde med ledere fra decentrale enheder og repræsentere afdelingen på møder med andre afdelinger på rådhuset og i møder med de decentrale enheder.


Du kan læse mere om stillingen som analysekonsulent i Center for Børn, Skole og Kultur (BSK) i job- og personprofilen her.

Vi lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø i afdelingen, og du skal derfor også være klar til at bidrage hertil.

Vi tilbyder til gengæld en spændende og selvstændig stilling med masser af udviklingsmuligheder og garanti for dygtige og søde kolleger.

Stillingen er en fuldtidsstilling, der aflønnes efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist


Hvis du er interesseret, bedes du sende din ansøgning senest den 22. august 2022 kl. 9.00. Der vil være samtaler den 23. august og den 26. august.

Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst.

Stillingsbetegnelse


Analysekonsulent

Ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger


Center for Børn, Skole og Kultur

Tiltrædelse


1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist


22. august 2022

Kontaktperson


Mie Schaltz: Telefon 51 56 45 74 (kan kontaktes fra den 8. august 2022)

Uddannelse


Akademiker, f.eks. inden for sociologi, økonomi eller statskundskab.

Arbejdsområde


Administrativ


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør
  • Mandag den 22. august 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2