Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Du brænder for at understøtte og udvikle arbejdet med børn og unge. Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og helhedsorienteret med komplekse problemstillinger i en lille kommune. Så er stillingen som konsulent i Center for Børn, Skole og Kultur lige dig.

Du bliver en del af konsulentgruppen i Center for børn, skole og kultur, som er en enhed på fire konsulenter, der udvikler og understøtter størstedelen af indsatserne på børne-, skole og kulturområdet i Dragør Kommune. Opgaverne spænder vidt fra politisk betjening, understøttelse af tunge driftsopgaver og udvikling af indsatserne på vores kerneområder, hvor vi blandt andet sigter efter et højt niveau for den pædagogiske kvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil både bestå af drifts- og udviklingsopgaver


Udviklingsopgaver vil i mange tilfælde være organiseret som projekter, hvor du kommer til at indgå som projektleder. Vi er for eksempel ved at lægge sidste hånd på vores dagtilbuds politik, og som vores nye konsulent vil du være en af drivkræfterne i implementeringen af denne.

Dine primære arbejdsopgaver som konsulent på dagtilbudsområdet, vil blandt andet være:
  • At udarbejde politiske sager, samt implementering af de politiske beslutninger på dagtilbudsområdet
  • Planlægge og facilitere workshops, temamøder, dialogmøder med politikere og forældre mv. referater
  • Indgå som projektleder i forskellige udviklingsprojekter, fx indsats omkring rekruttering og fastholdelse af personale på dagtilbuds- og skoleområdet
  • Implementere ny tilsyns- og kvalitetsmodel på området
  • Understøttelse af dagtilbudsledere, herunder planlægge og mødefacilitere ledermøder
  • At indgå i driftsopgaver i vores center
  • Indgå i tæt samarbejde med de andre konsulenter i centeret og eventuelt også have arbejdsopgaver på de andre fagområder

Kompetencer


Du har ikke nødvendigvis erfaring med alle de opgaver, der er i stillingen, men du har et bredt kendskab til praksis og har forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation. Dertil forestiller vi os, at du:
  • Kan arbejde selvstændigt, dvs. tage selvstændige beslutninger i uventede situationer
  • Drive udviklingsprocesser, også i samarbejde med ledere fra decentrale enheder, samt repræsenterer afdelingen på møder med andre centre på rådhuset
  • Er god til at skabe struktur, og følge opgaverne til dørs
  • Har en skarp pen og er god til at sammenfatte komplekse drøftelser
  • Har overblik og respekt for deadlines
  • Kan håndtere komplekse problemer med mange interessenter

Om Center for Børn, Skole og Kultur


Center for Børn, Skole og Kultur rummer dagtilbud, skoler og kulturinstitutioner, såvel som Støttekorps, PPR-funktion og Børneteam. Så vi har samlet alle kompetencer under en hat, og er ambitiøse omkring at bruge det, til at skabe de bedste opvækstbetingelser for alle børn i Dragør.

Du bliver en del af centerets ”rådhus-del” med godt 20 medarbejdere med mange forskellige baggrunde. Vi har blikket skarp rettet mod verden uden for rådhuset, og er bevidste om at alt hvad vi laver, skal have en positiv effekt for borgerne i Dragør.

Vi har en uformel omgangstone, med plads til både at arbejde igennem, og til at være sociale. Vi trives sammen, og forventer at du bidrager hertil.
Vi lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø i afdelingen, og du skal derfor også være klar til at bidrage hertil.

Vi tilbyder til gengæld en spændende og selvstændig stilling med masser af udviklingsmuligheder og garanti for dygtige og søde kolleger.

Om Dragør Kommune


Dragør er en af landets mindste kommuner, med godt 14.500 indbyggere. Vi bruger vores størrelse som en fordel, og har en lille og smidig organisering og en uformel samarbejdsform. Vi har et organisatorisk pejlemærke, der lyder ”Vi skaber i fællesskab den værdi, vi ville ønske for vores nærmeste” – så vi er stærkt optaget af, at vores indsatser har effekt for borgerne, og så god effekt som muligt inden for den økonomi vi har.

Om ansættelsen


Du er velkommen til at kontakte souschef i centeret Mie Schaltz (telefon 51 56 45 74), hvis du vil vide mere.
Ansættelsesudvalget består af en ekstern leder, en konsulent, souschef og centerchef fra Center for Børn, Skole og Kultur.

Vurderingen af kandidaterne vil ske på baggrund af hele processen:
  • De skriftlige ansøgninger
  • Første samtalerunde
  • Anden samtalerunde, som vil indeholde en praksisnær case.
  • Referencer

Ansættelsesforløb


Ansøgningsfrist: 10. oktober 2022
1. samtale: 14. oktober 2022
2. samtale: 18. oktober 2022 (eventuelt onsdag i uge 43)

Tiltræden 1. november 2022 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesforhold forhandles i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning bilagt CV, relevante eksamensbeviser og udtalelser, sendes via Dragør Kommunes rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/om-kommunen/job-i-dragoer-kommune/soeg-job

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.100 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Stillingsbetegnelse


Konsulent

Ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger


Center for Børn, Skole og Kultur

Tiltrædelse


Tiltræden 1. november 2022 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist


10. oktober 2022

Kontaktperson


Mie Schaltz tlf. nr.: 51 56 45 74

Uddannelse


Akademiker

Arbejdsområde


Børn, skole og kultur


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1