Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Store Magleby Skole ligger i naturskønne omgivelser med god plads omkring sig. Skolen har ca. 730 elever. Som afdelingsleder har du personaleansvaret for ca. 20 medarbejdere. Derudover er der tilknyttet klubpædagoger til undervisningen.

Skolens mission er at uddanne og danne eleverne til at skabe det bedst mulige liv for sig selv og andre i et bæredygtigt, mangfoldigt, demokratisk samfund. Det gør vi med sigtet i skolens vision: Vi er den forandring, vi vil se i verden.

Forandringen skal udfoldes, selv om fremtiden kan synes uhåndgribelig. Det gør vi inden for rammerne af Dragør Kommunes skolepolitik og de fire strategispor
  • Ingen alene
  • Lyst til læring
  • Rum til læring
  • Lokal forankring.

Faglig ledelse er hovedopgaven


Målet er, at Store Magleby Skole fortsat er blandt landets bedste skoler. Det kræver engagerede ledere og medarbejdere til at præge udviklingen. Det kræver også, at vi samarbejder systematisk om data og observationer i skolens praksis, i forlængelse af Dragør Kommunes skolepolitik.

Du får ansvar for den pædagogiske udvikling af praksis på mellemtrinnet, med alt hvad dette indebærer. Sparring med medarbejderne og observation af undervisning er en væsentlig del af din opgave. Du skal i den forbindelse bruge dit personlige lederskab, din viden og din erfaring til at arbejde nysgerrigt videre med skolens tillidsfulde relation til både medarbejdere, børn og forældre.

Ledelsesteam og samarbejde


Du bliver en del af et ledelsesteam med skolelederen og 3 afdelingsledere. Når du kommer, fastlægger vi på ny opgaver og ansvarsområder i ledelsen. Du vil derfor få mulighed for at være med til at forme din endelige opgaveportefølje og ansvarsområder.

Du kommer også til at indgå i samarbejde på tværs af skolerne i Dragør Kommune i forskellige sammenhænge. Kommunen lægger vægt på at løfte i flok.

Kvalifikationer - faglig profil


Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring som lærer. Du har derudover gerne erfaring med ledelse. Det er også en forventning, at du enten har gennemført diplomuddannelsen i ledelse eller har vilje til at starte på uddannelsen.

I Dragør Kommune indgår 98 % af eleverne i den almindelige undervisning. Du skal derfor have en anerkendende tilgang til elever, forældre og personale, gerne funderet i systemisk tænkning. Du skal være bevidst om, hvordan du medvirker til at udvikle medarbejdernes selvledelse og sikrer, at engagement og motivation er drivkraften i det daglige arbejde.

Kvalifikationer - personlig profil


Det indgår i din personlige profil
  • At du kan oversætte omverdenens krav og forventninger og integrere dem i dagligdagen.
  • At du kan sætte mål på tværs af kulturer og faggrupper
  • At du er åben for nye ideer og har modet til at lade de gode ideer fylde
  • At du anser fejl som anledning til udvikling, både hos dig selv og andre
  • At du kan samarbejde og vil indgå i et konstruktivt og engageret ledelsesteam
  • At du kan lede mennesker og kan træffe kvalificerede beslutninger ud fra retning, mål og god dømmekraft
  • At du har en undersøgende dialog, sund fornuft og empati.

Yderligere information


Har du spørgsmål til eller lyst til at besøge skolen, kan du kontakte skoleleder Jens Charpentier på telefon 51 57 77 20 eller mail [email protected].

Mere information om skolereform, politikker og det foreløbige arbejde på Dragør Kommunes hjemmeside: www.dragoer.dk

Du kan også orientere dig yderligere om Store Magleby Skole på skolens hjemmeside: storemaglebyskole.aula.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse for ledere.
Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Tidsplan


Ansøgningsfristen er 4. november 2022.

Første samtalerunde forventes afholdt den 16. november 2022. Anden samtalerunde forventes afholdt den 21. november 2022. Ansøgere, der udvælges til anden samtalerunde, skal mellem første og anden samtale gennemføre en test, der indgår i anden samtalerunde.

Stillingen er til besættelse den 1. januar 2023.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1