Rekrutteringsfirma

fagkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af vores kunde Dansk Revision søger Randstad en kvalitetsbevidst og yderst kompetent fagkonsulent, der brænder for IT og formidling, og som ønsker at gøre en forskel i én af Danmarks mest succesfulde revisionsvirksomheder.

Beskrivelse


Dansk Revision ønsker at forstærke deres kompetente faglige team i den faglige afdeling på hovedkontoret i København. Du vil blive en del af et ambitiøst team på i alt 4 personer, hvor det faglige niveau er særdeles højt. Din rolle vil være et supplement til det revisionsfaglige, hvor du kommer til at fungere som fagansvarlig på et nyudviklet revisionsværktøj til revisorerne på de forskellige kontorer landet over. Her vil du bistå med rådgivning, undervisning, udarbejdelse af procesbeskrivelser m.m.

Stillingen


Du vil i denne stilling blive projektleder på udviklingen og udrulningen af et splinternyt og innovativt revisionsværktøj på revisionskontorer i hele landet. Her vil du blive en vigtig nøgleperson med en stor berøringsflade, fordi du er den, der har ekspertviden på området.

Dine primære opgaver:
- Tilrettelæggelse af undervisning og træning
- Formidling af, hvordan kontorerne skal anvende det nye revisionsværktøj
- Planlægning af fremtidig udvikling af revisionsværktøjet
- Telefonsupport og rådgivning på spørgsmål af teknisk karakter
- Stakeholder management i form af samarbejder med kontorer, ledere, brancheforeningen etc.

Du vil ligeledes skulle sørge for at holde dig opdateret på branchen, og hvad der sker på det IT-tekniske område.

Kompetencer


Som medarbejder er du udadvendt og proaktiv og formår at tage stilling til konkrete problemstillinger på egen hånd. Når det kommer til undervisning, er du en fremragende formidler og kan fange dit publikum med fagligt materiale af teknisk karakter, ligesom du selvstændigt kan bearbejde faglig viden og omsætte det til undervisningsmateriale.

Herudover har du følgende kompetencer:
- Er uddannet enten HD eller cand.merc.aud. med minimum 4 års relevant erhvervserfaring
- Du er ferm til IT og har både en personlig og faglig interesse for det
- Du har kendskab til revisionsbranchen og revisionsprocesser
- Praktisk erfaring som revisor er en fordel

Du tilbydes


Du tilbydes en nyoprettet stilling, hvor du får lov til at være tovholder på et større projekt, der stadig er i sin startfase, og derfor vil du få stor medbestemmelse ift. at forme din egen stilling. Du bliver en del af et mindre team med stor arbejdsglæde, hvor I sidder i åbent kontorlandskab og kan sparre med hinanden.

Du vil få gode muligheder for personlig udvikling, og der tilbydes løbende videreuddannelse, da det er vigtigt for Dansk Revision at være opdaterede og bringe ny viden ind i virksomheden.

Om Dansk Revision


Dansk Revisions store styrke er engagerede og dygtige medarbejdere, og målet er derfor at tiltrække og fastholde medarbejdere og tilbyde dem attraktive karrierer. Dansk Revision lægger stor vægt på, at arbejdet, både fagligt og socialt, er levende og inspirerende.

Dansk Revision har over 450 medarbejdere fordelt på 29 kontorer, heraf 11 på Sjælland, 15 i Jylland, ét på Fyn og to i Grønland. Partnerne er ejere af de enkelte revisionskontorer, og dermed drager de fordel af både deres lokale forankring samt deres kendskab til det lokale erhvervsliv og af samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i Dansk Revision.
Ud over den lokale forankring og et indgående branchekendskab har revisorerne også et internationalt udsyn. Dansk Revisions netværk favner langt ud over Danmarks grænser. De er medlem af verdens 6. største revisorsamarbejde: Geneva Group International, der bl.a. er en af verdens største alliancer mellem revisorer og advokater.

Ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Dansk Revision. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.
Randstad Danmark er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. juli 2024 76
27. juli 2024 76
26. juli 2024 77
25. juli 2024 77
24. juli 2024 75
23. juli 2024 69
22. juli 2024 65
21. juli 2024 61
20. juli 2024 62
19. juli 2024 62
18. juli 2024 62
17. juli 2024 63
16. juli 2024 63
15. juli 2024 63
14. juli 2024 62
13. juli 2024 60
12. juli 2024 61
11. juli 2024 59
10. juli 2024 61
9. juli 2024 60
8. juli 2024 62
7. juli 2024 56
6. juli 2024 57
5. juli 2024 61
4. juli 2024 60
3. juli 2024 59
2. juli 2024 60
1. juli 2024 55
30. juni 2024 56
29. juni 2024 56
28. juni 2024 55