IT Compliance-konsulent til videreudvikling af compliance excellence

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

IT Compliance-konsulent til videreudvikling af compliance excellence


Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring og IT-compliance? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte compliance excellence i Energinet IT? I en nyoprettet rolle som IT compliance-konsulent er du med til at understøtte IT-ledelsen i at sikre, at Energinet er compliant med international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.

Energinet står for at etablere, drive og vedligeholde Danmarks overordnede el- og gasnet inklusive alle udlandsforbindelser. Både gas- og elnettet er som led i den grønne omstilling under væsentlig ud- og ombygning, og IT spiller en stor rolle i understøttelsen og udviklingen af dette.

Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Fokus på compliance og ledelsesrapportering


Du bliver del af et nyoprettet team, Process and Compliance Management, med tre kolleger, som har ansvaret for at gøre IT-organisationen i stand til at excellere i processer, risikostyring og compliance. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor der stor gensidig respekt, hjælpsomhed og tillid til hinanden. Teamet arbejder efter agile metoder.

Sammen med kolleger i IT og koncernstabene er du med til at sikre compliance excellence gennem blandt andre følgende opgaver:

  • Bistå IT-organisationen i arbejdet med compliance, særligt med fokus på revisionsanmærkninger og kontroller
  • Følge op på revisionsanmærkninger og compliance-kontroller
  • Udvikle og drive ledelsesrapportering til Governance, Risk and Compliance-udvalg samt it-ledelsen, koncernledelsen og bestyrelsen
  • Uddanne organisationen og kolleger i IT-compliance og øge kendskabet til IT-compliance
  • Udvikle best practices og værktøjer, som kan implementeres på tværs af organisationen

Når du er kommet godt ind i opgaverne, kan du se frem til at have etableret relevante ledelsesrapporteringer, ligesom du har skabt overblik og struktur på samtlige vores IT-revisionsanmærkninger og har sikret fremdrift og opfølgning på disse.

Erfaring med IT-compliance eller IT-revision


Vi leder efter en kollega, der har interesse for IT-compliance, og som ser det som spændende og udfordrende at skabe struktur og fremdrift. Din baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har nogle års erfaring fra en tværorganisatorisk rolle med fokus på IT-compliance eller IT-revision.

Du er god til at formidle både på skrift og i tale (både på dansk og engelsk), og du mestrer at tilpasse budskaber til modtagerne, og mestrer således at kommunikere på alle niveauer i it-organisationen. Det er en væsentlig fordel, hvis du også har erfaring med at skabe struktur i komplekse informationer, udvikle ledelsesrapportering samt etablere processer og compliance-kontroller.

Som person er du er selvstændig og arbejder struktureret, og du evner at gennemskue komplekse sammenhænge og videreformidle det til organisationen og ledelsen på en let forståelig måde. I forlængelse heraf er du resultatorienteret og fokuseret på implementering – at få tingene til at virke – og dermed skabe adfærdsændringer hos dine kollegaer. Sidst men ikke mindst er du god til at opbygge relationer og tillid, og du trives med ansvar og ser det som en spændende udfordring at modne en IT Compliance-funktion.

Ansøgning og kontakt


Send hurtigst muligt din motiverede ansøgning og cv samt andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder løbende samtaler og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Product Owner Birgit Mølvig Søgaard på telefon 20 12 74 82.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Øvrige i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, you might be the Technical Product Safety Specialist we are lookin..
    • Øvrige
    • Fredericia
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Sydjylland

    Vi søger en tilkaldevikar pr. 12 august 2024 til ressourcegruppen Nordstjernen.Vi har fået mulighed for at ansætte en i et vikariat, og vi glæder os til at tage imod dig og byde dig velkommen..
    • Øvrige
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Kolding

    Skal du være en del af en klinik, hvor vi har styr på fagligheden og har det sjovt med hinanden? Hvis ja - så er du måske vores nye søde tandplejer hos Godt Smil Kolding! Vi tilbyder dig:.
    • Øvrige
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. juli 2024 42
26. juli 2024 42
25. juli 2024 41
24. juli 2024 40
23. juli 2024 40
22. juli 2024 39
21. juli 2024 42
20. juli 2024 40
19. juli 2024 39
18. juli 2024 37
17. juli 2024 37
16. juli 2024 37
15. juli 2024 38
14. juli 2024 39
13. juli 2024 35
12. juli 2024 35
11. juli 2024 38
10. juli 2024 39
9. juli 2024 43
8. juli 2024 39
7. juli 2024 42
6. juli 2024 42
5. juli 2024 43
4. juli 2024 44
3. juli 2024 45
2. juli 2024 44
1. juli 2024 41
30. juni 2024 40
29. juni 2024 42
28. juni 2024 40
27. juni 2024 41