Rekrutteringsfirma

training manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du med på en spændende rejse i en virksomhed, hvor der er stort fokus på den grønne omstilling og talent- og lederudvikling?
Vil du være en vigtig spiller i en organisation med et stærkt fællesskab og en sund kultur? Og hvor du får indflydelse på processerne i arbejdet med at sikre det rette kompetenceniveau, der understøtter den overordnede strategi? Så er det måske dig, Randstad søger på vegne af vores kunde Q8 til stillingen som Training Manager.

Jobbeskrivelse


Hos Q8 er talentudviklingsprogrammer i stationsnetværket yderst vigtige, da de har set værdien i, at egne talenter udvikles, opnås endnu bedre performance. I rollen som Training Manager bliver du ansvarlig for at sørge for kandidaterne på deres programmer, heriblandt at supporter fra A-Z, samt sikre den gode, inkluderende og udviklende kandidatoplevelse. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på den gode kultur, uddannelse og et stærkt fællesskab i hele organisationen fra hovedkontoret og ud til stationerne.

Ansvarsområder i rollen:
- Leder-trainee-uddannelsen – (academy udd.), rekruttere, udvikle, eksaminere, koordinere, facilitere, supportere/coache
- Indsamle og arbejde med relevante talentdata for at udvikle og igangsætte rette programmer
- Identificere lederskabs- og specialistudviklingsbehov og hjælpe med udvikling og implementering af relevante træningsløsninger
- Salgselevuddannelsen – 2-årig inkl. skoleophold
- Lederuddannelser – bl.a. i relation til virksomhedens strategi, vision og værdier
- Salgsuddannelser
- LMS/E-learning

Herudover vil du arbejde tæt sammen med Organisationel Development i Sverige i forhold til udvikling af de fremtidige programmer. I rollen som Training Manager bliver dine holdninger og meninger lyttet til, da du er sparringspartner for ledere, herunder distriktschefer, forretningschefer, Head of Retail og talenter/kandidater samt kategori/indkøb.

I stillingen vil du referere til HR, Health & Safety Manager Q8DK. Din primære arbejdsplads er på hovedkontoret i København S. I rollen som Training Manager skal der påregnes fysisk deltagelse på programmerne i Danmark – ca. 50 dage i DK årligt. Herudover forekommer der også rejser til Sverige ca. 2 – 5 dage årligt.

Din profil


Du vil blive en del af en organisation, hvor der løftes i fællesskab, og hvor man sammen går efter succesen. Det forventes, at du har evnen til at arbejde selvstændigt, men samtidigt har du lysten og drivet til at være en aktiv spiller i det daglige samarbejde og sætte dit præg på udviklingen af diverse programmer samt kandidaterne. For at få succes i rollen som Training Manager kræves det, at du har en fremragende forståelse for og erfaring med menneskers ledelsesprocesser og den agile måde at arbejde på.

Dine kvalifikationer og kompetencer:
- En relevant faglig uddannelse
- Erfaring fra detail-/retailbranchen
- 3 – 5 års bred HR-erfaring, heriblandt udvikling af lederprogram, talent management og performance management
- Du har forretnings- og kulturforståelse for livet i en retail-/detailbutik
- Du har erfaring med at undervise
- Solide IT-kompetencer, heriblandt Microsoft 365 og Teams
- Forstår svensk i skrift og tale

Derudover er du en dygtig formidler og har stærke færdigheder som facilitator med øje for at få komplekse processer til at fremstå enkle samt at kommunikere, hvordan enkeltopgaver passer ind i det større billede.

Din personlige profil


Som person er du initiativrig og proaktiv og tager ejerskab over dine arbejdsopgaver. Du stræber efter et godt samarbejde, og du opsøger gerne en dialog på tværs af afdelingerne med det formål at skabe stærke og gode relationer. Du er som person coachende og empatisk, og med dine gode menneskelige egenskaber har du lysten til at være en stor del af kulturen hos Q8.

Q8 kan tilbyde dig


I rollen som Training Manager vil du opleve, at der er mulighed for at præge virksomheden og blive en vigtig spiller i organisationen. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på innovation af fremtidens uddannelsesprogrammer relateret til Q8s overordnede rejse og strategi – heriblandt den grønne omstilling og talent- og lederudvikling. Derudover vil du spille en stor rolle i kommende projekter, hvor dine holdninger og meninger vil have indflydelse på beslutningerne.

Er du nysgerrig på at høre mere?


Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Kasper Kjærgaard via mail [email protected] eller på tlf. +45 61 95 92 51, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgningsfrist


Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Q8


Q8 Danmark A/S og OK-Q8 AB i Sverige blev i 2012 slået sammen til ét skandinavisk selskab; OKQ8 Scandinavia. De arbejder under to forskellige varemærker, men med en fælles organisation, vision og værdier.

OKQ8 Scandinavia er et af Skandinaviens største brændstof- og energivirksomheder med cirka 1.000 servicestationer til personbiler og tung trafik. De tilbyder også produkter og services til kunder inden for landbrug, transport, shipping og værksteder. Mange af deres bemandede stationer har mere miljøvenlig bilvask med svanemærket kemi, og de er i gang med at rulle et landsdækkende netværk af lynladere til elbiler ud i både Danmark og Sverige.

De drives af, i samarbejde med deres kunder, at være med til at påvirke og bidrage til hele samfundets omstilling mod en mere bæredygtig og fossilfri fremtid.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 61
17. september 2024 58
16. september 2024 56
15. september 2024 56
14. september 2024 59
13. september 2024 59
12. september 2024 57
11. september 2024 61
10. september 2024 58
9. september 2024 54
8. september 2024 59
7. september 2024 58
6. september 2024 59
5. september 2024 63
4. september 2024 59
3. september 2024 55
2. september 2024 51
1. september 2024 55
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 47
28. august 2024 47
27. august 2024 41
26. august 2024 43
25. august 2024 37
24. august 2024 37
23. august 2024 38
22. august 2024 37
21. august 2024 38
20. august 2024 37