Socialrådgiver/socialformidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Vores gode kollega skal videreuddannes og vi mangler derfor en myndighedsrådgiver i vores team. Brænder du for arbejdet med børn, unge og deres familier i udsatte positioner? Har du en anerkendende tilgang i mødet med børn, unge og deres familier? Kan du arbejde selvstændigt, systematisk og helhedsorienteret med komplekse problemstillinger i en lille men dynamisk kommune – så er det måske dig vi mangler?

Som rådgiver i Børneteamet i Dragør kommune, følger du børn, unge og deres familier fra underretning til afslutning af forløbet. Du giver råd og vejledning, udarbejder børnefaglige undersøgelser og handleplaner, iværksætter og følger op på både forebyggende og anbringende foranstaltninger.

Vi forventer, at du


  • Kan stå stærkt i din socialrådgiver/socialformidler faglighed
  • Kan skabe overblik over mange oplysninger og handle relevant
  • Er relations kompetent
  • Er fleksibel
  • Har lyst til forskelligartede opgaver
  • Har et positivt livssyn og kan være selvkørende inden for de aftalte rammer
  • Er uddannet socialrådgiver/socialformidler
  • Har kendskab til DUBU og ICS

Vi tilbyder


  • Fantastiske kollegaer
  • Stor selvstændig kompetence og opgavevaretagelse
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Et unikt og indbydende arbejdsmiljø
  • Et velfungerende tværfagligt samarbejde
  • Daglige udfordringer med mangeartede og afvekslende opgaver.
  • Introforløb og mentorordning.
  • Vi har fokus på kvalitet i sagsbehandlingen og flow i sagsforløbet. Du får ansvaret for ca. 30 børn og ungesager fra 0-23 år.

Vores afdeling som arbejdsplads


Vores hverdag er ofte præget af et højt arbejdstempo, hvorfor vi forventer, at du kan bevare overblikket i travle dage med kolleger, børn, unge og familier.

Du kan derfor begå dig relationelt i det professionelle samarbejde med familierne, samarbejdspartnere og blandt kollegaer.

Der er samtidig administrative opgaver som fx løbende journalisering, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, handleplaner, afgørelser m.v. som ligeledes kalder på relations arbejde, en stærk juridisk indsigt og at du er god til at formulere dig på skrift.

Vi tilrettelægger et individuelt introduktionsforløb som afspejler dine behov for den gode start på din nye arbejdsplads. Her vil der være fokus på teamets arbejdsgange og løbende sparring fra kollegial mentor. Vi har samtidig en forventning om, at du har lyst til og mod på selvstændigt at kaste dig ud i samarbejdet med familier og professionelle.

Som en del af det forpligtende samarbejde, varetages myndighedsbeslutninger og rådgivning omkring børn og unge med funktions nedsættelse af Tårnby Kommunes familieafdeling.

Om Dragør kommune


Dragør kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.100 medarbejdere. Dragør kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling.

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.
Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

Dragør kommune har røgfri arbejdstid.

Du kan læse mere om Dragør kommune her: http://www.dragoer.dk/

Velkommen til skønne Dragør
Dragør har en suveræn beliggenhed midt i skønne naturomgivelser omgivet af strande, Kalvebod Fælled og Amager Fælled hvor man kan få sig nogle gode naturoplevelser. Tager du en tur langs Amagers kyst, kan du nyde det blændende udsyn over Øresund og Øresundsbroen som forbinder Danmark og Sverige. Dragør ligger på den sydligste del af Amager, under en halv times kørsel til København og kun få minutters kørsel til lufthavnen.
Dragør er kendt for Hollænderbyen, den charmerende og livlige gamle bymidte som er yderst besøgt i alle hjørner, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere. Vores dagtilbud og skoler er i top og med særlig fokus på god trivsel, læring, pædagogik og tidlig forebyggende tiltag. Vi har et rigt foreningsliv og der er gode muligheder for, at udfolde sig i forskellige foreningsaktiviteter for både store og små.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte
Tidsplan
Ansøgningsfrist søndag den 6. august 2023 kl. 23.59

Ansættelsessamtaler vil finde sted torsdag den 10. august 2023. Samtalen bliver afholdt på Dragør Rådhus. Skulle du have planlagt ferie på den nævnte dag så kontakt os – så finder vi en løsning.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelser og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Dragør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 1
19. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5